• Soldemor

    Tantvarning 5

    Troll1 skrev 2009-08-01 12:24:36 följande:
    Ohhh, är det på väg mot Gbg tro??? B-)
    Det kan vi väl försöka ordna, efter vigseln!
  • Soldemor

    God förmiddag!
    Vigseln igår var helt underbar! Brudens far är nog Jussi Björling reinkarnerad, vilken sångröst han hade! Och tärnorna sjöng stämsång som rena änglakören! Det var fyra solostycken! Men det var lite strul i början: Limousinen som skulle hämta bruden och tärnorna kom inte, så en av tärnornas pappa fick åka och hämta dem, stackars brud, hon var litet stressad när de kom fram. Paret hade blivit rekommenderad den biluthyrningen av slottet där de skulle ha sin fest, men de skulle INTE rekommendera dem vidare! Fy, vilket stressmoment!

  • Soldemor

    Nu drar präst-tanten på fyra veckors semester! Kan knappt förstå att jag skall vara ledig så länge! Har intalat maken att jag måste hålla kontakten med alla tanterna, så det blir till att döna in på något internet-cafe mellan varven, så jag får se vad som händer med hus och allt annat spännande!
    Förhoppningsvis blir det dator hemma snart också!

    Må gott så länge alla tanter!

  • Soldemor

    Hejsan svejsanh!

    Prästtanten finns för en kort tid vid en dator, är och kollar mail och så på jobbet. Fast 25:e blir det äntligen dator hemma, så då kan jag hålla mig lite mer ajour med vad som händer här,känns bra.

    Har haft en helt fantastisk semsterresa; Linköping, Borlänge, Arboga och Ulricehamn och på vägen hem: (plats för fanfar)Ullared! Och det var makens eget förslag!

    Något som var lite mindre roligt, är att min chef inte tycker jag skall gå kursen jag talat om nu. Men jag har VÄLDIGT stor förståelse för det. Med tanke på det hemska som hänt där under min semester, har jag nästan dåligt samvete att jag har semester istället för att redan börja där nu, eftersom jag behövs väldigt mycket där. Fast samtidigt, är jag inte utvilad när jag börjar, har jag inte all den ork som behövs för att finnas till för andra.

  • Soldemor

    Hejan, hejsan!

    Prästttanten tittar in som hastigast eftersom jag är på (gamla) jobbet idag. Skall träffa ett brudpar och fixa lite med mail och dokumentfiler (det tar aldrig slut med datorstädandet känns det som!). I eftermiddag skall jag till jobbet (nya) med kartonger med böcker och pärmar och så skall nya chefen ta foto på mig för församlingsbladet. Och nästa vecka blir jag med dator hemma! Skönt! Känns nästan lite ogörligt och försöka läsa ikapp allt vad ni skrivit ocm och gjort. Har saknat er!!

  • Soldemor

    Ja, jag såg men först idag, eftersom jag bara har tillgång till dator på jobbet och det är nästan en mil hemifrån. Tack så jättemycket för kram och stöd!
    Nästa vecka hoppas jag kunna vara här MYCKET mer! Saknar er också, jättemycket!

  • Soldemor

    Var förresten på utställning i Kristianstad i lördags. Vet inte vad som flög i svara madamen, men hon morrade åt domaren! Det tyckte inte domaren om, så hon blev trea! Isolde går numer under namnet Morran!

  • Soldemor

    Prästtanten meddelar att ett st dator är inköpt,skall nu bara få den att kommunicera med internet. Min internetkabel är från typ före äldre stenåldern, så den funkar inte! Men jag arbetar vidare på det, förhoppningsvis snart uppkopplad hemma också!

  • Soldemor

    Goddagens alla tanter, näst sista dagen på gamla jobbet...känns pirrigt när jag tänker på, att jag börjar min nya, egna tjänst på tisdag! Men känns bra också, positivt pirr liksom! Och ikväll blir jag förhoppninsvis med internet hemma. Kabeln vi hade blev utdömd och nu har jag köpt mobilt bredbad, tele2:s surf. Skall se om jag kan installera det när jag kommer hem. Hör inte till de mest tekniska (som nog en del märkt här) men det verkar enkelt när man läser hur man skall göra, vi får se.

    Och på tal om drömhus, nu har jag hittat ett sådant, bara 5 km från där vi bor nu. Det är ett vitt br-hus med två våningar, 117m2, tre sovrum, klädkammare och (enl beskrivningen iaf) jättevind! Och maken har gått med på visning! Oooh, känns spännande. Det andra huset, på vårt område, som vi lade bud på som mäklaren inte accepterade, är fortfarande osålt, så konstigt då? Nu skall jag snart iväg och ha vigsel, sedan hem och leka datatekniker!

Svar på tråden Tantvarning 5