• Im yours

    Tantvarning 5

    Godmorgon tjejer! Jag har sovit som en stock, 11 tim p[ raken. Av den anledningen k'nns tillvaron lite upp och ner, just nu. Frukost hj'lper kanske. Hmmm ..... tangentbordet verkar ha blitt bananaz ;ver natten, haha

    En bra dag till alla.

  • Im yours

    Godmorgon.

    Blomman; Jag hejjar på budgivningen allt jag kan. Åhhhhh, vad det är spännande. Föresten villavagn, är det en sån som man kan hyra på en del campingar?

    Sonja; Du är allt en riktig kämpe, o i Villamo har du en lärare som vet hur de noberna ska tas. De hantverkare som härjar i dina trakter gör även mig fnoskig. Ghaaaaaaaaa ....... vad jag blir arg på så sånna störiga personer. Tänk om du skulle lägga på lite extra kostnader för sveda o värk? De ska fan vara tacksam för att du inte är ett dugg girig.

    Heloise; Jag är oxå förskyld, o just därför har jag ätit Peach Melba- glass, o en halv chokladkaka;-D

    Frulle; Det verkar som om ni kanske får en bra lösning på bostadsområdet iaf. Hejjar på er oxå.

    Fjällbruttan; Oj, vad du fejjar o grejar. Skulle behöva någon som du härhemma. Går det att hyra in dig som coach??

    Soldemor; En egen dator underlättar verkligen.

    Idag har jag sovit sisådär 10 timmar igen, undrar hur mycket sömnighet det rymms i mig

    Fjosok; Filiph, kommer förmodligen att kallas för Frippe trots den gedigna stavningen av namnet

    Till er alla, från oss alla. En riktigt trevlig helg!

  • Im yours

    God lördaxmorgon!

    Thinker; Kramar om dig vännen. Hoppas att du nån gång orkar berätta din historia. Jag är på god väg nu, har tagit 3 1/2 år och än är jag inte ens halvfärdig

    Passion; En röd soffa ...... mmmm, jättefint.

    Ha så trevligt under kantarellletandet fjällbruden! Fjäll för mig är lika med miljarders mygg. Men oj så vackert det ser ut att vara däruppe.

    Frulle; Hoppas verkligen inte att du har svinflunsan. Funderar på om jag oxå skulle vaccinera mig, utifallatt. Vad gäller husköp så är det nog en god idé att vara riktigt säker på hur man vill ha det. Luleå, där har jag en del släktingar.

    Sonja; Vilken fin lite familj ni är! Har glömt att säga det.

    Kramar från mig.

  • Im yours

    Villemo; En del människor borde få böta varenda gång de öppnar munnen, ena riktiga ärkeas är dom
    Jag tycker oxå de ska stå o skita bara för de randiga benens skull

    Pantzer; Jag har några procen kvar av just sånna flygfän, bananflugor. Några har vi lyckats dränka, men usch vad oerhört meningslösa dessa insekter är.

    Blomman; Du är banne mig ett riktigt hussäljargeni. Bjussa på kaffe från bästa sidan av huset. Me like that. Hmmm .... jag mötte ett sånt där psykotroll då jag var ute o promenerade för lite sedan. Kan det vara hon som begivit sig norrut? Obehagliga är de iaf.

    Sonja; Jag börjar bli attans nyfiken på dessa ryska ölsorter. Lova att du tar med några flarror då vi träffas. Finns dessa at köpa på apoteket Röda Näsan tro?

    Soldemor; Välkommen tillbax. Jag är oxå gaaaaaaaaaaaalen i kläder, skor, handväskor, smycken. Flärd, mera flärd till folket.

    Thinkerbelle; Jag sydde en del förr, på senare år mest raksöm, och gardiner. Men jag har anmält mig till en klädsömnadskurs, bara för att komma igång igen. Den börjar i september. En sak till, fy vilka dumsnutar som inte begriper att ni i er familj saknar varann. Morrar,

    Föresten tjejer, ni som varit i Kina. Ni kan väl berätta lite om resan. Vad var bäst, vad ska man inte missa, boeende, shoppingtips etc.

    Cantaton; Måste vara ljuvligt att få glädja andra med sång.

    Lillabruden; Trivs du i nya frissan, o vad gjordes med allt hår som klipptes av?

    Själv har jag varit så tröööööööött. Min kbt- terapeut liknar mitt nuvarande tillstånd med utbrändhet. Men min hjärna vilar inte, och ur min mun kommer ibland dumma saker. Som Lasse, stackaren får höra. Jaaaaaa hujedamig.

    Ikväll ska jag iaf presentera tre filmidéer för nån som heter Oliver. Låter inte det coolt, o flashigt , och eftersom jag tycker så himla mycket om er allihopa. Ska jag bjuda på rosa bubbel ikväll, Skål ta mig fan.

  • Im yours

    Sladdar in innan jag ska till kbt.n. Lasse mår mycket, mycket bättre. Tack alla för att ni bryr er. Helt återställd, ni vet med Liz-racerfart är han inte. Så vi ska inte köpa lägh i Paris, bygga ett tornrum på hans brygga, el annat mer hoppitossigtD-)

    Jag är tämligen lynnig just nu, men han tacklar det bra. Åhhh, vilken himla tur att han finns till för mig.

    Så här vackert bor han min älskling.

    images.google.se/imgres&imgrefurl=www.eksta.se/pages.aspx%3Fr_id%3D34999&usg=__9HvaxHYx1Moc5ZHOuglVMWuXsnQ=&h=259&w=320&sz=25&hl=sv&start=1&um=1&tbnid=FfxswvE5HkuXTM:&tb

    Nej nu ska tant Liz åka buss igen

    Vi ses, rosa bubbel till alla!!!

