Inlägg från: Nyårsdagen2011 |Visa alla inlägg
  • Nyårsdagen2011

    2011-brudar nr.3

    vi gifter oss 1/1 2011 - lägg till mig också i listan! :)

    vi gifter oss i kyrkan och åker sedan till maldiverna i två veckor - ett par dagar senare alltså. det ska vara fest först och en lugn dag imellan. ska boka biljetterna till maldiverna i mars och siktar på 3-17 jan ungefär.

  • Nyårsdagen2011

    för oss lutar det åt kyrkan i skinnskatteberg. men måste undersöka mer. annars i gammelstaden i luleå - vilket är mycket häftigare estetiskt sett med medeltidskyrka, garanterat snö, och fin festlokal inom gångavstånd, men det där är inte mycket värt för alla de som inte kan ta sig så långt. vi är ju från västmanland.

    *funderar*

  • Nyårsdagen2011

    du skämtar allima!? vi planerar alltså exakt lika... hjälp! hoppas vi inte konkurerar om tider etc :) jag har prel bokat kaptensgården. vart ska ni äta?

  • Nyårsdagen2011

    jaha föresten, du syftade på mitt namn. ni ska väl inte gifta er samma dag som oss?

    phew. jag blev nervös.

    ingrid

  • Nyårsdagen2011
    HelenochDavid skrev 2009-09-14 07:38:54 följande:
    Nu har jag lagt in oss med datum. Det blir den 11 november. Fick igår det första svaret på inbjudningarna, känns konstigt. Det blir mer verkligt då. Korten skickades i fredags så det kommer att komma fler. Vi är ute i god tid med korten så alla har möjlighet att spara pengar och fixa med semester.
    ni har skickat ut inbjudningarna mer än 2 år i förväg? oj.
  • Nyårsdagen2011

    helenadavid: aha, jag förstår, låter fint. hoppas många kan komma då.

    allina: du behöver nog inte boka än. visst kan vi hjälpas åt. gammelstaden verkar perfekt för ett bröllop. långväga gäster kan bo på gästhemmet och av de 4 ställen som finns att äta på är alltså, tycker jag, kaptensgården att rekomendera. 450 per person inkl alkohol o tårta. fin lokal också. ring bara så får du komma och prata menyer. tjejen på turist info är hjälpsam om allt bröllopsbestyr. och boka kyrka gör du med nedre lule församling. :) så, det var allt jag vet! jo, o du får låna gammal brudkrona på kyrkan om du vill.

  • Nyårsdagen2011

    visst är det kul! grattis.
    jag ringde idag och fick boka både kyrkan och församlingsgården för nyårsdagen 2011. känns verkligen mer på riktigt nu! så skönt att ha plats och lokal klart. bra att vi fick boka över ett år innan också. det var sambon som valde kyrka och skönt nu att veta att det inte kommer ändras och diskuteras det närmsta året - nu är det liksom fastställt var, när och hur.


    mrsJR skrev 2009-09-22 15:37:45 följande:
    Har fått hem bekräftelse på vår bokning av kyrka som ska skrivas på och skickas tillbaka. Nu känns det verkligen som att det är på riktigt, längtar längtar längtar!!!
  • Nyårsdagen2011

    jag är inte ensam alltså. går och tänker på klänning halva dagarna :) den jag är inne på nu ligger i mitt galleri. tänkte den i vit tafetta. snörningen är för bättre passform. ska beställa från millys nästa sommar - man hinner ju ändra sig ;)

  • Nyårsdagen2011

    jag vet, det är så tidigt, och jag är nästan klar känns det som! har bokat allt: kyrka, lokal, catering, florist, tårtan haha. inbjudningstexten är klar! måste lugna mig... måste vänta med klänning och ring... resan köps i mars.


    mammab skrev 2009-09-27 20:32:43 följande:
    Måste fråga, ni som bokat så lång tid i förväg, va sjutton säger dom? jag skäms nästan haha..vågar inte riktigt ringa och boka någon lokal eller liknande så tidigt..
  • Nyårsdagen2011

    jag köpte trosor idag! är väl först ut med det?! någon annan 2011 brud som handlat trosor redan?

