• Frulle

    Tantvarning 5

    17,00 SPRINGER jag här ifrån!
    Sköööönt med semester va??


    Daa skrev 2009-07-14 15:53:50 följande:
    Oj, vad ni skriver. Kan ni fortsätta bjuda på huset, Soldemor? Hur går det, Mulle? Får du gå hem snart?Det får jag. Sedan är det bara tre arbetsdagar kvar innan semestern. Det känns som om jag aldrig har behövt semester så mycket som jag behöver det nu. Fast det är klart, kanske känns det så varje år?
  • Frulle

    Men fick ni nåt bra värde då???


    passionsblomman skrev 2009-07-14 18:50:35 följande:
    Nu har både en mäklare varit här och jag har snackat en evighet med vår gamla tjej som skulle sälja stället åt oss sist det begav sig.Imorgon ska jag ringa lite banker nere på orten, för vår banktjej här kunde knappast bry sig mindre, torra trista människa.Inatt drömde jag att jag hade en gårdsbutik i den gamla ladulängan och sålde småländsk hemmagjord ostkaka och hemkokade ingefärspäron!
  • Frulle
    va bra att du gillar henne!!
    passionsblomman skrev 2009-07-14 20:50:35 följande:
    Ja, han som var här hummade och ummade lite åt ett håll och hon vi vill ha hit om det blir av sa precis vad jgag trodde och hade föreställt miog som minimumpeng-troligtvispeng-respektive drömpeng. Hon gav också goda bra råd angående budandet på huset vi vill ha. Åh, hon är en sådan där pärla den tjejen!
  • Frulle

    Äsch, jag längtar nog efter barnen. 8 dagar har dom varit borta nu.. I morronbitti kommer dom..

  • Frulle

    Jag har bara haft 2 sorters katter. Den ena var en brittish blue och dom andra har varit blandningar mellan norsk skogskatt/perser. Som var otroligt fina!!! Inte det platta perseransiktet alls..

  • Frulle

    aha, ja tävlingar vet jag inget om!
    Minns dock att pälsen var fin men JOBBIG!!!


    Soldemor skrev 2009-07-15 10:21:47 följande:
    Mm, den mixen brukar vara mycket lyckad, otroligt söta bebisar och en super pälskvalitet. Synd att de måste tävla i huskattsklass, borde bli en egen ras, som vissa blandrashundar har blivit, ex i USA.
  • Frulle

    Precis. Det var det som gällde. Men ändå lyckades ena katten få tovor!! Pluttan, vi fick raka henne! Skatorna skrattade ute på gården.


    Soldemor skrev 2009-07-15 10:25:54 följande:
    Kamma, kamma, kamma varje dag - och så lite fuktig mirakelduk mothårs ibland, och lite furminator!
  • Frulle

    haha ja!

    Men nu är hon i katthimlen och äter musslor med grädde..

  • Frulle
    passionsblomman skrev 2009-07-15 11:53:34 följande:
    aaaah! Jag har babblat hål i huvet på tjejen på banken nere på orten.. Hon ska titta på ett lånelöfte så fort hon kan.Det lät inte alls som att det skulle vara hopplöst! *svimmar av nervositet*
Svar på tråden Tantvarning 5