• Im yours

    Tantvarning 5

    Sonja; Kramar om dig, vilken hemsk skoltid. Men man kan konstatera att du är en toppentjej, m en urhärlig familj. Så de där jäkla mobbarna kan sticka och brinna.

    Heloise: Jag gör kursen på vårt universitet här i Örebro. Det är en fantastisk utmaning, I löööööööve it.

    Frulle; Förstår verkligen att det stundvis är urjobbigt att sluta röka. Jag minns hur många ggr min pappa försökte slut, m till slut funkade det. Nu har han vart rökfri i minst 30 år. Så det går, bara man ger sig fanken på det. Stödkramar.

    Idag, har jag och sonen varit på stan. Han fixade tacos då vi kom hem, och jag har gjort två härliga kladdkakor. Tillsatte pressad färsk apelsin i dem ........... blev galet gott.

    Bjuder alla, vassego! Ha en go, och glad fredagkv min härliga tantvänner!

  • Im yours

    Här sitter jag, o är genomförskyld

    Grattis till huset blomman, vad spännande detta blir. Förstår att det är mycket att göra, m ta det bara bit för bit så ordnar det sig. Stackars din sambo, kan oxå se händelsen framför mig.

    Ja hörni, vilka nobs det förekommer här på BT ibland. Men jag håller med den som sa att det förmodligen oxå är ett kulturellt tänkande. Bor själv i ett invandrartätt område, och vet hur man ställer upp för varann. Bara för att, det alltid har varit så. Ev kan detta bli ett "problem" för kommande generationer, där mormor, morfar/farmor, farfar yrkesarbetar. Eller så tar någon annan släkting över barnpassar-rollen den dagen

    Jag är för overksam för orka dividera i olika trådar, m ni som gör det är värda en kram. Tack vara er rensas forumet upp lite då, och nu.

    Usch nu rinner mina ögon, o halsen svider. Tillbax till sköna sängen. Men har tvättstugan 9-12.

    Kramar till er mina vänner!

  • Im yours

    Usch förskylningen inklusive feber, har tvingat mig till sängläge hela söndan. Japp, därför är jag uppe o plitar kl 04.42,

    Tack för te med honing blomman. Roffar åt mig alla överblivna godsaker i tanthörnan

    Härligt med nya jobbet Solde, du är min favoritprälle. Bara så du vet.

    Ikväll har vi filmvisning på kursen. Mitt synopsis är inlämnat 3 dagar före deadline, och kortfilmsmanuset börjar ta form i tant Liz huvud. Dessutom var jag tvungen att skriva om läkarbrist vs svininfluensan i min blogg. Kort sagt, något av mig lever trots snuvan. Host, host........

    Varför hackar någon på Fjosoks klänningar? Tramsigheter!!

    Nu ska jag försöka sova igen.

    Tjingeling, var det någon som sa det?

  • Im yours

    Haha .......... jag hade inte hostat en enda gång, innan du skrev host Inget tryne här heller, bara en näsa full med seg röra. Usch så äckligt.

    Ja, feminist då sitter vi alltså i samma båt Funderar på vitlöksdieten, men ikv måste jag ju vara bland mina vänner på kursen. Så ..........

    Hur går det för dig Frulle??? Med både rökning, och förskylning.

    Iaf så fick jag ännu ett shysst kommentar i min blogg, efter nattens inlägg. Kolla här:

    Visst har folk dött i denna s.k. "farliga" influensa, men jag måste ändå påpeka att den totala dödssiffran (över hela världen) ligger på ca 2200 pers. Det dör betydligt fler människor av den vanliga influensan varje år, för att inte tala om AIDS och andra sjukdomar som kräver tusentals om inte miljontals liv.
    Aftonblad och andra intelligensbefriade nyhetsmedel tycker jag blåser upp detta "hot" från svininfluensan till alldeles för stora proportioner. Är det egentligen något att oroa sig för?
    Som nämnas bör, att jag bor i Mexico City, i samma land där svininfluensan först upptäcktes. Det hela blåstes upp till enorma proportioner här också, men nu, ca 5 månader senare, finns här ingenting. Man märker absolut ingenting av denna influensa längre, förutom att man på flygplatsen får fylla i en lapp vid ankomst till landet om man under de senaste dagarna haft förkylningssymptom.
    Jag menar bara att "hotet" verkar vara överskattat, om inte ens ursprungslandet har några problem längre.

