• Sonja68

    Tantvarning 5

    Blomman; ja de där ögonblicken får man allt lov att spara inne i hjärtat ♥ . Härligt
    När min man varit borta österut och kommer hem så är det så med mina tjejer också. De kommer tassandes in till oss på morronskröken, förväntansfulla, och så kryper de lyckligt ner till oss, konstaterande att Pappa äntligen kommit hem.
    Och det är ömsesidigt: Nu när vi var till Riga så skulle vi flygit hem 16.30 på måndagen. Vi skulle alltså varit hemma vid 19-tiden. Nu anlände båten redan 9:30 och vi hade planerat att strosa omkring i SThlm några timmar, men dels var vi trötta och så längtade min man så efter våra döttrar att vi drog ut till ARlanda och kollade om det gick nåt tidigare flyg.
    Vi fick förstås betala en massa extra för att komma med det tidiga planet, jag försökte övertyga maken om att flickorna HAR det bra, vi behöver inte stressa hem. Men han fräste bara: Men JAG LÄNGTAR efter dem och vill hämta dem från dagis/skola tidigare!! Så då blev det så.

  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2009-09-30 12:42:42 följande:
    Minnesstund (dem är ju inte religösa) hålls den 9 oktober. Det smått komiska i det hela är att det är en pastor som håller i minnesstunden och att svärmor själv uttryckt önskemål om att ha minst 2 psalmer. Detta med psalmerna har skapat en del kaos då en av dem är samma som en av de vi hade på vårt bröllop (nu är det morgon/morning has broken)då alla verkar anse det vara opassande just för att vi hde den under vår vigsel utom just maken och jag.Gör mig glad att jag lyckades pricka in av hennes favoriter utan att veta det.Ärkeaset är det mest patetiska som finns på denna jord just nu.Han har stämt mig på umgänge (lång historia) och använder i sin stämningsansökan bla som uräkt att jag utsatt barnen för fara då jag tagit dem till England i sommar när svininfluensan härjat som värst...
    Morning has broken är ju jättefin, passar på både dop och bröllop. Det är det många psalmer som gör. Härlig är jorden t.ex.
    Ja, det var ju lyckat att du prickade rätt där med favvopsalmen

    Ang. ärkeaset så är jag mållös !!! Vilket dravel...
    Stå på dig du, man hör ju att karln är ute och cyklar!

    Kram!
  • Sonja68
    Sonja68 skrev 2009-09-30 12:55:48 följande:
    Morning has broken är ju jättefin, passar på både dop och bröllop. Det är det många psalmer som gör. Härlig är jorden t.ex.Ja, det var ju lyckat att du prickade rätt där med favvopsalmen Ang. ärkeaset så är jag mållös !!! Vilket dravel...Stå på dig du, man hör ju att karln är ute och cyklar!Kram!
    Haha, begravning och bröllop skulle det ju stå!! Jag är själv ute på cykeltur verkar det som. Jag får nog ta och jobba vidare istället. STress,stress!
  • Sonja68

    Tinker: Ja så går det när en tant ska spela donna Gör själv samma misstag gång på gång... och inser att fotriktiga skor är vad som gäller för en tant. Men det är ju så roligt att "piffa upp sig" ibland. Och ljudet av klackar får mig att tro att jag fortfarande är ung o snygg

  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2009-09-30 13:33:12 följande:
    Enligt sonen ser jag fortfarnde ut som en tjugoåring.Frågan är vad han är ute efter...
    Men du SER ju väldigt ung ut! I alla fall på bröllopsbilderna!
    Jag är så gammal nu att min man nog trodde faran var över ute på "marknaden". Men, höhö, på färjan till Riga så satte han och polaren sig några bord bort i nattklubben och VIPS så hade jag och väninnan två kavaljerer hos oss
    Och unga var dom! Gud vad vi skrattade Maken blev alldeles ställd hehehe, men sen reagerade han som en j-a tupp.
    Ja, det var småroligt att se hans min.
  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2009-09-30 13:40:22 följande:
    Men visst är det härligt ändå när man får lite uppmärkasamhet och får bekräftelse på att än har inte sista tåget gått.
    Superhärligt, en riktig ego booster
  • Sonja68
    Frulle skrev 2009-09-30 13:49:52 följande:
    Ja fy.. Känns som vi har 8 ställen nu!! Vil att det ska ta slut nån jävla gång.På fredag blir solnalägenheten iaf VÅR bostadsrätt. Vi ska då på en gång ta dit en mäklare...
    Har de flyttat ut de som bodde där, hon som snyftade?
  • Sonja68
    Villemoa skrev 2009-09-30 14:01:48 följande:
    Idag mår jag förhållandevis bra, har inte ont vilket jag är förvånad över. Trodde jag skulle ha jätteont! Tror det mesta kom ut i natt faktiskt (ursäkta för den äckliga beskrivningen). Nu känner man sig mest tom och väldigt låg, normalt förfaranade antar jag.Tinker: vilket jävla ärkeas!! DUM I HUVUDET är vad han är minst sagt!!
    Villemoa; skönt att du inte behövt ha fysiskt jätteont i alla fall, mitt i eländet. Även om det gör ont i hjärtat. Så ledsen för er skull. Men ni provar väl igen rätt snart antar jag? *kramar om riktigt hårt*
  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2009-09-30 14:08:31 följande:
    Jag är kontrollerande och manipulativ och styr barnen med järn hand...
    Visst är det märkligt: jag har ett flertal väninnor i min bekantskapskrets och alla deras exmän beskriver sina exfruar precis så? Att de själva spelar någon sorts roll i sammanhanget eller att barnen har en egen vilja, det verkar inte föresväva dem. Nej, ALLT är exkvinnans fel!!
Svar på tråden Tantvarning 5