• Cantaton

    Tantvarning 5

    Panzerfaust skrev 2009-07-21 11:05:51 följande:
    Jag ska ha blåklintar på kavajslaget, undrar om alla H's kommunistsläktingar kommer märka det...
  • Cantaton

    Hopplöst det ska vara då...! För det första så har jag generellt en dålig dag idag, men så fick jag dessutom beskedet att gitarristen som skulle kompa mig på en vigsel på lördag fått förhinder. Hur lätt är det att hitta någon med några dagars varsel i juli!? Jag har nog haft kontakt med 9 pers nu som inte svarar, är bortresta, redan gigar etc... Åh

  • Cantaton

    *serverar Soldemor och andra sconessugna tanter på nybakta scones* Någonting till?


    Soldemor skrev 2009-07-22 09:13:30 följande:
    *väntar med marmeladburken framför ugnen*
  • Cantaton

    Mm, jag kan förstå det! Man vill ju inte försova sig från ett eventuellt viktigt samtal. Det är som att jag inte vågar ha fönstret öppet på natten (vi bor på bottenvåningen, på gaveln i ett hus i Sthlm) för jag tror att jag ska sova för djupt om någon mot förmodan klättrar in genom fönstret... eller inte sova alls av rädsla för att göra just det. När jag bodde i villa med tomt hade jag inga problem med öppet fönster, men nu när man kan hoppa upp till oss från trottoaren... nja. Och vi som verkligen skulle BEHÖVA öppet fönster då solen ligger på hela dagarna. Vi har 29 grader (!!!) inne på dagarna.


    Soldemor skrev 2009-07-22 09:44:23 följande:
    Alldeles utmärkt! Hade jour på sjukhuskyrkan i natt. Även att jat inte blev inringd (var det helt korrekt svenska?) så sov jag dåligt för jag väntade bara på att telefonen skulle ringa. Trött som en skunk idag! Känns som om det kommer att bli MASSOR av te som slinker ner under dagen.
  • Cantaton

    Ja, monstren tänkte jag inte ens på!

    Nä, nu måste jag bege mig. Ska öva med en pianist inför ett bröllop (pappan till bruden ska spela och är lite orolig, så han vill öva i goood tid) och sedan ska jag äta lunch med mamma.


    Soldemor skrev 2009-07-22 09:55:36 följande:
    Vi har också väldigt varmt i vårt hus. Det är som om det konserverar all värme på sommaren och tvärtom på vintern. Vi kan inte heller ha öppet fönster. Dels för min pollenallergi och dels för alla otäcka och vidriga monster som annars kan ta sig in. (Monster=nattfjärilar!)
  • Cantaton
    Det vore ju synd och skam!

    Vem är Lasse?

    Im yours skrev 2009-07-22 10:16:40 följande:
    Cantaton; Snacka om timing, höll visst på att gå miste om morgonfikat Lasse är dålig igen, jättehög feber, o läkarna vet inte vad som är fel. Usch, känner hur stressen härjar i b.la nackenmuskulaturen.Här är det soligt, och redan jättevarmt. Phuuuu
Svar på tråden Tantvarning 5