• Frulle

    Tantvarning 5

    Ja jag har död på kaktusar!!
    Men denna fick jag när jag fyllde 30 och det är snart 4 månader sen. Har vattnat den 2 ggr och den har levt tills nu!! *stolt*

  • Frulle

    Men är det inte bara att gå på apoteket och köpa ett test?


    lillabruden skrev 2009-10-05 05:01:20 följande:
    tjenis!måste be om råd me en sak..... om man har problem med magen i typ 1månad, vaknar mitt i natten o skulle kunna döda för nåt gott att äta o går upp o bakar en kaka (och äter...) sen helt plötsligt sugen på kokt ägg me kaviar (ätit det med..) och trots att man inte varit bra i magen o inte äter mer än man brukar, tvärtom....behöver man kanske ett graviditetstest då`? ska ringa läkaren när dem öppnar telefonen......kan ju vara annat men just att jag vill (läs måste) ha viss mat mitt i natten -dvs vaknar från min skönhetssömn och går upp o måste ha kakor o kokt ägg!!?
  • Frulle

    Nej jag fick idag ett KONSTIGT sms till min mobil. Det stod: Du har en pågående prenumation hos Isabelle Arcade. Skriv stopp och skicka till nummer ...(nåt nummer)..

    Jag kände igen detta så jag skrev stopp och sen ringde jag min mobiloperatör. Då visar det sig att jag under ca 1 år fått sms skickade till min mobil (reklamsms) och när man läser det smset så dras dom 30:-/sms.

    Jag har ju int brytt mig eftersom det bara var reklam (so jag trodde) men det visade sig vara ett lurendrejeriföretag som nu har snott ca 1500:- från mitt abbonemang. Det har dragits ca 100-150:-/månad!!

  • Frulle

    Ja man får vanliga reklam-sms som tex: köp 5 nya ringsignaler för bara 30:-/mån. Så fort man öppnar dom sms så dras pengarna..


    Soldemor skrev 2009-10-05 19:48:12 följande:
    Så arg man blir av sådant! *Sympatimorrar*Vet du hur det började? Ifall att man skulle råka ut för sådant själv?
  • Frulle

    Ja!

    Du, blomman! Idag hittade jag din vas och din vattenspruta jag fick låna till bröllopet!


    passionsblomman skrev 2009-10-05 20:51:55 följande:
    Men AAAAAAAH! Vilket SKIT!!!
  • Frulle

    Jaa jag vette sjutton..


    Aleta skrev 2009-10-05 20:59:27 följande:
    Men!Hur sjutton skyddar man sig mot sån't?
  • Frulle

    Åååå va roligt!!!
    Tänk om jag bodde med er. Då hade jag kunnat vara tränare!


    passionsblomman skrev 2009-10-05 21:30:11 följande:
    Mulle: Nu har jag sett till att introducera min son i Handbollens värld! I hans årskull finns bara Handbollsskolan på torsdagar, men han fick dispens att hänga med laget Pojkar -99/-00. Vi var på provträning idag och han tyckte det var jättekul!Tränarna har både på hHandbollsskolan, Innebandyskolan och nu ikväll sgagt att han har en jättebra bollkänsla och spelförståelse! *glad*
  • Frulle

    haha ja jag kommer.. KANSKE att jag tar med familjen då. Men vi får väl plats i erat slott!! Tom pappa kan få hänga med!!

    Nä nu ska jag hoppa i säng. Har varit en duktig fru och låtit mannen få...... ja....

    Go natt alla söta..


    passionsblomman skrev 2009-10-05 22:29:50 följande:
    Jaaaaa! Kan du inte snälla snälla snälla komma och bo med oss! Jag är så nöjd med att jag lyckats se min son och vad han har talang för trpts att jag själv inte har den allra ringaste begåvning vare sig för sprot i allmänhet eller just bollsporter i synnerhet.Det räcker ju att jag backar upp med skjutsande och peppning osv. Lära honom spela får ju tränarna göra.
Svar på tråden Tantvarning 5