• Cantaton

    Tantvarning 5

    Stackare! Det det alldeles alldeles lugnt nu!


    passionsblomman skrev 2009-08-08 12:02:43 följande:
    Jag är sjuk.Jag ligger lååångt efter i min städning.Det är alldeles för varmt att vara sjuk och behöva sätta fart.Jag får ta det lite i taget. Nu har jag iallafall tagit bort maskeringstejpen i duschen och skruvat dit slangen och sådär. Det var skönt att duscha i varmvatten istället för i vattenslangen nu!
  • Cantaton

    Jag vet och jag skulle skriva TA DET alldeles... men jag koncentrerade mig mer på mina nymålade naglar än på vad jag skrev... Det betydde snarare "Jag vet att det är bråttom, men ta det lugnt nu så att du blir friskare o piggare fort".

  • Cantaton

    Nja, jag tror inte det. Inte för att jag skulle ha problem med att ha vit månad, köper aldrig alkohol själv.. Och dricker knappt på fester heller. Men just därför känns det som att ett glas vin på något födelsedagskalas är helt okej och att jag inte behöver några vita månader - jag kan ha det helt omedvetet emellanåt

    Träning fem dagar i veckan vore däremot BRA, men om jag kan uppnå det samtidigt som jag drar igång med ett teaterprojekt vet jag inte. Igår dansade jag dock på vänners bröllop så mycket att jag har träningsvärk i rygg och fötter idag. Och idag har jag klättrat i klipporna och simmat i Mälaren


    Fjosok skrev 2009-08-09 18:33:07 följande:
    Vit månad from idag? Någon som hänger med?Och träning 5 dagar veckan? Rask promenad eller gym? :)
  • Cantaton

    Det var coolt och låter som det passar en katt. Min lilla kusin har döpt sina kattungar till Stig H och Silver, haha.


    Heloise skrev 2009-08-09 19:44:19 följande:
    Ja det var jättehärligt, vi har underbara vänner!Tirza ska hon heta, vär holländske vän Daan's syster heter Tirza och jag tycker det är ett sådant coolt namn.
  • Cantaton

    Jag kan försöka med motionen, men jag vet inte hur jag ska få ihop det schemamässigt. Fyra dagar kanske jag klarar, men fem vet jag inte.


    Fjosok skrev 2009-08-09 19:46:21 följande:
    Tråkmånsar!!MEn då är ni tanter, jag gubbj***l
Svar på tråden Tantvarning 5