• Sonja68

    Tantvarning 5

    Hallå Härliga Tanter!

    ALETA: GRATTIS, hipp hipp HURRA!!!
    Du är alltså också våg, som jag Jag fyller på söndag!

    Dfk: Håller med Soldemor. Lyssna på ditt inre och var rädd om dig själv. Och TACK för dina kloka ord ang mitt utbrott och trilskande barn. Jag tror också på att visa vad man känner och att man är människa med gränser för hur mycket tjafs man orkar med. Som du skriver så HAR de faktiskt alla sina grundläggande behov tillfredsställda och de ÄR fulltankade med kärlek. Verkligen. Och de tvivlar aldrig på att mamma och pappa älskar dem. I vått och torrt. TAck för dina ord ♥

    Mulle: Du är lite för snäll. Och ni har ju kontrakt och du har förvarnat. Du har dessutom hjälpt mer än du egentligen behöver så du borde ha rent samvete. Hon tar bara ut sin frustration på dig. Kram!

    Lilla bruden: Mens är absolut en orsakt till frosseri och tröst av olika slag. Allt är tillåtet!

    *vinkar och skickar slängpussar till alla andra*

    Igår skippade jag kören. Hade två supertrötta barn som var mammiga, en man på träning, så jag var hemma och packade flickornas väskor inför helgen.
    Min man har gett mig en kryssning med M/S Romantika (bara namnet på färjan låter ju lovande) till Riga i helgen, som födelsedagspresent!
    Vi flyger ner till SThlm i kväll och ska vara hos min faster och äta middag och umgås med några av mina kusiner ikväll.
    Imorgon blir det några timmar i Sthlm city innan vi kliver på färjan. Där är vinprovning inbokad, middag och annat trevligt. På lördag anländer vi till Riga där vi ska på sight seeing och så äter vi väl lunch där. Sedan blir det Gourmetmiddag på färjan tillbaka och show (med musikaltema) på båten. Måndag morgon åter till Sthlm och då ska vi slå ihjäl några timmar där innan vi flyger hem på e.m till norr.
    Låter som ett födelsedagsfirande värdigt en... hrm *harklar mig* 41-åring, eller vad tycker ni ?!

  • Sonja68

    Glömde säga: Min man har ordnat barnvakt hela helgen. Flickorna ska bo hos min bror med familj. De ska på barndop och kommer att ha jättelattjolajban hela helgen!

  • Sonja68

    Jo, njuta ska vi försöka göra. Vi bråkade sent igår kväll, antar att det är ett trötthetstecken och att vi behöver få komma iväg på tu man hand.

  • Sonja68

    Här har man varit bortrest hela helgen och missat hela dramat!!!
    Herrejösses också, man kan tydligen inte lämna er för att åka på romantisk resa till Riga utan att det blir en massa bråk och ni går och blir avstängda
    Blomman, kom tillbaka, vi saknar dig!!!

    Kryssningen var bra, kulorna har rullat, nu pallar varken jag, plånboken eller VISAkortet av nån resa på länge.
    Massa god mat o dryck, bensprattel, karaoke, kompisar från Uppsala som överraskade med att dyka upp på kryssningen, intressant rundtur i Riga, och så höga vågor på vägen hem. Så jag kunde inte sova... Tänkte på att det var exakt 15 år sedan Estonia förliste... och mådde illa. Annars var det bra.
    Men nästa gång flyger vi. Så man får mer tid på själva stället. Bättre lägga pengarna på en hotellnatt istället för att sitta på färjan och slösa alla pengar där. För de vet sannerligen att ta betalt!

  • Sonja68

    Stressar vidare...*skickar slängpussar till alla* Hörs senare!

  • Sonja68

    Godmorgon!
    Fjosok och Kjell, hoppas verkligen att ni bara har en formsvacka, för det vore synnerligen tråkigt om ni lämnade BT ! Det är ju såna som ni som kryddar BT och gör den intressant.
    Didis: saknar dina inlägg!! Så roligt att du tittar in.
    Du måste berätta sen vad maken tyckte om tavlan. Hehe. KÄnner på mig att det blir tavla till Didis

  • Sonja68

    Blomman; Jag missade tydligen Välkomstpartyt här igår, men VÄLKOMMEN TILLBAKA, min vän !

    Och så många kramar till Villemoa; MIna tankar är hos er.

    Och så lite egosnack: Idag ska en människa som är specialist på ADHD-barn och sånt där besöka förskolan och lärarna på förskolan frågade om vi hade något emot om de bad henne/honom observera vår yngsta tjej under dagen. Vi har tidigare pratat om detta för de upplever henne som ganska orolig samt att hennes far har dessa "problem".
    Känns lite konstigt, jag vet inte vad jag ska tänka och tro.
    Min väninna, som själv har en dotter med ADHD tycker inte alls att vår Katja visar några tecken, hon är bara pigg och aktiv, och jag själv kan inte säga att jag märkt något speciellt, lite lättstörd är hon dock. Typ när hon äter eller klär på sig så funkar det inte om nån annan är där, då kommer hon av sig. Men det behöver väl inte betyda nåt? Hon kan ibland leka själv och pula på i timmar och vara hur lugn och koncentrerad som helst...
    Men jag är ju ingen expert så det är väl okej att någon som är det kollar henne litegrann. Folket på dagis ser ju henne hela dagarna i olika situationer som t.ex. hur hon beter sig med andra och så. Empatin är det dock inget fel på, det tycker varken vi eller dom.
    Nåja, vi får se vad dom säger.
    Det är ju iofs bra att man tidigt sätter in rätt stödåtgärder om det nu är så att hon behöver det.

  • Sonja68

    Cantaton; STARKT JOBBAT TJEJEN! Jag är djupt imponderad. Hos dig verkar motivationen vara på topp Härligt!

  • Sonja68
    passionsblomman skrev 2009-09-30 10:23:21 följande:
    Jösses Cantaton vad duktig du är! Vad härligt med så tydliga resultat!Tack Sonja och Aleta för välkommen!Lägga ner går inte-hur skulle det se ut.
    Nä, det går inte!! BT skulle bli... mindre "Passionerat" liksom
Svar på tråden Tantvarning 5