  • Nyårsdagen2011

    haha, jag vann alltså inte ändå! du var först. min torsett satt illa och ska lämnas tillbaka imorgon.


    tallkrogen skrev 2009-09-29 18:39:55 följande:
    Jag köpte en brudkorsett i våras som jag tänker ha under en klänning jag ännu inte har köpt.... Men den var vacker och satt bra=)
  • Nyårsdagen2011

    jag pysslar med inbjudningarna nu. papper från bokhandeln i silver och ljusblått - har skrivit texten så det får plats 4 st per A4 så kan jag köra lite finare papper i skrivaren och sen klippa ut och klistra in det i de ljusblå korten.

    silver kuvert.
    ljusblå kort.
    vitt papper.

  • Nyårsdagen2011

    Ja, känns lite kul att kunna vara tidigast av ett gäng brudar när det är så långt kvar! Skönt att vara först i NÅGOT sammanhang.

  • Nyårsdagen2011

    jaha. jag var först ut med trosor - är jag kanske först ut med ring också!?
    japp.
    beställde igår.
    helt fantastisk. engelbrekt. diamanter på översidan, 15st små 0.01or.
    har en bröllopsbudget på 20 000 och jag kan säga att exakt halva har gått till ringen nu. :O
    hade inte tänkte så, MEN ringen har jag hela livet och denna var helt enkelt utsökt sagolikt perfekt för mitt finger och passade förlovningsringen.

    så nu har jag ett bröllop att planera för 10 000. :) tips? he he. förutom "Dryck medtages. Och kanske även egen stol." :)

    ---------- del 2:

    var till storforsen idag och såg då ett par vigas i kapellet, fantastisk utsikt! såg även dukningen inne i restaurangen och blev sugen på dekorationer! massa fint! sånt man kan beställa billigt på ebay - ballonger, glitter, servetter med namn osv, bröllopskitsch jag trott att jag skulla hålla mig för god för. såg ju läckert ut :) kanske kan låna av julpyntet?

    är nu mer inne på att faktiskt duka och fixa, handla och förbereda maten själva och bara ha personal till att göra det sista på maten, av/pådukning av buffén, tårtan, myrtenkronan/håret och städning. det är samma tjej som gör allt det där. mer än så är ju omöjigt på vår budget. och Dryck medtages blir det - även om jag skämtade om stolarna. de ingår i församlingsgården. :)

  • Nyårsdagen2011

    ja precis, jag tänkte också att det är ett bra sätt att sprida kostnaderna - och sprida glädjen över hela året... för det är ju så roligt varje gång en ny bit faller på plats.

    Zia 20090618 skrev 2009-10-03 18:53:06 följande:


    Vi har för visserligen ringen klar med precis hur den ska se ut (bestämt redan i samband med när förlovnignsringen valdes) men vi väntar nog med att köpa den. Jag skulle inte klara av mentalt att bara ha den liggandes utan att få ta på den. Jag är alltför otålig;) Men annars är det ju ett jättebra sätt att sprida kostnaderna:)
  • Nyårsdagen2011

    känns väldigt kul att mina kusiner hittat band att spela. husmor på gården där vi ska vara ringde mig idag också för att prata men jag var upptagen på jobbet. börjar verkligen kännas klart. jag önskade mig bröllopsklänningen av mamma i julklapp och skulle få den (1200 kr). och i förrgår var jag in i en affär och kollade upp vad myrtenkrona egentligen kostar. 2000 blev svaret efter en del efterforskning men nu vet jag i alla fall vad jag har att vänta mig. :) så himla kul när saker faller på plats. i jul ska vi titta på kyrkan osv när vi är i trakten och i mars köper vi biljetter till bröllopsresan.
    åh. så roligt! tänk att det verkligen ska bli bröllop, och allt blir som vi vill, och idag kom vi överens om att försöka få en liten också, så jag hoppas den hinner komma innan bröllopet! vore skönt att vara klar och kanske ha återfått formen också både psykiskt och fysiskt. :) det är ju min högsta dröm.

  • Nyårsdagen2011

    ja jag hoppas det. alltså. det verkar som det och det har varit underbart med sambon, hoppas han inte ändrar sig om saker bara... och att allt lyckas. saker blir ju inte alltid som man tänkt sig... hoppas hoppas att det här går bra!


    lillalyckan skrev 2009-10-10 03:10:43 följande:
    Vad härligt! Låter som att alla bitar faller på helt rätt plats
  • Nyårsdagen2011

    ok grattis!


    Blivandefrueriksson skrev 2009-10-10 12:21:06 följande:
    Hoppar ur denna tråden, enl rätt så gifter jag ju mig 2010 även om det är sista dagen det året
Svar på tråden 2011-brudar nr.3