• lillalyckan

    2011-brudar nr.3

    Nu går snart den gamla tråden ut! Startar en ny ett par dagar innan så att alla hittar hit
    Detta blir tredje tråden! Med den här takten är det snart även vår tur! Så välkomna hit alla nya och gamla 2011-brudar


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-14 13:27
    Så! Nu är alla med

    Bettertogether, 19 juni, 2010, Finland

    Svanboet, februari 2011

    Orangegirl, februari 2011, Thailand

    ALLIMA, februari 2011, Luleå

    föralltidhans , maj / juni , 2011

    nemosmamma, juli 2011, Umeå

    Waldekrantz, juli 2011, Stockholmstrakten (troligtvis)

    Eran, juli 2011, Örebro

    eapea, sommaren, 2011

    i do i do i do , juli , 2011

    Energy, 9:e Juli 2011, Stockholm

    Blivandefrueriksson, 9 juli 2011,

    Paret Å, augusti, 2011

    lillalyckan, nov 2011 Stockholm

    tobiasochlinda 2011 nya guinea (troligtvis)

    Mrir

    wiii

    Bluebride pingst 2010 (förhoppningsvis)

    wiicky sommaren 2011 ("om wiicky själv får välja")

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-16 18:25
    Ängla80 jan-feb 2011

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-07-19 23:16
    Fides spes caritas 11 juni 2011
  • Svar på tråden 2011-brudar nr.3
  • Energy

    Med risk för att bomba er kära brudar så tänkte jag lägga in vår "skiss" över dagen. Så här långt har vi kommit i tankarna:

    Fotografering före i Vitabergsparken (Innan alla kramat sönder mitt hår, haha) Jag som frågat runt på olika forum vart man kan ta kort och så säger Benny att han vill ta korten i Vitabergsparken, jag borde nog ha frågat honom om förslag innan jag började grubbla. Hahaha.

    Cermoni med säckpipor, solosång, sommar psalmer och vackra bänkblommor.

    Välkomstbubbel och mingel självklart, sånt kan vi inte vara utan.
    Någon slags musikunderhållning till minglet. Harpor? Eller somnar alla av tristess då? Jag har inte kommit så långt i den funderingen, så det får jag klura vidare på.

    I slutet av minglet smiter vi alla iväg och byter om till nått mer party och sommar vänligt. Har även gett Benny order om att byta om från sin kilt till nått mer casual. För då börjar det roliga!

    Middag med härlig mat och kanske nått litet nervöst tal eller spex. Jag kommer inte lägga närmare tanke på det, det är ju gästernas och toastens.

    Det är här jag funderar på att lägga underhållningen, mellan middagen och tårtan. Men vad??? Sambashow vore ju rysligt roligt men jag älskar verkligen magdans. Anyway det hinner jag klura på som sagt.

    Tårtan måste ätas nu så klart jag har ju längtat länge efter min drömtårta, 2½ år blir det vid den tidpunkten. Haha.

    Efter tårtan så får musiken köra igång trubadur och disco ska stå på kvällsordningen. Ingen fest är komplett utan min kompis Christer som trubadur så jag får "importera" honom från dalarna. Men jag är inte helt säker på att jag vågar låta en Dj ha den största makten den kvällen. Dom spelar ju som dom vill oavsett säkerhets yttringar innan, så det lutar fortfarande åt en "dj in a box". Inte på grund av pengar utan helt enkelt för att jag vill dansa till det jag älskar att dansa till. Dom flesta vi känner har samma musik smak som oss så en dj skulle nog bli lynchad faktiskt, ha ha.

    Jag har suttit och studerat kvällshimlen i några veckor nu för att hålla koll på när det blir lagomt mörkt och det inträffar runt 23.30. Så då blir det fyrverkeri eftersom vi blev utan det sist. Och min dröm har alltid varit att ha fyrverkeri vid tolv slaget.

    Efter det så blir det nattamat eller kanske en godisbuffe rent av? Det återstår att se eftersom jag bara har en grov skiss på "bygget" än så länge. Och sen fortsätter vi att slå klackarna i taket tills morgonen eller tills dom vägrar låta oss fortsätta. Vart vi än väljer att ha festen. Jag funderar på att skippa brudvalsen men är inte riktigt säker ännu..

  • lillalyckan

     


    Energy skrev 2009-07-16 21:39:07 följande:
    Vi tänkte ha samma toastmaster som förra gången men vi känner att det finns en annan person som skulle sätta guldkant på festen. Så vi tänkte fråga henne om 1 år ungefär. Tackar hon ja har vi två! En kille och en tjej.

    Vi tänkte också ha två. En av hans vänner och en av mina. Eftersom vi kommer från olika städer så kan det nog bli bra tror vi


  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-16 23:55:08 följande:
      Vi tänkte också ha två. En av hans vänner och en av mina. Eftersom vi kommer från olika städer så kan det nog bli bra tror vi
    Vet du att jag tror faktiskt det är den bästa kombinationen för då vet dom ju vad båda tycker om och inte tycker om. Samarbete när det är som bäst!
  • Ängla80

    Tack för att jag finns med på listan. Ska bli så spännande att planera allt.
    Vår dröm har varit att gifta oss utomlands, har varit förlovade i över 10 år så nu är det dags!

  • lillalyckan

    Idag ringde jag till kyrkan som vi vill vara i och det var nog tur det. När jag sa att vi ville gifta oss 2011 så menade han att det var minsann dags att boka nu! Tyvärr så var bokningen på semester så nästa vecka skulle jag ringa igen och förhoppningsvis då få bokat "vår" kyrka! Det är ju helt galet att man måste boka saker och ting två år innan det är dags! Och jag som hade tänkt att jag efter nyår nån gång skulle börja ta tag i saker, tur att man är ute i god tid! Visst går det att ordna bröllop på kort tid men det känns som att då får man nöja sig med vad som finns ledigt, nu kan vi få det precis som vi vill ha det


  • Blivandefrueriksson

    Vet en som ringe ett år innan och hon fick sista datumet den dagen, 1 år innan..

    Dessa vigslar som var i rad skedde klockan 14.00-15.00-16.00 snacka om raskt mellan vigslarna.

  • lillalyckan

    Det är helt galet... men antar att vissa kyrkor är mer populära än andra... Festlokaler är lättare att förstå varför de är så populära, där är det så mycket mer som styr, pengar, läge, hur många som får plats osv...


  • Blivandefrueriksson

    Har ett litet roligt orosmoment nu ifall det blir vigsel den 9 juli 2011.. Vi ska kolla på hus!! Och det är mycket arbete på det huset och abete = pengar. och bröllop = pengar och då kommer de pengarna läggas på huset istället.

  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-17 14:17:39 följande:
    Det är helt galet... men antar att vissa kyrkor är mer populära än andra... Festlokaler är lättare att förstå varför de är så populära, där är det så mycket mer som styr, pengar, läge, hur många som får plats osv...
    Välkommen till Stockholms bröllopsvärld.
    Detsamma gäller bra frisörer och fotografer. Frågade olika frisörer när det är bäst att boka och under populära årstider så ska man helst prel. boka 1½-1 år innan. Samma med fotografer. Oh dear säger jag bara!
  • Energy
    Ängla80 skrev 2009-07-17 08:58:48 följande:
    Tack för att jag finns med på listan. Ska bli så spännande att planera allt. Vår dröm har varit att gifta oss utomlands, har varit förlovade i över 10 år så nu är det dags!
    Oh! Ja då är det verkligen dags! :-O
Svar på tråden 2011-brudar nr.3