Inlägg från: Åsa Erika |Visa alla inlägg
  • Åsa Erika

    Stockholmsbrudar

    Hoppar in här jag med! HAr en månad kvar nu och MASSOR kvar att göra! *pirr*

  • Åsa Erika

    Gifte oss den 29/8 och är fortfarande helt lyrisk!!!

    Tips på bra klänningar är Matildas brud och fest i sundbyberg. Min klänning var helt fantastisk och jag fick massor av komplimager! Billigt och bra!

    KarlRobert på Björn Axen är suveränt duktig på hår och make!! I just love him!!! Billig? Nae... men den enda som kunde hantera mitt riktigt långa hår till ett vettigt pris! (hår till jeanslinningen)

    Ringen köpte vi på Oscars guld och silver i gamla stan. Suverän service och vi fick designa vår ring själva med hjälp av honom. Den är sååååååå fin!!

    Florist på Gullmarsplan inne vid prästbyrån. Jättebilliga och det såg jättebra ut! Ett litet minus för att två av 6 hårblommor lossnade från sin tejp/nål. Dubbelkolla det. Annars var det klockrent!!

  • Åsa Erika
    nikitakatt skrev 2009-09-03 18:27:51 följande:
    Åsa Erika skrev 2009-09-03 17:32:01 följande:
    Vad betalade ni för buketten där? Jag har ingen aning vad som är normalpris..Per och Sara:Jag tror absolut ni kan klara den budgeten om ni är beredda att hålla tillbaka på det som känns mindre viktigt.. Vi funderar på att catera huvudrätten men göra förrätt och någon liten efterrätt själv och sen köpa tårtan. Då får vi hjälp med att laga förrätt mm och tänker hyra in billig personal (kompisar till kompisar) som får servera och så. Roligt att alla är så snälla och ger tips!
    Jag betalade 400 kr för buketten, 180 för tärnans, 75 st för killarnas blommor och 330 kr för 6 st hårblommor.
  • Åsa Erika

    Många andra ställen skulle ha 1500 för brudbuketten, 250 kr för killarnas blomma och 500-800 för tärnans bukett

  • Åsa Erika

    Tips för bra och fiiiin klänning är matildas brud och fest i sundbyberg. Jag var helnöjd!!!! bara 4500 inkl underkjol (går att hyra om du är kort) sydd efter egna mått, liten egen designe och alla ändrigar som du ville. Köpte även billiga jättevackra sidenskor där för 450 kr. Bekväma efter en veckas ingång på jobbet då de var onda. Men inget som jag rekommenderar om man inte är beredd på att skorna bara klarar en kväll. Sen är dom smutsiga och INGEN såg mina skor.... =(

  • Åsa Erika

    December 2009 skrev 2009-09-09 07:00:08 följande:


    Vi har hittat florist vid östermalm och fick ungefär samma priser och min kompis hade dem och vart helnöjd !
    [/citat]

    Per och Sara skrev 2009-09-08 22:45:45 följande:
    [citat]
    Åsa Erika skrev 2009-09-08 19:11:53 följande:
    Oj det var ju ett jättebra pris. Sa du att det var brudbukett? Priset sticker ju oftast iväg så fort man nämner bröllop! :)
    Först så nämnde jag det inte men priset stack inte iväg när jag gång nr 2 kom in för att prata om brudbukett. Det enda hon sa och det sa hon gång ett är att priserna varierar från dag till dag när dm handlar av sin grosist men så säger flera florister så det var inget konstigt.

    Jag tog dit mitt eget sidenband för att den skulle matcha klänningen perfekt och det var inget problem alls. hon tog betalt för nålarna men det blev inte så dyrt. Jag hade 5 stoooora kallor till brudbukett och 14 nålar i buketten, tärnan 2 stora kallor och hur många nålar vet jag inte. killarna var sin liten kalla med ett grönt blad bakom och fint bundna och mina 6 st hårblommor var små kallor. Troligen så vart tejpen fuktig av att stå över natten så det gjorde så att de släppte.

    Jättefina buketter och mycket god service på blombutiken inne i gullmarsplan brevid pressbyrån! Rekommenderas!
  • Åsa Erika

    Förresten, behöver ni en UNDERBAR präst med mycket bra fingertoppskänsla, högtidig, personlig och samtidigt med lite humor så rekommenderar jag varmt Mats G Furumalm, Matteus församling i stockholm. Vi lånade honom till Tyska kyrkan där vi ville vigas och jag kan bara säga det att alla våra gäster sa att det var den bästa präst de hade sett!
    Såååå nöjd!! Han viger även på ovanliga plater såsom i skärgården mm. Då får man betala en taxa förståss. Vi gjorde det men det var det väl värt!!

Svar på tråden Stockholmsbrudar