    Ha en bra måndag!!!!!!!!!!

  • Im yours

    Godmorgon på er!

    Känner mig lite sömngrusig i ögonen fortf, m ska stax ta tag i den nya dagen

    Grattis dfk, bra gjort!

    Villamo; Alla har vi varit där, ge inte upp min vän. Efter regn kommer solsken. Kramar skickas nuuuuuuuuuuu.

    Sonja; Fy, för att bara bli bjuden på kallt vatten, i duschsammanhang. Jag, och dottern var på en Springsteen konsert för ex antal år sedan. Hade med mycket möda o stort besvär lyckats få en liten del rum, på ett vandrarhem i city. Inte nog med det japanska paret, där mannen snarkade som en stucken gris, som oxå bodde i samma rum. Då vi skulle morgonduscha, jag hoppade såklart käckt in som nummer ett. Good, vattnet var så iskallt att blodomloppet höll på att stanna. Tänk er, jag skrikandes, o viftandes i duschen. Och 20-talet andra gäster som stod i tur att nästan isas ihjäl. Jag lyckades iaf med att inte springa naken ut ur duschen. Men jösses vilken upplevelse

    Frulle; Vad är det för typer på ditt jobb, stöta på en gift kvinna. Har väl aldrig hört på maken Japp, sånna ska sättas på plats, bra rutet.

    Thinker; Tänker på dig, och din familj. Hoppas verkligen att det ordnar sig för din svärmor, så ni bara behöver vara det nygifta paret ni är.

    Heloise; Eftersom jag har sånt flow just nu, skickar jag några flow-vibbar till dig.

    Blomman; Jag är så jätteglad för dig, o din braiga, gulliga familj skull. Det är klart att allt ordnar sig (ny skola, jobb). Du har ju skaffat dig ett tornrum för sjutton!!!

    Nu ska jag varmvatten duscha! Solong mina vänner ♥ ♥

  • Im yours

    Hej, hej!

    Tinker; Fy fasen vad tråkigt. Man får tydligen inte ha nått ifred numera Annat var det för i tiden, voj, voj ..... Kramar i massor till dig.

    Fjällbruttan: Vad kul men en bebis! Mitt andrar barnbarn väntas komma i början av feb, så spännande. Smilla börjar bli stora damen.

    Blomman: Vad KUL att handla grejer till nya huset.

    Sonja: Magsjuka är ingen hit att drabbas av. Hoppas att hon tillfrisknar snabbt.

    Lillabruden: Vad tråkigt, skönt iaf att du har möjligh att åka dit.

    Imorgon tar jag med mig sonen, o kryssar till Mariehamn, kommer hem igen på lördagkv. Ska bli skönt att bara strosa omkring, hoppas solen skiner så man kan gå ut på däck

    Hejdå för nu.

  • Im yours

    Godmorgon tanterna!

    Nu har vart i Mariehamn, och vänt. Kryssningen var underbar, vi hade jättefint väder. Kunde sitta uppe på 12:e med en Cuba Libre i handen igår. Bara en sådan sak som att gå till ett dukat bord ...... nästa gång ska jag boka in spa-behandlingar. Sonen, snart 20 år, sa till mig. Gud, vad skönt att bli behandlad som en vuxen människa av personalen!!!

    Mmmmmm ........ det här behövdes verkligen i vår just nu kompakta vardag. Jag älskar allt som har med manusskrivar-kursen att göra, men mycket jobb är det Idag ska kortfilmsmanuset plitas ner på papper, filmen Tootsie m Dustin Hoffman ska ses, o ett par av mina kursares synopsis ska präntas in i skallen till morgondagens seminarium.

    Det är helt magiskt att bolla med karaktärerna i egna filmidén. Få dem att bli levande, mina har börjat tala m mig nu på sistone . I looooove it.

    Grattis i efterskott Mulle, (Åsa). Jag är urdålig på namnsdagar.

    Blommans flyttlass drar mot Småland, jösses vad glad jag är för din skull. Tänk att drömmar kan bli till verklighet!

