• Soldemor

    Tantvarning 5

    passionsblomman skrev 2009-07-14 11:18:41 följande:
    Oj vilka fina bilder! Vad kul att ha sådana.De nya kissongarna härhemma är precis som din andra kisse, svarta och så olika vita teckningar på tassar, mage, bröst och ansikte.
    Då har du klassiska huskatter, iaf om man går efter vad domaren sa om Solde på utställningen i Malmö. "En klassisk svartvit huskatt". Sedan är hon ju dessutom semi-långhår och har många skogis-"symptom", vilket får oss att starkt misstänka att någon av föräldrarna är skogis.

    Vad kul att du gillar bilderna, de var verkligen värda pengarna, mycket duktig fotograf som reser runt t olika utställingar. Kongro heter han och finns i Norge. Vet inte om jag vågar lämna hans hemsidesadress här (så det inte klassas som reklam!). Men är du (eller någon annnan) intresserad, lämnar jag så klart adressen, vi var så nöjda! Han hade känsla för katter, det märktes under fotograferingen. på Amarettos uppfödares hemsida finns ett foto på hans pappa, Ymer, som också är taget av denne fotograf. En läcker katt som ser extra fin ut på det fotot.
  • Soldemor
    Heloise skrev 2009-07-14 11:30:11 följande:
    oj vad lacker han är Soldemor! Jag har några fin kort på Smulan som är tagna på utställning, men det är förstoringar så jag kan inte lägga in dem.
    Tack! Visst är han prins charmig! Fast när han ålsnabbt rymmer ut genom ytterdörren eller vill gå på helt egna äventyr dit inte vi vill, då här han Nisse Hult eller tonårspolingen. Men vi älskar honom reservationslöst, vår randiga sytråd!
  • Soldemor

    Blommis: Var glad att du inte har den donnan i din umgängeskrets mer, tror helhjärtat att man skall undvika sådana energitjuvar, man blir bara så frustrerad av dem, oavsett vad man för övrikgt kanske känner/har känt för dem!

  • Soldemor
    TinkerBelle skrev 2009-07-14 12:07:24 följande:
    Hallå där alla tanter, sitter i trädgården och funderar på om man kan skjuta duvor? Har ett duvpar som bor i ett träd på grannens tomt. För ett dj**la oväsen hela morgonen.
    Så våldsbenägen du är! Vad blir nästa steg, skjuta människor som för oväsen? Kanske inte så dum tanke, trots allt! Har en i ett hus på området sidan om vårt, vars kräftskivor utan problem kan hålla oss vakna! Hmm, tål att fundera över...
  • Soldemor
    Frulle skrev 2009-07-14 12:18:09 följande:
    haha jag ser rubrikerna framför mig!!Galen präst löper amok på kräftskiva!!
    Mm, såg något sådant också...
  • Soldemor
    Frulle skrev 2009-07-14 13:07:24 följande:
    Ni får gärna komma hit med ett gevär och skjuta mig nu...Alltså my GOD!
    Har du blivit en duva? Eller något Ericsson-djur?
  • Soldemor

    Blommis: Om jag hade haft krav på mig att höra av mig t folk för att fortfarande räkna dem som kompisar, hade jag troligen inte haft en enda kompis i denna värld! Är så dålig på att ringa till folk, att jag måste skriva in det i almanackan för att kunna avsätta tid! Vadå? Om jag jobbar och tränar för mycket? Neeej!

    Attans surmagade mäklare, förresten! Accepterade inte vårt bud, utan strök oss från listan! Inga bud under utgångspris! Mög! *Skitsur*!

  • Soldemor
    Villemoa skrev 2009-07-14 13:17:01 följande:
    Men vaddå, fick ni inte ens chansen att lägga utgångsbudet INNAN han strök er ur listan?!?! DÅLIGT!!!
    Vi la under utgångsbudet, 145´mindre än vad de ville ha, så då var vi inte intressanta. Ja ja, lycka till, det var ett liknande hus till salu förra sommaren, och de ville också ha 895´men jag tror de fick 700´. Människor är nog lite försiktiga med sinna pengar fortfarande, finanskrisen har liksom inte släppt riktigt än...
  • Soldemor
    passionsblomman skrev 2009-07-14 13:35:30 följande:
    Visst gör det! Och kissekattungar finns här också och smultron i trädgården...
    Oh, jag kommer också om jag får! Behöver göra något helt annat känns det som! Jag kan se efter bebisarna medans ni städar! *Stoppar i hemlighet ner några i en specialpreparerad väska*
  • Soldemor
    Villemoa skrev 2009-07-14 13:40:06 följande:
    Jo så långt hängde jag med men jag tänkte att ni kunde ju fått chansen att lägga utgångsbudet efter ert första bud. Sen kan man ju tycka att det är bättre att få ett bud än inget alls.
    Maken tycker inte det är värt utgångsbudet.
Svar på tråden Tantvarning 5