Inlägg från: Energy |Visa alla inlägg
  • Energy

    2011-brudar nr.3

    Med risk för att bomba er kära brudar så tänkte jag lägga in vår "skiss" över dagen. Så här långt har vi kommit i tankarna:

    Fotografering före i Vitabergsparken (Innan alla kramat sönder mitt hår, haha) Jag som frågat runt på olika forum vart man kan ta kort och så säger Benny att han vill ta korten i Vitabergsparken, jag borde nog ha frågat honom om förslag innan jag började grubbla. Hahaha.

    Cermoni med säckpipor, solosång, sommar psalmer och vackra bänkblommor.

    Välkomstbubbel och mingel självklart, sånt kan vi inte vara utan.
    Någon slags musikunderhållning till minglet. Harpor? Eller somnar alla av tristess då? Jag har inte kommit så långt i den funderingen, så det får jag klura vidare på.

    I slutet av minglet smiter vi alla iväg och byter om till nått mer party och sommar vänligt. Har även gett Benny order om att byta om från sin kilt till nått mer casual. För då börjar det roliga!

    Middag med härlig mat och kanske nått litet nervöst tal eller spex. Jag kommer inte lägga närmare tanke på det, det är ju gästernas och toastens.

    Det är här jag funderar på att lägga underhållningen, mellan middagen och tårtan. Men vad??? Sambashow vore ju rysligt roligt men jag älskar verkligen magdans. Anyway det hinner jag klura på som sagt.

    Tårtan måste ätas nu så klart jag har ju längtat länge efter min drömtårta, 2½ år blir det vid den tidpunkten. Haha.

    Efter tårtan så får musiken köra igång trubadur och disco ska stå på kvällsordningen. Ingen fest är komplett utan min kompis Christer som trubadur så jag får "importera" honom från dalarna. Men jag är inte helt säker på att jag vågar låta en Dj ha den största makten den kvällen. Dom spelar ju som dom vill oavsett säkerhets yttringar innan, så det lutar fortfarande åt en "dj in a box". Inte på grund av pengar utan helt enkelt för att jag vill dansa till det jag älskar att dansa till. Dom flesta vi känner har samma musik smak som oss så en dj skulle nog bli lynchad faktiskt, ha ha.

    Jag har suttit och studerat kvällshimlen i några veckor nu för att hålla koll på när det blir lagomt mörkt och det inträffar runt 23.30. Så då blir det fyrverkeri eftersom vi blev utan det sist. Och min dröm har alltid varit att ha fyrverkeri vid tolv slaget.

    Efter det så blir det nattamat eller kanske en godisbuffe rent av? Det återstår att se eftersom jag bara har en grov skiss på "bygget" än så länge. Och sen fortsätter vi att slå klackarna i taket tills morgonen eller tills dom vägrar låta oss fortsätta. Vart vi än väljer att ha festen. Jag funderar på att skippa brudvalsen men är inte riktigt säker ännu..

  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-16 23:55:08 följande:
      Vi tänkte också ha två. En av hans vänner och en av mina. Eftersom vi kommer från olika städer så kan det nog bli bra tror vi
    Vet du att jag tror faktiskt det är den bästa kombinationen för då vet dom ju vad båda tycker om och inte tycker om. Samarbete när det är som bäst!
  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-17 14:17:39 följande:
    Det är helt galet... men antar att vissa kyrkor är mer populära än andra... Festlokaler är lättare att förstå varför de är så populära, där är det så mycket mer som styr, pengar, läge, hur många som får plats osv...
    Välkommen till Stockholms bröllopsvärld.
    Detsamma gäller bra frisörer och fotografer. Frågade olika frisörer när det är bäst att boka och under populära årstider så ska man helst prel. boka 1½-1 år innan. Samma med fotografer. Oh dear säger jag bara!
  • Energy
    Ängla80 skrev 2009-07-17 08:58:48 följande:
    Tack för att jag finns med på listan. Ska bli så spännande att planera allt. Vår dröm har varit att gifta oss utomlands, har varit förlovade i över 10 år så nu är det dags!
    Oh! Ja då är det verkligen dags! :-O
  • Energy

    Igår kom min älskade fram till att han också ska ha vitt! Åh så sjukt snyggt! Har hoppats i smyg att han ska komma på hur snyggt det är när mannen har vitt men inte vågat säga nått.

