• Frulle

    Tantvarning 5

    Ja men här var det dööööden..

  • Frulle

    Men ni har inte satt ut erat hus till försäljning ännu?


    passionsblomman skrev 2009-08-03 12:37:24 följande:
    Nej här var det måååååålning!Jag har vit grundfärg både här och där och så lite på väggen också. Pratade just med vår mäklare som ska sälja vårt. Jag får några extra dagar på mig, för hon får int göra officiella grejor riktigt än för hon är precis i byte av firma, så nu fick jag helgen på mig också att städa här. DET behövdes!!!
  • Frulle

    haha, negerarbete!! Men blomman då!!

    Nä det har du ju rätt i. Går ju inte att sälja om ni inte hade fått det andra!!!


    passionsblomman skrev 2009-08-03 12:41:25 följande:
    Nej. Det går inte att visa upp det här plejset än. Det måste först bli i skick att fotas och läggas ut på nätet och så städas så det går att ha visning. Det är ett negerarbete!Jag kan inte riktigt beskriva hur packat med grejor vi har på de här små ytorna, så det är en ren nödvändighet att få bort det mesta.Det hade ju varit liiiite korkat att lägga ut detta innan vi ens visste att vi fick det andra också. Vi fick ju inte klart det förrän i förra veckan. Fram hit har jag bara städat och röjt i ren tro att det ska ordna sig.
  • Frulle

    Joo..

    Ja vi sitter ju och väntar in banker o skit...

    Sen när vi får lånet (förhoppningsvis) ska vi låna lite extra och renovera upp lägenheten... Nya golv. Måla tak/väggar. Köpa nya vitvaror och sätta in.

    Dock ska vi ta in proffs som målar.. Vi orkar INTE"!

  • Frulle

    Jo vi ska sälja den sen så fort vi kan!! Undrar vad vi får för den.. Vi fick en värdering igår.. Han sa att i skicket den är i NU så är den på ca 1,5 millar. Men det blir ju självklart högre efter vi gjort om.


    passionsblomman skrev 2009-08-03 13:21:19 följande:
    Men ni har väl tänkt sälja lägenheten vidare sedan eller hur?Och proffs hade det behövts här med, jag är inte nån vidare fena på målning. Fast just nu känns det viktigast att det är heltäckande och vitt och inga fula märken. De nya får måla på vad de själva vill på grundfärgen sedan.
  • Frulle

    Men GUD så bängt!! Skulle ringa banken för att smyglyssna lite. Jag skickade förut in (vad jag trodde) papper om lånelöfte.
    Nu sa hon: men vi har redan skickat ut skuldebrev till dig. Alltså du är beviljad..

  • Frulle

    Ja jo visst.. Men dom hade väl kunnat ringa innan dom skickar ut skuldebrev?!

    Ja nu fick vi iaf låna lite drygt 100.000 extra. Så NU ska det göras fint!!


    passionsblomman skrev 2009-08-03 13:48:41 följande:
    Det var väl inte bängt, det var väl bra?
    Cantaton: Det är lagom åt dig!
  • Frulle

    Alla heter inte så.. Bara de små salongerna som funnits i 30 år med samma ägare som ligger i förorten.


    Fjosok skrev 2009-08-03 20:45:33 följande:
    PÅ tal om frisörer. Det är en sak jag undrat över. Kanske tanterna kan hjälpa mig.VARFÖR heter typ alla frisörer...SussieMillanNettanKickiosov ...Finns det något hemlig regel i den branchen som säger att man MÅSTE ha ett klatchigt smeknamn ala 80-tal.NU gäller det ju inte alla, men det är MÅNGA ...
  • Frulle

    Testa mig! Då blir du säkert nöjd!


    Aleta skrev 2009-08-03 22:38:36 följande:
    Jag var med i lokaltidningen idag på två ställen med färgbilder och allt! Nej, jag har inte rånat en bank eller så, jag dansade bara lite orientaliskt på en hembygdsfest, då blir det rubriker... Fjosok, jag har ingen aning, jag har inte gått till en frissa på evigheter. Mamma kapar av det värsta med jämna mellanrum. Jag har lite frisörskräck efter åratal med misslyckade frisyrexperiment.När jag hittade världens bästa frisör i Linköping så flyttade jag och ingen kan mäta sig med henne - ingen! Passionsblomman, jag fortsätter att heja på dig, heja, heja, heja!Fjällbruttan, 5 mil till dagis! Finns det inget närmare alls?Och 26 mil, det är verkligen vidder där uppe. Usch, jag har skjutit upp det där med arbete och bara haft skygglapparna på. Nu kan jag snart inte vara mammaledig längre utan måste ut och söka jobb, precis just nu när allting läggs ner och dras in och jag vet inte vad. Det känns inte så kul att ge sig ut på arbetsmarknaden just nu. Jag har ju kvar mitt jobb i Stockholm, men vi kan inte veckopendla båda två. Någon måste ju hämta barnen på dagis och 40 mil blir nog i saftigaste laget för det.
  • Frulle

    Jag har aldrig gått, och kommer ALDRIG gå till en salong som heter Ullas klipperia! (typ)

    Hua..

Svar på tråden Tantvarning 5