• Cantaton

    Jo, jag känner direkt vilka skor som är "bra" respektive "dåliga" och bandagera har jag gjort. Jag är lite rädd att det är min gamla fotledsskada som har gått upp eftersom det gör ondare, men jag tror inte det, för då hade ontet varit annorlunda. Voltaren har jag nog ingen i salvform, men kanske tigerbalsam... Men vad kan doktorn göra åt en stukning?

    Im yours skrev 2009-08-05 19:02:15 följande:


    Hmmmmm vännen, en stukning kan göra ondare för varje dag. Jag har haft döont sedan i februari, m de senaste 2 v har varit ganska smärtfria. Se till att ha bra skor på dig, bandagera, o smörj med Voltarensalva. Och det viktigaste gå till doktorn!!Stackars, lilla Bella. Vad 17 sysslar de med?????? Svingar handväskan, o småmorrar.Cyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
  • Cantaton

    Åh jag blir så sur! Jag har köpt artikelutrymme på en sajt. D.v.s. jag betalar för att sajten skriver en artikel om ett av mina projekt. 1500kr. Jag har nu läst artikeln, som är på en knapp A4 i strlk 12, och har efter att ha korrekturläst HALVA artikeln givit kommentarer på 1,5 A4-sidor i storlekt 10!!! Man KAN BARA INTE ta 1500kr för en sådan artikel. Den andra halvan har jag inte ens orkat gå in på för att mina ord är lösryckta ur sina sammanhang och därför framställer mig som en besserwisser som kan bäst själv istället för någon som vill lyfta fram förmågor. Dessutom har hon lyckats felcitera mig trots att hon fått mina svar skriftligen via mail! Hur svårt kan det vara!? Ååh...

  • Cantaton

    Ja, jag är bra upprörd. Nu har jag skickat ett mail med all min korrektur och påpekat att jag minsann inte kan betala 1500kr för att behöva korrekturläsa, påpeka felcitat och faktafel själv. ÅÅh. Hoppas hon kan ta det nu... Jag känner mig som en hemsk människa när jag skickar mail till folk om att de inte sköter sig, men nu handlar det om pengar som jag egentligen inte har råd att lägga ner... och då måste jag bry mig.


    Villemoa skrev 2009-08-05 23:42:25 följande:
    Åååh fyyyy fasen!!! Vad har de för kompetens egentligen??!! Så ARG jag skulle bli!!! :-@
  • Cantaton
    Jag läste upp det för sambon och han godkände det. Tyckte att det var bra att jag inte bäddade in det i en massa lullull. (Dessutom inledde jag faktiskt mailet med att säga vad som var BRA med artikeln.)
    Villemoa skrev 2009-08-05 23:53:08 följande:
    Bra att du skickade ett mail!! Och du är INTE en hemsk människa!! Du betalar ju för en tjänst och då ska den funka.
  • Cantaton

    Godmorgon från extremt morgontrötta jag. Äsch, jag åkte dit på reklaminlägg idag.. (inte för mig själv eller så, utan när jag svarade på någons inlägg och tipsade om vad som efterfrågades. Jaja...)

  • Cantaton

    Im yours. Jag var utanför läkarmottagningen idag när jag skulle till barnmorskan o skriva ut nya p-piller (som jag fö nog bara fick mot löftet att jag skulle ta tag i min vikt...) Men kändes inte som om de kunde göra något. Jag har inga blåmärken, ingen svullnad, inga utstickande ben o.s.v. Tror bara att det är ett ledband, och det är inte mycket att göra åt, mer än att låta det vila.

    Daa, ja, jag hoppas också det. Får se vad hon svarar på mitt ärliga mail...

    passion, lycka till idag

  • Cantaton
    Frulle skrev 2009-08-06 10:41:52 följande:
    Ooo tanter! Nu behöver jag alla era tummar hållna!!!!!Pappa ska fråga sin brutta om hon vill flytta in i huset och då köper dom ut oss igen!! På så vis blir ALLA glada!!!
  • Cantaton

    Det gör det säkert. Än har jag dock inte fått något svar.


    Aleta skrev 2009-08-06 12:09:13 följande:
    Cantaton, hoppas det löser sig med artikeln, bra att du tog tag i det direkt och skrev ihop något.
  • Cantaton

    Jaaaaaaaa! Idag gifter sig en av mina bästa vänner Idag blir det bröllop! Jag har drömt om bröllop hela natten, hihi.

Svar på tråden Tantvarning 5