• Villemoa

    Tantvarning 5

    Stackare där, krya på dig!! Inte roligt att resa förkyld men det blir roligt att träffa farfar! *frisk-kramar slänges åt ditt håll*


    Sonja68 skrev 2009-07-09 08:14:45 följande:
    Snörvel, snörvel, host och nys!Fjärde dagen jag mår så här.Imorgon bär det av till farfar. 170 helvetesmil framför oss.Håll tummarna allt allt går "vägen", haha.
  • Villemoa

    Nevertheless, paj som paj


    Frulle skrev 2009-07-09 13:51:29 följande:
    Det var ingen sån GOD paj utan bara en liten ost och skinkpaj.
  • Villemoa

    Hoppas allt går bra med din pappa!


    Frulle skrev 2009-07-10 10:46:39 följande:
    ja jag vet inte..Men nu är det slut på det roliga här. Måste köra pappa till akuten. Han är skitsjuk och så har han haft tryck över bröstet! Hanna, det är säkert lugnt och planerna för ikväll kvarstår. Tar med ditt nummer OM det skulle vara nåt allvarligt med honom. Hör av mig på sms sen.
  • Villemoa

    Skönt att höra att det inte var något med hjärtat! Hoppas han snart kryar på sig!


    Frulle skrev 2009-07-10 13:45:25 följande:
    Nu är vi hemma..Det var INGET med hans hjärta iaf... Han har nu sjuk yrsel men testerna visade inget konstigt. Jag kände DIREKT då som reklamen:Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle veta hur det är när en man är riktigt förkyld!
  • Villemoa

    Här har vi inte träffats via nätet men vi träffades på krogen i min hemstad, han bodde i sthlm så jag tog mitt pick och pack och flyttade hit

    lillabruden: jag tycker att frisyr 1 var himla fin! Har en gång i tiden haft så långt hår som ända ner till rumpan och jag ångrar inte för en sekund att jag klippte av det. Men det är ju jag det.

  • Villemoa

    Vilka roliga hippor ni hade lillabruden och Heloise, man blir ju så glad av er glädje!

    Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att huset blir ert blommis!! Håller alla tummar och tår!

    Ha en trevlig semester dfk!

    Själv har jag haft en mycket trevlig och produktiv helg! Två av mina bästa vänner hemma från E-tuna var här och hälsade på igår och idag hade vi några andra vänner här på grill. Dessutom byggde vi staket runt altanen (Moa trillade ju ner från den för ett par veckor sen) + spaljé så imorgon bär det av till handelsträdgård för att inhandla vit sidenklematis + två andra klematisar

  • Villemoa

    Men vaddå, fick ni inte ens chansen att lägga utgångsbudet INNAN han strök er ur listan?!?! DÅLIGT!!!


    Soldemor skrev 2009-07-14 13:15:45 följande:
    Blommis: Om jag hade haft krav på mig att höra av mig t folk för att fortfarande räkna dem som kompisar, hade jag troligen inte haft en enda kompis i denna värld! Är så dålig på att ringa till folk, att jag måste skriva in det i almanackan för att kunna avsätta tid! Vadå? Om jag jobbar och tränar för mycket? Neeej!Attans surmagade mäklare, förresten! Accepterade inte vårt bud, utan strök oss från listan! Inga bud under utgångspris! Mög! *Skitsur*!
  • Villemoa

    Blommis: konstig människa den där..snacka om självupptagen när man bara kan se SIG och SINA problem endast och inte ens för en sekund kunna stanna upp och tänka sig in i någon annans...uppenbarligen har hon ju stora problem och sånt klarar man ju sig utan!

  • Villemoa

    Jo så långt hängde jag med men jag tänkte att ni kunde ju fått chansen att lägga utgångsbudet efter ert första bud. Sen kan man ju tycka att det är bättre att få ett bud än inget alls.


    Soldemor skrev 2009-07-14 13:35:20 följande:
    Vi la under utgångsbudet, 145´mindre än vad de ville ha, så då var vi inte intressanta. Ja ja, lycka till, det var ett liknande hus till salu förra sommaren, och de ville också ha 895´men jag tror de fick 700´. Människor är nog lite försiktiga med sinna pengar fortfarande, finanskrisen har liksom inte släppt riktigt än...
  • Villemoa

    Hoppas ingen lägger något bud så de hör av sig till er!


    Soldemor skrev 2009-07-14 13:56:07 följande:
    Maken tycker inte det är värt utgångsbudet.
Svar på tråden Tantvarning 5