• Cantaton

    Tantvarning 5

    Är det nånstans uppåt Radarvägen?
    Frulle skrev 2009-09-16 12:36:16 följande:
    Nää där är superfint, men dyrt... När vi betalar så mycket pengar för boende så blir det hus.
  • Cantaton

    Ååååh vet ni - jag känner mig sådär förbjuuuudet förtjust just nu. Ni vet som när man har gjort något man egentligen inte får o får den där lilla kicken. Fast utan dåligt-samvete-känslan... (För det finns inget att ha dåligt samvete, för!) Rätt ljuvligt

  • Cantaton

    GRATTIS!!!


    Frulle skrev 2009-09-17 10:18:59 följande:
    Ja nu är det klart. Papper är påskrivna och klara! FAAAN va skönt det känns!!!!
  • Cantaton

    Var duktig på uppsjungningen så att du värmer upp rösten ordentligt, så ska du hitta de där tonerna ska du se


    Sonja68 skrev 2009-09-17 13:40:32 följande:
    Bobou; vi skrev om varandra! Jo, jag tror nog att jag måste ta och gå på körrep i alla fall. Jag får väl hålla tyst på de högsta tonerna tills jag kommit på vart fasen jag förlagt sångrösten KÖrslaget, audition, så kul!
  • Cantaton

    Bobou, jag tror inte att det är annat än nån liten förkylning hos mig också. Blev bara så trött och varm.. och huvudvärk. Åkte hem från jobbet. Har nu sovit en timma. Men tyvärr kan jag inte vila resten av kvällen. Ska ha smink- och hudvårdsparty här ikväll, så vid 18 kommer ett litet gäng tjejer, och dessförinnan kvinnan som ska hålla i det. Måste dock städa/diska lite innan och gå iväg för att handla något fikaaktigt...

  • Cantaton

    Hej, har så galet mkt att göra, så jag tittar inte in så ofta...! Men nu har jag precis varit på introduktion på Xtravaganza. Imorgon börjar det hela!!

  • Cantaton

    Åh hjärtat. Hoppas att allt går bra med dem.


    Fjällbruttan skrev 2009-09-22 09:40:45 följande:
    Solde, kan du slänga in en extra bön till chefen idag?Syrrans förlossning har satt igån så hon snittas idag och tvillingarna är pluttsmå.. de är bara i v.29... Tror hon och bebisarna behöver alla böner som finns just nu!OCH JAG VILL INTE VARA HÄR!!! Jag vill vara i Stockholm hos familjen nu, just nu är allt skit!
Svar på tråden Tantvarning 5