  • Im yours

    Hej, hej!

    Frulle; Jag trodde ett tag att du felanmält någon ang spiralen. Innan jag steriliserade mig var jag tvungen att sätta in spiral, hujedamig vilket amp det var med den. Till råga på allt upptäckte läkaren som skulle göra sista checken innan operationen, att den aldrig suttit rätt. När de satte in den trodde jag banne mig att jag skulle avlida, fick en barnmorskepraktikant

    Lillabruden; Du är jättefin i nya frisyren!!!

    Dfk; Ha, ha, ha. Inatt satt jag och firade med chips, o ostbågar. Snacka om karaktärslös Dax att skärpa sig, för som sagt. Snart är det jul igen.

    Jag var så full av glädjebubblor då jag kom hem från manusträffen, så jag glömde dricka rosa bubbel. Men snälla ni, silverbrickan står framme, kristallglasen är påfyllda, så nu lunchskålar vi. Bubbel kan man med fördel dricka när som helst

    Det var så jätteroligt igår, superbra ledare. Kände hur mina ögon stjärnetindrade på vägen hem. Nu ska jag skriva ett kortfilmsmanus, deadline 14 sep, och gnugga mina och andras geniknölar ang långfilmsmanuset. Oh la la, härliga tider, strålande tider.





    Målet; En Oscarsnominering förstås

    Kramar, och ha en bra dag!

  • Im yours

    Tinker; Usch vad liv känns skört ibland. Jag ber oxå, måtte det gå bra för mamma och barn.

    Cantaton; Vad skönt ändå, att din vän fick somna in på det sättet. Undrar hur man själv skulle vilja ha det, "ryser". Jag fyllde iaf i vita arket för ett x antal år sedan. Då min mamma dog, behövde vi bara leta efter ett brev hon skrivit ang begravningen. Då förstod jag kanske inte, men nu inser jag vilken styrka denna kvinna hade.

    Min mamma var en typisk 60-tals hemmafru, allt hos oss var liksom hemmagjort, o hemlagat Och det är faktiskt under de stunder jag bakar, som jag nu ibland kan känna hennes närhet. Det vilar liksom någon sorts frid i luften, svårt att förklara. Men ....

    Diz; Härligt med vänner. Jag har oxå fått en ny bekant genom manusskrivandet, det är jättekul.

    Passion; Härligt att höra, om klirret i kassan. Skrammla lite med knäna Frulle.

    Och jag vaknade nu, mitt i natta Ska presentera mina idéer under ett 5 timmars seminarium ikv. Vilket innebär att vår maskot Herr Tiger oxå ska åka buss, samt närvara under kvällen. Har en tanke om ett projekt som ev kunde heta, Smilla, och herr Tiger. Jag skulle så småningom vilja hylla min solstråle med en film, el bok. Dessutom fick hon träffa herr Tiger i somras. Förstår om ni tror jag blitt spritt språngande Men faktum är att han och Smillis fann varandra direkt. Dvs hon undersökte gosedjuret från topp till tå, haha. Ja, så "han" ska visas upp i kväll.

    Kom precis på att jag jobbar med, Oliver och gänget

    Ha det bra nu tjejer, snart fredag igen.

  • Im yours

    Hej, hej vinkar lite aningens sömndrucket. Somnade igår 22.30, o vaknade idag 9.00. I drömmarnas värld hade jag en bebis att sköta, m inga pryttlar som kläder, blöjor, mat m.m

    Så härligt fina bilder fjällbruttan!!!! Ni är en jättefin familj, låt solen alltid vara med er.

    Fy fasen, vad skönt blomman! Det är nu livet börjar om, och jag önskar er all lycka i världen.

    Frulle; Spiral som fastnar i livmodern, ghaaaaaaaaaaaa, ajjjjjjjjjjj. Tur att du hann in i tid vännen. Jag har inte heller sett gummipräglade preventivmedel på länge. Däremot ingår det i mina mer allvarsamma samtal m sonen.

    Tinker; Eg är det fucking otroligt att det inte finns hjälpmedel, från lungmaskiner till rullatorer så att det ska täcka upp även den procent av behövande som inte statiskt sett finns. Ren idiotin, svingar argt med handväskan Bhuuuuuuuu för dålig planering, o den högra handen vet inte vad den vänstra gör.

    Herr Tiger gjorde stor succé igår. Hans lite nonchalanta reaggie-stil är säljbar. Dock är animerad film svårt att få gjord i Sverige. Kostar många kronor, och kunnigheten om tillvägagångssättet medelmåttlig här i landet. Men han kan snacka engelska oxå, så ......

    Jag har också funderat länge på mitt eget verklighetsbaserade drama. Tror inte jag kan släppa den nu, man bör alltid ha en konflikt, twista runt, vända och komma tillbaka. Idéen är mitt "barn" så ...... Hmmm ..... svårt beslut men jag låter projektet vila, o skriver den i romanform vilket var tanke nummer:1.

    Det jag kommer att jobba med under året som följer är en drama- action med humoristiska inslag. Jag älskar verkligen möjligh at få mina idéer grillade av kunnigt branchfolk.

    Idag ska mitt synopsis skrivas .......... helgen blir lugn.

    Och i morgon är det stadsstrolling som gäller. Kramar.

  • Im yours

    Just det, cigaretterna Frulle. Du vet att jag önskar att rökfritt även för dig. Man mår bättre, det bara e så.

Svar på tråden Tantvarning 5