• Aleta

    Tantvarning 5

    Spara, spara, spara är mitt motto.
    Släng, släng, släng är min mans.
    Tillsammans blir det nog lite lagom, när jag har flyttat själv så slutar det alltid med att det blir en massa osorterat som åker med till nästa ställe och ligger där och är osorterat istället. Jag är fullkomligt hopplös!

    Man mår faktiskt bättre när man väl har lyckats rensa ut lite, men oj, vad det är svårt. Jag skickar massor med packsympati!


    passionsblomman skrev 2009-07-24 18:12:35 följande:
    Åh, vad röröigt det blir nu......nu har jag börjat rota i en as-stor hylla FULL med en massa skit som måste sorteras. Dels är det dammigt så man skäms, och dels är det sådant där som man inte vet vad man ska göra med riktigt.Packa böckerna är ju lätt, men udda saker som den extra telefonen och allt vad man nu har.Nu sitter jag med alla möjliga kort jag och sonen fått av folk. grattiskort och sådant. Sparar man verkligen sådant?Hittade en bunt brev och kort hemma hos min farmor när hon dött. De som jag skrivit under åren. Hon hade sparat alla och jag grät som en fontän när jag läste dem. Min pappa satt i fängelse ett par perioder när jag var lite. De ställen där jag med sptretiga bokstäver ber farmor hälsa till honom...Jag får nog lov att spara åtminstone en del av de där korten.
  • Aleta

    Helt underbart!
    Ni är så himla fina! Vilken dag! (Älskar den gröna färgen också.

    (Jag har minsann haft en Zetor jag med en gång i tiden, fast betydligt skruttigare. )


    Fjällbruttan skrev 2009-07-24 20:38:45 följande:
    www.youtube.com/watchJag har klarat det och så....www.youtube.com/watch Spara Blomman, även jag har brev till min farmor som jag skrivit, guld värda
  • Aleta

    Ni behöver en stor kram båda två, så här kommer en:
    Kraaaaaaaaaaam.


    TinkerBelle skrev 2009-07-24 23:00:35 följande:
    Hej hej tanter, nu har maken kommit hem från sjukhuset. Man har konstaterat att svärmor har tumörer på skelettet. Man vet inte om dem är elakartade elelr inte. Man har inte hittat huvudtumören heller så det blir mera tester.... Om nu tanten bara ville börja äta. Hon måste förstå att utan energi kan hon knappast överleva.Får se om vår resa till Kina blir av. Beror helt och hållet på vad som händer nästa vecka.
  • Aleta

    Glöm inte blommorna när du ska styla för fotograferigen (och visningarna)!

    Nu har jag kört grusgången (tänk om man kunde övertala gräset att hålla sig till gräsmattan!).
    Sedan ska jag försöka komma igång med byggandet av gungställning med klätterdel och rutschkana till barnen. Virket kom sent igårkväll.
    Rutschkanan fick jag när jag var liten, men den monterades aldrig upp (till mig, min kusin hade den till sina barn när jag var för stor). Nu sjutton ska minsann mina barn få leka med den!

    Hurra för Lillabruden och Heloise&Panzerfaust idag!
    Är det några fler?


    passionsblomman skrev 2009-07-25 10:57:00 följande:
    *sneglar avundsjukt på Mulles tallrik*Ny daag. Nya uppgifter. Det är så mycket att göra att risken är att man springer och gör lite här och lite där.Men nu SKA jag ta en sak i taget. Idag ska jag röja ur hallen, för den ska vi köra spackel och grundmålning på så att den blir lite fräschare. Väl där, så ska ett par möbler ut dit och så ska vår gamla trasiga soffa UUUUUT och då kan vi göra samma sak med tv-rummet.Sedan sovrummet...sedan...ja, det är en bit kvar innan de kan få komma och ta bilder här!
  • Aleta

    Heloise och Panzerfaust: GRATTIS!
    Ni är jättefina och som Passionsblomma säger; vilken bukett!

    Var det någon som kommenterade blåklinten?
    Vad sa gästerna om vinflaskorna?

  • Aleta

    Himmel vad du jobbar!

    Idag har jag i och för sig varit duktig jag också och grävt ner betongplintarna till gung/klätterställningen. Nästan klart, bara tio cm kvar i sidled på ett hål av 6. Blåsor i händerna kommer jag att få ovan som man är vid grovarbete nuförtiden.


    passionsblomman skrev 2009-07-26 11:41:23 följande:
    Förfärligt vilken tid det förbaskade underarbetet tar innan man verkligen kan börja MÅLA nån gång! NU har jag maskerat, spacklat klart och tvättat snickerierna med målartvätt. *otålig*
  • Aleta

    Bravo! DU är en hejare på att sy!


    Fjällbruttan skrev 2009-07-26 13:26:35 följande:
    och nu tänker jag skryta så håll i er!!JAG har sytt tjejernas klänningar, Mattias väst och slips och min sjal... hade även en bolero men det var så varmt att jag skippade den, så jag blir så glad när nii tyckte färgerna var fina, det tycker jag med
  • Aleta

    Grattis! Vilka fina bilder!
    Wow!


    lillabruden skrev 2009-07-26 16:57:07 följande:
    nu är det gjort! kika på lite bilderwww.bemerholt.com/det kunde inte ha blivit en bättre dag, allt blev precis som jag ville (om vi bara räknar det viktigaste -känslor och kärlek och sånt Detaljer blev sådär )
  • Aleta

    Ja, ni var fina menar jag också förstås, blev lite tagen av sagobilderna.


    Aleta skrev 2009-07-26 18:43:34 följande:
    Grattis! Vilka fina bilder! Wow!
  • Aleta

    Im yours här kommer en stor kram från mig med.
    Så hemskt för er båda två.

Svar på tråden Tantvarning 5