• J D

    Göteborgsbrudar 2009- Del 6!!!

    Danielaa skrev 2009-07-14 22:17:05 följande:
    Å så måste ju denna tråden oxå sparas på listan såklart...! Försöker boka bröllopsresan, men den kombinationen vi vill ha å med dom hotellen osv vill sig inte riktigt för mig just nu (Internet-boknings-skit...) så lägger nog ner de för idag... *PMS-kärring*
    Ah, suck, det kan ta sådan tid att boka allt alltså. Jag drog en lättnadens suck när allt var på plats för vår del... Är ni fortfarande inne på Thailand förresten? Vilken ort blev det till slut isf?
  • J D
    Danielaa skrev 2009-07-15 10:16:13 följande:
    JD: Jaa, de e lite segt faktist... Har ringt resebolaget idag så dom ska se om dom kan sätta ihop ett eget litet paket till oss me de vi vill ha...! De blir en vecka i Ao Nang å en vecka i Karon. Har du vart på nån av dom?
    Mm. Låter nice! Nepp, jag har varit i Bangkok på Rayong beach, Koh Chang och Koh Samet.

    Åker ni direkt efter bröllopet?

  • J D

     


    Danielaa skrev 2009-07-15 21:01:46 följande:
    JD: Nää, vi åker troligen i februari. Inte bokat ännu men ska göra de så snart vi bara bestämt oss för hotell osv...

    Aha, gött- då är det ju som bäst att åka! Hade gärna åkt på sol- och badresa också men nu passade det bäst för oss att åka direkt efter och då kändes det som att alla spännande badresmål har dåligt väder så vi fick ändra vårt koncept.

  • J D

     


    hummle skrev 2009-07-18 11:50:54 följande:
    hello hello tjejer o "sommarvädret" sparar så klart ner den här oxå även om man inte hänger här lika ofta som förr av nån konstig anledning.snart e d dax danielaa o jd, drygt 3 veckor bara. har ni allt under kontroll?

    Ja, gud vad fort det går! Nej- kontrollen är ej här än men vi beräknar att den skall infinna sig om ca 2 veckor (jobbar hårt på det nu...).

  • J D

     


    Tx2 skrev 2009-07-24 10:20:01 följande:
    Då var jag tillbaka där det finns fungerande internet och mobiltäckning.linvinter: Min minneslåda är oxå grön med vita prickar på. En av paketen vi fick på bröllopet som framöver skall få innehålla minnessaker (tex alla fina kort vi fick) från bröllopet.teapot: kul med några svar. Tack för påminnelsen, borde snart tacka ja till bröllopet i oktober som vi skall på.sweetsun: grattis!J D: vart är det ni åker på bröllopsresa?

    Vad fint- var har du varit någonstans?

    Vi åker en vecka till New York och en vecka till Tokyo direkt efter bröllopet .

  • J D

     


    Tx2 skrev 2009-07-26 08:25:52 följande:
    J D: Inte så långt bort, var en vecka på fantastiska gotland. men där vi bodde var det ingen täckning så mobilerna och bredbandet funkade inte så bra.Vilken härlig kombination med New York och Tokyo. Försöker locka min man att vi skall åka till NY, en stad som jag gillar mycket. Får se hur det går.skille: har ni inte fått reda på könet än?

    Aha, mysigt! Jag skulle jättegärna vilja åka till både Öland och Gottland men har en tendens att alltid boka upp min tid på de mest extrema resmålen de få veckor jag har semester (har ju just börjat jobba). Förhoppningsvis kommer längre och lugnare semester i framtiden för det verkar så himla mysigt där som sagt .

    Tack, det är lite av en kompromiss kan man säga- vi ville båda till båda städerna men den ena ville till en stad mer än den andre så till slut tänka vi att why not köra båda (förutom att det lär ge galen jet lag- men ja... )..

  • J D
    skille skrev 2009-07-28 09:01:08 följande:
    Sist gang jeg sjekket bodde ejg i Sverige og enkelte svensker er helt idioter og ikke lar man sjekke kjønnet før i uke 26! nok en god grund hvorfor man ikke bør bo i dette landet!
    Haha, kul anledning för att lämna ett land . Man kan väl betala för att få reda på det innan dess eller är jag ute och cyklar? När den dagen kommer för oss vill jag också veta könet just för att folk ska sluta tjata om kön eller hålla på och hypa vilken färg som är rätt att köpa men det är ju jag/vi det . Lycka till hursomhelst!
  • J D
    Danielaa skrev 2009-07-27 21:21:49 följande:
    Baver: Festprogrammen e nästintill klara! Bara ett par detaljer kvar men dom e tryckta, vikta, häftade osv...! Massa småpyssel som e kvar, lite som ska handlas för festen osv.. å lite som ska dubbelcheckas, beställningar/bokningar som ska kollas att allt e klart å lite sånt! Så de känns som vi har de någorlunda under kontroll iaf, vilket jag inte trodde innan att jag skulle tycka. Ser fram emot att se dig/er i kyrkan! Kommer maken oxå? JD: hur går de för er? Imorrn ska jag till frissan å njuta en stund, nyklippt å slingad inför bröllopet måste jag ju vara!
    Vad skönt för er att ni har festprogrammen under kontroll!

    För oss går det bra! Jag kände mig lugn igår men lyckades stressa upp mig på grund av att fästmannen var ngt mer stressad än jag. Har dock fått i uppdrag av chefen att ta hand om mig själv inför bröllopet under denna sista vecka som jag är ensam på kontoret (innan jag går på semester) så jag ska nog hinna ordna upp allt. Siktar på att bara ha sådant som kan göras i sista minuten kvar till nästa vecka!

  • J D
    Tx2 skrev 2009-07-28 10:56:09 följande:
    Låter som ni båda har allt under kontroll.Det hade jag kunnat sagt till dig Skille, min kollega kollade könet nu i våras. Om du vill könsbestämma måste du kolla privat, ibland kan dem säga vid rutin-ultraljudet men endast om dem är säkra och vill. Du skulle bett A köpa med ett graviditetstest som dem har i usa som skall kunna visa om det är en rosa el blå.

    Hyfsat iaf .


    Va, vad är det för ett fancy test?! Fungerar sådana verkligen? (Inte för att det är aktuellt för mig men det låter mkt spännande).

  • J D
    Tx2 skrev 2009-07-28 11:56:34 följande:
    Kollegan visade någon artikel i aftonbladet strax efter att dem gjorde sitt ultraljud. Minns inte hur säkert testet var (men som alltid går det inte att få 100% resultat när det handlar om att könsbestämma, även om man tror tex på ultraljudet att det är en tjej så kan det visa sig att det är pojke när den väl visar sig).
    Aha, coolt!
Svar på tråden Göteborgsbrudar 2009- Del 6!!!