Inlägg från: Blivandefrueriksson |Visa alla inlägg
  • Blivandefrueriksson

    2011-brudar nr.3

    Ännu en som har hittat hit..

    Att det fanns en tråd för blivande brudar som endå har 2 år kvar helt otroligt, jag som tyckte vi var ute i god tid..

    Hur lägger jag till mig i listan?

    Vi gifter oss den 9 juli 2011

  • Blivandefrueriksson

    allima tack..

    hur långt har ni planerat här inne?

  • Blivandefrueriksson

    Visst är det ett bra datum? vi förlovade oss i torsdags exakt 2 år innan giftermål dock har massor frågat varför en torsdag men vi har bara svarat att det blev så.. ingen som kommit på den riktiga anledningen..

  • Blivandefrueriksson

    Lillalyckan roligt att titta på kyrka. Vi har pratat om det lite innan vi bestämde oss för att gifta oss men nu har jag inget minne utav vilka kyrkor det var vi prata om. Dock har vi redan bestämt fest lokal ligger ca 4 km utanför staden vi bor så det är inte så långt. Denna lokalen hyrde även min faster och farbror när dte gifte sig för många herrans år sedan.

    Den kostar 1500 för ett dygn och då ingår annexet som innefattar ca 10 rum med dubbla sängar, jag tycker det inte är farligt alls. Menar att då kan en del gäster som kommer långväga och har problem att ta sig hem stanna över.

  • Blivandefrueriksson

    lillalyckan ja plats har vare rätt så viktigt, och det är ju ett toppen pris med. Går in mycket folk med Inte för att vi kommer bli så många vi har beräknat 50 pers.

  • Blivandefrueriksson

    Vet en som ringe ett år innan och hon fick sista datumet den dagen, 1 år innan..

    Dessa vigslar som var i rad skedde klockan 14.00-15.00-16.00 snacka om raskt mellan vigslarna.

  • Blivandefrueriksson

    Har ett litet roligt orosmoment nu ifall det blir vigsel den 9 juli 2011.. Vi ska kolla på hus!! Och det är mycket arbete på det huset och abete = pengar. och bröllop = pengar och då kommer de pengarna läggas på huset istället.

  • Blivandefrueriksson

    Energy förstod inte alls varför du/ni skull eha ett till bröllop bara 2 år efter ni hade gift er första gången. Men läste din blogg och jag har full förståelse..

  • Blivandefrueriksson

    Ha ha Bg har en bra uppläggningssida för bordsplacering har jag för mig?

    Vi pratade om kyrka igår och det blir nog en kyrka hemifrån mig där det ligger släkt till mig begravd. Sambon känner till kyrkan för han lekte med en kille där när han var liten.

    Och frågade han med om hur vi ska göra om det blir hus om vi ska flytta på bröllopet då? Men det ville han inte, han ville vi skulle göra som vi planerat.

Svar på tråden 2011-brudar nr.3