• Fjosok

    Tantvarning 5

    Bobou skrev 2009-08-28 16:08:14 följande:
    Nä hörru Fjosok, där kan du inte könsgeneralisera!Eller nekar du till att många män ständigt faller för fel kvinnor? Typiskt otrygga tjejer med dålig självkänsla som behandlar dem illa... Eller alla män och kvinnor som enbart blir kära i någon som inte älskar dem tillbaks, men tappar intresse så snart det blir ömsesidigt? Jag tror det handlar om rädsla att binda sig, vilket antagligen är lika vanligt bland män som bland kvinnor. Så man söker sig bort från tryggheten och faller för ett "mindre tryggt" alternativ - som man vet inte håller i längden. Men detta gäller som sagt en minoritet.Oavsett orsak, så är snällhet aldrig ensam förklaring till att en man är singel, eftersom alla tjejer jag känner personligen vill ha snälla killar. Och många killar jag känner har flickvänner trots att de är snälla och trevliga men inte supersnygga eller rika. Det går nog inte att alltid hitta en logisk förklaring till varför någon blivit ensam. Tyvärr är ju tur en viktig komponent, man måste ha bra timing helt enkelt, och det är svårt...
    Könsgeneraliserar inte. Inte ett skvatt och är 100% övertygad om att majoriteten av all kvinnor vill ha "snälla" män.

    Däremot är jag 100% övertygad om att den andra sidan också finns och att den alltid kommer finnas. I min värld är det kvinnor som väljer och män som erbjuder, dvs val av partner i slutändan är hennes, inte hans.

    Mannen imponerar på henne och hon väljer. Precis som det varit i hundratals år. om inte tusentals. Anledningen ör tt hin föder barnen och inte mannen, typ.

    Eller har jag fel?
  • Fjosok

    Borde sova men kan inte så godafton. Gubben tittar in en kortis om det är okej

    Satt just nämligen och funderade hur det skulle låta om AmandaVarDet (fjortisbloggaren som låter som en hamster ni minns) skulle agera politisk kommentator på typ Rapport.

    "Ja USA typ *hihi* skulle ju *peta i håret. hihi* kanske typ göra något militärt *aaaah* mot typ militärdiktaturen i mumbojumbo *hi, ahaaaaaa*"

    Skulle vara stor humor

  • Fjosok

    Har firat idag med att köpa in tre nya klänningar för sammanlagt 700:-. Tjohoo!

  • Fjosok

    Jag är impad av alla er som har barn. Ni gör ett fantastiskt jobb

  • Fjosok
    TinkerBelle skrev 2009-08-31 21:55:42 följande:
    *asg*Det vill jag se!Bilder tack....
    Skulle vi vara lustiga nu va. :-P

    Kan komma bilder då jag fått dom, har inte ens fotat förra omgången än, som är under uppfixning
  • Fjosok

    5 år utbildning ja, är lite skoltrött själv efter först 4 år och sedan nu 5.5 år ...

    Men man har ju valt det själv

    Allt väl med er andra?

  • Fjosok

    Bra att det uttalas så vacker om oss lärare.

    V i må vara den mest bespottade kåren i Sverige. När jag knäckte över 70 timmar i veckan på en heltid var det inte nog för många föräldrar utan en del ringde och grät hur hemsk jag var ..

    Tack och lov att jag snart är i annan branch.

Svar på tråden Tantvarning 5