    Vit frockcoat, vita byxor, vit skjorta, vit väst, vit näsduk och ljus rosa plastrong. Lite solbränna på det och jag svimmar!

  • Energy

    Zia - Oh ja det är jätte kul och jag blir knäsvag vid tanken! Roligast är att han kom på det helt själv utan varken små pikar eller annat från mig. Han var så nervös och hade världens utlägg igår när han skulle fråg aom det var okej att han också har vitt. Hahaha.

    Har sett en del kort där bruden och brudgummen är båda vita och dom sticker verkligen ut. Det är så vackert när båda är det.. Åååååh. *Blir fånig*

    Nej, men eller hur!?! Jag tycker både brud och brudgum ska sticka ut lika mycket och vara påkostade. Det är ju inte bruden som gifter sig med bruden den dagen. Du kan ju alltid "råkas" lämna bilder framme med underbara kläder för brudgummar.

    Jag visade min älskling sånna förut och nu några månader senare så sa han att han ville ha det där jag visade förut. Men färgen det var hans beslut. *Gnuggar händerna av förtjusning* Vitt och rosa det blir mumsigt det.

  • Energy

    Blivandefrueriksson skrev 2009-07-17 22:24:38 följande:


    Energy förstod inte alls varför du/ni skull eha ett till bröllop bara 2 år efter ni hade gift er första gången. Men läste din blogg och jag har full förståelse..
    Ah, det känns fortfarande i hjärtat när jag påminns om den dagen...
    Jag kan själv inte läsa dom bloggarna utan att börja gråta. Men jag la in dom för att andra skulle förstå. För jag skulle själv tro att en person som vill gifta sig igen med samma man så kort efter deras bröllop hade blivit besatt av bröllop.

    Jag grät 3 veckor i sträck efter bröllopet. Inte bara för att det gick åt h-vete utan för att vi förlorade människor vi tyckte om. Jag kan inte förstå hur man kan vilja förstöra någons dag så mycket som dom gjorde eller hur man ens kan strunta i att säga att man inte kommer.

    Och för prästen har jag absolut noll förståelse och skulle vilja skicka honom till månen i ett litet och trångt paket med högtalare på repeat som säger: Du förtjänar inte att viga par.

    Kort har vi knappt heller och absolut ingen film att prata om. Hon vi hyrde in för att filma bröllop ägnade stor del åt att filma toastmastern hon blev så förtjust i, väggar, stolar och folks fötter. Hon filmade inte ens när vi åkte iväg med häst och släde utan satte sig i bussen vi hyrt till gästerna istället.. (?!)

    Jag har grubblat och grubblat i banor som: Tänk om... Men om jag hade gjort så här... Men hur jag än vrider och vänder på det hade jag inte kunnat göra nånting.. Det är saker och fel ingen hade kunnat förutse och som inte går att göra nånting åt.

    Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt mycket jag längtar tills vi får den dagen vi har drömt om... Med min mamma, systrar, mina TÄRNOR och släkt i kyrkan.. Och gissa om jag ska äta tårta! Ooooh den rätta tårtan blir smaskens!
  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-17 23:09:38 följande:
      Som tur är gifter vi oss inte när det är "högsäsong" bröllopsmässigt Det blir ju november för oss. Samtidigt som sådär jämna datum brukar vara populära... (20111111) Har svårt att hålla reda på alla ettor där... :-P Om m2b hade fått bestämma hade vigseln börjat kl.11.11 också, tur att man kan hejda honom ibland
    Haha, lite roligt är det ju med 11111 kl: 11.11.

    Åh ni gifter er under partysäsongen. Vinterbröllop rules om jag ska uttrycka mig lite nördigt. Finaste som finns och så stämningsfullt..
  • Energy
    lillalyckan skrev 2009-07-18 00:34:34 följande:
      Sitter för övrigt och kikar på dina bröllopsbilder där nu
    Jag är nästan alltid lika aktiv där, haha.
    Men då är det du som är online då. Men jag har en ny användare där Mia N. Kände att MiaLisa är då och inte nu.
Svar på tråden 2011-brudar nr.3