Inlägg från: feministbrud |Visa alla inlägg
  • feministbrud

    Tantvarning 5

    Secret box-fotografering. Har startat en tråd om det. Men det är inte så kul att blogg om.


    Frulle skrev 2009-07-10 09:53:40 följande:
    SB?
  • feministbrud

    Jag vet inte om vi kommer fram till något.

    Och frulle, jag är varke för eller emot. Jag tycker att den som vill fota sig själv halvnaken får väl göra det, men att inramingen att man ska ge det till sin man på bröllopsnatten är minst sagt sunkig. Sedan är jag lite fascinerad över fenomenet. Jag skulle aldrig i livet uppskatta sensuella bilder på min man i en liten box att ta fram när han är borta. Men det kanske är jag som är konstig. Och Didis då, som uttryckt en liknande åsikt.


    Daa skrev 2009-07-10 10:00:32 följande:
    Ja, hur går det med den tråden? Kommer man fram till nånting?
  • feministbrud

    Ungefär så. Min man hade blivit tokgenerad om jag på fullt allvar hade gett honom en ask med nakenbilder på mig. Vad ska man göra med dem?


    Frulle skrev 2009-07-10 10:39:20 följande:
    haha! Ja jag tycker hela grejen är lite töntig! Jag hade garvat om Micke tagit nakenbilder!!
  • feministbrud

    Oj, det lät allvarligt! Men hör av dig senare så kan vi se hur det blir. Hoppas att det går bra och att det inte är så farligt.


    Frulle skrev 2009-07-10 10:46:39 följande:
    ja jag vet inte..Men nu är det slut på det roliga här. Måste köra pappa till akuten. Han är skitsjuk och så har han haft tryck över bröstet! Hanna, det är säkert lugnt och planerna för ikväll kvarstår. Tar med ditt nummer OM det skulle vara nåt allvarligt med honom. Hör av mig på sms sen.
  • feministbrud

    Det är lugnt! för alla som inte har sett det än kan gå in på www.feministbrud.se (jag får inte betalt för den!). Jag vill ha mågna besökare och gärna kommentarer


    Heloise skrev 2009-07-10 13:38:27 följande:
    feministbruden; jag är korkad!Jag såg just att du har länkar till din blogg *skäms*
  • feministbrud

    Vad skönt att höra! Ta hand om honom!


    Frulle skrev 2009-07-10 13:45:25 följande:
    Nu är vi hemma..Det var INGET med hans hjärta iaf... Han har nu sjuk yrsel men testerna visade inget konstigt. Jag kände DIREKT då som reklamen:Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle veta hur det är när en man är riktigt förkyld!
  • feministbrud

    Nu ska jag träffa Frulle! Sist jag nätdejtade så slutade det med bröllop

  • feministbrud

    Våra män på passa sig mao!


    Frulle skrev 2009-07-10 16:22:51 följande:
    Samma här ju!!
  • feministbrud

    Haha, har alla tanter träffat sina män/blivande på nätet??

  • feministbrud

    Nej, det är den inte! Vilken kul historia! Jag träffade min man när jag bodde i gbg och han i sthlm. Efter tre månaders pendlande gav jag upp och flyttade hit. Det har jag inte ångrat!


    Heloise skrev 2009-07-10 16:34:21 följande:
    haha det var lite kul när ajg träffade Panzer på nätet, han bodde i Gbg just då och gansak snart kom det fram att han hade kvar sin läg i Gävle. Jag vodde hemma hos mamma och pappa då och det var 30 min till Gävle. När vi pratade så sa han att han hade systrar som höll på med hästar och en av dem hade 2 vita hästar och hette Linda. Ja sa att det låter precis som en tjej jag känner( hon hade ihop det med en kille som jag kände/var kär i) men det kunde itne vara hon eftersom hennes efternamn inte var samma som Panzers, varpå han säger att han bytt namn men hans lilla syster har kvar deras gamla namn, och det visade sig att det var samma tjej som jag träffat. Världen är inte så stor ändå
Svar på tråden Tantvarning 5