• Cantaton

    Tantvarning 5

    Lycka till!


    Frulle skrev 2009-09-02 08:16:53 följande:
    Jag har såååån yrsel. Svartnar för ögonen varannan minut. Skakar som en galning.. Usch va jobbigt det är.Jag har ju inte berättat att jag börjat äta mina sluta-röka-piller. Dom är nog orsaken skulle jag tro. Har ätit dom nu i 10 dagar så i MORGON mitt herrskap så är det rökstopp för mig. Idag är min sista rökdag!
  • Cantaton

    Jag lovar att hålla er uppdaterade om hur det går med Xtravaganza. Men börjar inte förrän 23 sept


    Sonja68 skrev 2009-09-02 08:29:49 följande:
    Godmorgon! Springer in lite snabbt... har massor att göra på jobbet. Cantaton; sorgligt med din vän och släktingar. Kram! Men positivt med Xtravaganza. Låter spännande! Du håller väl oss uppdaterade?Tinker: Jag ber också för dina vänners bebis. Ojojoj, vilken press och stress och våndar för de stackars föräldrarna... jag får tårar i ögonen. Åh, vad jag önskar att allt ska gå bra för den lill* så familjen får vara lycklig.Frulle: Bra att du tagit beslutet att sluta röka. Trodde aldrig jag skulle fixa det efter så många år, men när jag blev gravid så var det ett lätt beslut. Och visst är jag sugen ibland, vore lätt att trilla dit igen. Men när jag tänker på hur mycket BÄTTRE jag mår utan giftpinnarna så...NÄÄÄ!Kämpa på, det är definitivt värt mödan och en ren investering i hälsan!Blommis: Wow, så spännande alltihop och jag är så glad att det verkar lösa sig till det bästa för er. Förstår också att du inte tar ut nåt förrän allt är på pränt och stålarna på konton Jag är likadan. Livets hårda skola har lärt mig.Fjällis o I'm yours: Vill bara veta att ni (och ni andra här på tråden också) ger mig så mycket positiv energi med era inlägg, tack kära ni!Hjärtan och pussar till alla!
  • Cantaton

    Fjäll, jag har plockat bort kolhydrater Inget bröd, inget ris, ingen pasta... så jag är på G!

    Tack för omtanken Igår åt jag drickyoghurt till lunch. Lite mer åt dryckeshållet... Idag blir det ägg till frukost och tonfisksallad till lunch.

  • Cantaton

    Mm, sånt är bra. Jag äter gärna avokado.

    Till middag blev det chili con carne.

    Tack


    Fjällbruttan skrev 2009-09-03 09:20:49 följande:
    Tack DFK Cantaton, när jag bara åt GI hade jag alltid röror i kylen, typ tonfiskröra, ost och skinkröra eller kräftröra, alla med hackat ägg i. Slog då hungern till så var det bara att ta röra och äta med en avacado eller lite sallad, snabbt och enkelt Du är så duktig att det kommer att gå kanonbra för dig!!  
  • Cantaton

    Åh. Sånt är så jobbigt..!!!


    Frulle skrev 2009-09-03 11:01:56 följande:
    Ohh ångest här!!!! Först med rökningen..Sen är den en kille som jobbar här och han är KÄR i mig!!!! My god. Trodde bara det var lite oskyldigt flirtande från hans sida..Eller jaa det verkar som han är det..Jag råkade drömma om honom i natt. alltså inget särskillt. han bara fanns med där. Och dumma jag sa det till honom i morse.Då svarar han: men ååå jag drömmer om dig varje natt. sen skickar han mail att han saknade mig på ett möte dom hade i morse osv...
  • Cantaton

    Skönt att krisen iaf är över. Håller tummarna för en lyckad operation.


    TinkerBelle skrev 2009-09-03 14:15:16 följande:
    Nu tanter är bebisen ute. Kejsarsnittet gick bra och han var så stark att han ser ut att klara av att andas utan maskin för stunden.Härnäst ska bebisen operars för sitt diafrgambråck så än är inte faran över.Det är dock skönt att läget är under kontroll.*kram*
  • Cantaton

    Hade f.ö. min första träff med företagscoachen idag Första träffen handlade om värderingar. Det var spännande att gå igenom sig själv på det sättet. Nästa gång blir det intressen och därefter kompetens.

Svar på tråden Tantvarning 5