• Svar på tråden Tantvarning 5
  • Cantaton

    Finns tydligen ett Sandborg i Kyrkbyn om man kollar på kommunens hemsida, men har aldrig hört det och det står inte utmärkt på kartan


    Cantaton skrev 2009-08-05 10:38:58 följande:
    Sandbor? Aldrig hört talas om
  • Heloise
    passionsblomman skrev 2009-08-04 12:52:44 följande:
    Har du sett att du är inboxad Heloise?
    Såg det nu, men har lite bråttom så jag svara här

    Vi hade tänkt höra om det gick bra den 9 aug då vi ska ner och lämna Holländarna till Arlanda men annars går det bra den 13 eller 14 som vi sa från början. Skulle vara bra om vi kunde komma lite tidigare kanske den 12 eller nått, för vi ska på fest den 15 och det är ju bra om hon boat in sig innan vi lämnar dem ensamma.

    Jag ser nu själv att det ser ut som en 5 åring skrivit den meningen men nu får det vara så, mitt huvud är tungt från vindrickning
  • dfk

    Igår var jag på Skansen med barnen.
    Vi tittade på vargar och sälar och var in i akvariet och såg små söta apor och lemurer, läskiga ormar och spindlar mm. Vi vågade oss på att klappa den där ormen som låg där tom.
    Det är mysigt att gå in i alla gamla gårdar och hus från förr och trädgårdar och titta. Min äldsta dotter fick gå och huka sig, då det var så lågt i tak.
    Mycket historia och livsöden som sitter i dom väggarna. Man kan nästan gå tillbaka i tiden och känna att man befinner sig där.
    Den enda värmekällan kunde vara vedspisen. I ett enda rum skulle hela familjen sova, äta och vistas i, ibland hade de också inneboende för att klara ekonomin. I vissa stugor fanns det finrum där man aldrig var förutom på någon tillräcklig viktig dag.

    Jag blir väldigt fängslad av såna miljöer och vill gärna stanna där länge för att insupa miljön och titta på allt. Men nu var jag där med barnen och dom tyckte det var spännande att gå och titta men det var inte det roligaste. Men jag tycker det är viktigt att dom också får vete lite och se hur våra förfäder levde och vår historia.

    Fina hus Frulle förresten och snart bär det av till Småland för dig passion.

    Jag blir också sugen på hus men vi bor förståss bra där vi bor och vi trivs här i radhuset så det blir en senare fråga. Men när man väl hittar det där drömhuset då stoppar väl inget en!

  • Fjosok

    Såg just ett drömhus i min uppväxtstad för 700 000 :-/

    Detär vad min lägenhet kostar här, nästan ...

  • Frulle

    Hej igen.
    Nu har vi kommit hem. Vilka jävla NÖTTER!!!!!!

    Vi kom dit 10.40. Väntde i 15 minuter på läkaren. Sen kom vi in och hon sa att vi skulle gå till labbet och lämna kiss och blodprov. Jag frågade då om hon inte skulle få en sån kisspåse på sig för hon kommer ju inte kissa på beställning.
    Nej sa läkaren! Det har dom på labbet.

    Jaha, så vi åkte dit. När vi väl kom dit sa hon: MEN! Har hon ingen kisspåse på sig?!?!

    Ehh NEJ dom sa att ni hade det här.

    Nej det har vi inte. Det är dom som har..

    Ja så då fick vi åka tillbaka.. Och dom letade i 20 minuter efter en jävla kisspåse, men hittade ingen.

    Så vi var där i drygt 1 timma men fick inga prover tagna!!!!!

    IDIOOOOTER!!!

  • Villemoa

    Sandborg ska det ju vara, Tärnan ligger bredvid. Det är ett nybyggt område. Finns utsatt på kartan hos hitta.se


    Cantaton skrev 2009-08-05 10:38:58 följande:
    Sandbor? Aldrig hört talas om
  • passionsblomman

    Allt from den 12 går bra. Fram till dess är här en aning hysteriskt...


    Heloise skrev 2009-08-05 11:04:27 följande:
    Såg det nu, men har lite bråttom så jag svara här Vi hade tänkt höra om det gick bra den 9 aug då vi ska ner och lämna Holländarna till Arlanda men annars går det bra den 13 eller 14 som vi sa från början. Skulle vara bra om vi kunde komma lite tidigare kanske den 12 eller nått, för vi ska på fest den 15 och det är ju bra om hon boat in sig innan vi lämnar dem ensamma.Jag ser nu själv att det ser ut som en 5 åring skrivit den meningen men nu får det vara så, mitt huvud är tungt från vindrickning
  • Fjällbruttan

    Tittar bara in för att kolla läget, herregud vilket läckert radhus Där kan vi också ha fest

    Nu ska jag klippa gräs, är ledig en stund från miss X... vår vedmaskin heter det

    Tjing

    psst.. blommis, pressa en apelsin över en c-vitamin brus, i med en klick honung, slå i en slatt sprit (NÄ, det får du ju inte, storken är ju betälld ) i med hett te och drick!
    Krya på dig!!

Svar på tråden Tantvarning 5