• Im yours

    Tantvarning 5

    Cantaton; Inte lätt för dig att veta Lasse är min blivande man. Han blev akut sjuk i våras, i april gjordes även en hjärtoperation. Ja, och nu verkar det ha hänt något igen. Det otäcka är att läkarna inte vet vad ......... Tja, det är bara att hoppas, o tro på det bästa. Men oj vad det är, lessamt och bedrövligt. Finns det värre saker, än då hela ens värld kan rasa, o man inte kan göra ett endaste dugg åt det hela?

    Passion; Såååå härligt att veta att husköpet strax går i lås. Bäst för dem att hala upp kontraktet, jag är nämligen oxå på krigsstigen Letar som bäst efter allehanda ärkeskurkar etc att frustrationssparka på.

    Thinker; Vi ber en bön tillsammans allihop.

  • Im yours

    Vilket strålande vackert intåg fjällbruttan!!! Tack snälla du, för titten. Jag sa bara åhhhhhhhhhhh .......... fullkomligt bländande.

    Tninkerbelle; Tråkigt m svärmor, tänker att hon kanske varit livrädd just för att få en sådan diagnos. Därav hennes egoartade beteende. Hur som helst, skickar styrkekramr till dig, och din familj ♥ ♥

    Heloise, och Pantzer; Då är det dags för ert bröllop, önskar er en all lycka!!!

    Cantaton; Gå till en läkare på måndag. Jag är lite sakkunnig i känslorna du beskriver ....... Du behöver ta dig TID, för att orka ge dig TID. Och snälla, rara du ..... allt har sin tid. Kramizar.

    Blomman; Flyttpacka .......... har jag gjort, många, många gånger. Och som du säger, ni flyttar mot en ny framtid, kanske t.o.m till ett nytt sorts liv. Jag är så in i nordan glad för er skull.

    Frulle; Då ens barn blir sjuka stannar man till, o inser hur skört livet är. Bella klarar sig! Även om det är otäcka saker på vägen.

    Kramar till alla tanterna. Som jag brukar säga; Ny dag, nya möjligheter



  • Im yours

    Jag säger det igen, och igen. Så jättefina brudpar!!!!! Jättemånga grattis kommer härifrån!!!

    Du fjällbruttan, vad jättehändig du är. Och sams med både symaskin, och ugn

  • Im yours
    Heja Micke, så ska de tas!

    Under mina många mammaår (31) i skolvärlden, med massor av föräldramöten, diskussioner, o inte minst alla de stolligheter jag synat inom skolvärlden. Säger jag, - Alla mina 3 kids klarade av skoltiden. SKÅL TA MIG FAN!!!!!!

    Det jag undrar är? Hade det klarat sig utan det hundraprocentliga engagemang, jag som föräldrer bistått med??????

    Det här är en av mina dagliga brasklappar till samhällssystem, där den enskilda individens behov kommer sist på agendan

    Trots detta välkomnar jag alla som frivilligt spatserar rakt in, och önskar förbättra skoltiden för ungarna. För det är väl den största anledningen till lärarutbildningen?

    Så ett stort lycka till!!! Alla blivande lärare
  • Im yours

    Min gubbe Åhhhhhhhhhhh, han ligger på sjukhus m jättehög feber. Och jag undrar om han klarar detta, känns som om döden knackar på. Usch jag vet inte, men .............. vi är många som hoppas och ber.

  • Im yours

    Det började m att han svimmade, fick hög feber. I april kom han återigen akut till sjukhuset, på någon timme bestämdes att en hjärtoperation skulle göras. Han blev sjukskriven t.o.m september-09. Efter det har han varit trött, och trött. Ja, sen fick han jättehög feber igen, och det blir inte bättre. Läkarna vet inte vad som är fel .........

    Det är bara så sorgligt, är ju inte bara jag. Han har två flickor oxå, 16 o 19 år. Lasses fd. fru/deras mamma dog i en olycka för 10 år sedan.

  • Im yours

    Jadå, han ligger på HIVS, el vad det heter, nått speciellt för hjärtan. Det tas prover hela tiden....... Tänk innan detta hade han aldrig en sjukdag, styrde ett stort företag ..........

    Det är konstigt, vi har aldrig bråkat förut. Men nu vi verkligen varit rejält i otakt flera gånger. Kanske är det livets skörbarhet ...... att den stora kärlek vi känner för varandra inte räknas på nått sätt. Och det gör så sabla ont, både i mig och än värre då jag ser in i hans ögon.

Svar på tråden Tantvarning 5