Inlägg från: lillalyckan |Visa alla inlägg
  • lillalyckan

    2011-brudar nr.3

     


    Energy skrev 2009-07-22 12:25:31 följande:
    Lillalyckan - vilket snurr! >_< Vilken kyrka är det? Om man törs fråga. Du kanske vill hålla det hemligt ett tag tänkte jag.

    St:Jacobs Domkyrka, den är sååå fiiiin!
    Men men det är väl bara att vänta Hemligt är det inte, lite kul att kunna överraska folk lite sen men ingen som kommer att bli bjuden på bröllopet läser här ändå! Alla jag känner (utom typ 2) är helt galet ointresserade av bröllop


  • lillalyckan

     


    ALLIMA skrev 2009-08-04 08:44:53 följande:
    WOW! Vid trådstartens början i höstas var vi väl bara ca. 3 stycken...? Härligt att börja planera sitt bröllop va? Jag är nästan nykär i sambon hihi

    Hahaha nä, snarare 20 Det är ju tredje tråden!

    Det är hur mysigt som helst! Själv är jag i en liten bröllopssvacka, tycker att det är lite trist när man inte kan göra så mycket annat än att bara fundera.... Men det går i vågor!


  • lillalyckan

     


    ALLIMA skrev 2009-08-04 21:59:44 följande:
    lillalyckan...jag menade sen du startade upp den här gruppen ...eller vad man kallar den. Vilket gäng vi blivit! Hur kul som helst! Själv planerar jag bröllopsfesten för en bekant just nu, jag ska toasta. Mycket att stå i men roligt!

    vd härligt, då får du dubbelt planerande Först din bekants och sen din egen

    Ska bli kul och se hur många vi är när det faktiskt blir dags


  • lillalyckan

    Jag har hittat MIN klänning


    Mrir skrev 2009-08-12 08:14:04 följande:
    Ja ni vi börjar bli ett par stycken! Jag sitter väl fortfarande lite löst eftersom sambon ännu inte vet att jag tycker 2011 är ett bra år, men kyrkan är bestämd iallafall (Sätra Brunn) och det är till och med officiellt i hans familj så jag hoppas det ska gå vägen! Hur går det för er andra? Har sett att några har bokat kyrka, hittat ringar mm men finns det någon som hittat SIN klänning?
  • lillalyckan

    Finns en bild i galleriet på Syns inte jättebra men bilden som jag ville lägga in funkade inte.


    Blivandefrueriksson skrev 2009-08-15 22:15:54 följande:
    lillalyckan visa!!!
    Nu känns det nästan som att det händer lite för oss. Vi har ju velat fram och tillbaka om vi ska vara i Halmstad eller Stockholm. Men nu när vi var nere i Halmstad på semester så kände jag att det är där jag vill vara
    Vi hittade ett jättefint ställe men det var dyrare än vi hade tänkt oss. Men när vi pratade om vilka vi skulle vilja bjuda så var det inte alls så många som vi först trodde så då har vi råd med det dyra (underbart vackra) stället eftersom det inte blir ika många gäster Och då får jag gifta mig i den kyrkan som jag drömt om att få gifta mig i i alla år! Yeay!
  • lillalyckan

    Vi oxå
    Välkommen!


    svinto83 skrev 2009-08-18 13:15:03 följande:
    kommer bli 11-11-11 för mig så jag tänkte jag kanske kunde hänga här?
  • lillalyckan

    Hahaha vi förlovade oss i januari och började planera direkt!
    Faktiskt så var det så att jag ville egentligen att vi skulle gifta oss 2010 men min m2b ville tvunget att vi skulle gifta oss 111111! Fördelen är ju att vi hinner få ihop mycket pengar utan att det känns särskilt mycket varje månad.
    Men vi har mest pratat en massa, det finns ju inte så mycket man faktiskt kan göra så här lång tid innan. Ser framemot att kunna börja pyssla på rikitigt!

  • lillalyckan

    Tackar Löööve it!


    Mrir skrev 2009-08-19 08:02:25 följande:
    Lillalyckan: det var en väldigt vacker klänning!
Svar på tråden 2011-brudar nr.3