    Tinker: Ja, vad fanken ska man göra med alla kids som bara driver omkring på gatorna. Samtidigt som jag ibland skulle vilja banka skiten ur dem, tycker jag lite synd om dem. Jag ser dagligen, hur många av föräldrarna bidrar till utanförskapet. Genom att inte prata svenska med dem, snärja in dem i islamisk ideologi. Inte underligt att många barn känner sig åsidosatta av samhället, o inte bryr sig om konsekvenser av stenkastning etc. Jag ska villigt erkänna att jag börjar tröttna på hela skiten Nu är det Ramadam-firande några meter från mitt hus.

    Idag blir det till att vässa hjärncellerna. I första hand genom en god frukost. Tjingeling. Changeling är precis som blomman säger en bra film, se den.

  • Im yours

    Hej!

    Vaknade, och är om möjligt ännu mer förskyld. Näsa, ögon rinner. Jag har börjat "högfärdshosta" Ni vet då det kliar, och kliar i halsen och man bara host, host, host.

    Tog iaf ut frustrationen över dessa symptom i ett argt mail till länstrafiken. Blir så irriterad över att mitt busskort ständigt, o jämt först hackar i bussens kortläsare, för att sedan visa ordet FEL. Jag åker ju upp till universitetet, o tillbaka nästan alla veckodagar. Busschaffören låter mig åka med iaf, men jösses vad irriterande det är. På rececentrum får jag ett nytt kort, som oxå visar sig vara värdelösa FEL-kopior Shit!

    I mailet, passade jag även på att spy galla över den diktatoriska busskontrollant som gjorde mig galen; En dag i juni. Sacka om otrevlig människa, har nämt historien här då det begav sig

    Morrar, och glor på saker som kan kastas.

    Ha en trevlig dag mina vänner!!

  • Im yours

    Tog mig en ledig dag igår,och förskylningsov i många långa timmar Har ju gått omkring o känt mig krasslig ett tag, men ändå satsat järnet på manusskrivandet. Nu skriver vi hemma ett tag, alltså mindre tid på föreläsningar. Tror att jag ändrat mig gällande mitt manus, just under utbildn. Jag ska skriva en familjefilm, Smilla och Herr Tiger. Det andra har jag hela livet på mig att göra Känns som att det valet kommer att bli mest spännande att jobba med, även om själva skrivandet är det samma.

    Bobou: Förstår verkligen att det känns jobbigt, om det är möjligt rent praktiskt så tycker jag att du ska följa med. Som Aleta skriver, kan du kanske ströjobba där.

    Blomman: Käre vän, du visar verkligen prov på styrka. Vem som helst skulle vara både mentalt, o fysiskt slut av det du åstadkommer. Njut nu av badkarsbad, och den nya fina soffan. Tids nog kommer energin, o orken tillbaka. Massor av lycka till på nya stället!!!!

    Fjällbruttan: Jösses vilket fönsterpusar- race. Hoppas ditt illamående försvann i takt med att fönstren blev rena.

    Till alla jag inte nämnt, men absolut inte glömt. Massor av krya på, lycka till, och tycker om er- kramar.

  • Im yours

    Godmorning!

    Härligt att höra Sonja, att grabbarna gillade dina tjejor. Men hur skulle man kunna låta bli ♥
    Btw, jag är oxå på väg in i lingondimman

    Grattis i efterskott Pantzer! Jag har lyckats bli 50 år genom att först, och främst inte klättra på stegar Tur att det gick någorlunda bra iaf.

    Vet ni, för sörsta gången har jag vågat mig på ett ebay-köp. Denna ursöta vinageliknande klänning till Smillis, farmors gullunge Lokkilokk!

    cgi.ebay.com/P030-L-Pageant-Party-Flower-Girls-Dress-2T-3T_W0QQitemZ160362727205QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0&_trksid=p3911.c0.m14

    Den betalar jag 180 kr för inklusive frakt.

    Måste bara visa upp min så vackra, o supergoa dotter, Sandra för er. Hon finns i galleriet. Vi älskar våran lilla smula

    Ha en sällsynt bra dag!

Svar på tråden Tantvarning 5