• Frulle

    Tantvarning 5

    Grattis!! Neeej ni var sååå fina! Såg ingen miss piggy! Sluta va dum!!!!


    Heloise skrev 2009-07-26 20:03:04 följande:
    Grattis Fru lillabruden, var så otroligt fina, älskar bilerna!!Tack för alla snälla ord, måste erkänna att jag själv inte direkt är nöjd med hur jag ser ut på bilderna( ser miss piggy med en badtunna på magen och madame kluck hals) MEN det gör inget för vår bröllopsdag var perfekt. Helt otroligt underbar, varenda liten grej klaffade, tom uppehåll 1 timme före vigseln så vi kunde ta kort utomhus och 1 timme efter vigseln så vi kunde mingla och dricka fördrink ute. När vi satte oss ner för förrätten så small det till och regnet vräkte ner och åskan dundrade.Vi fick fantastiska tal, helt otroliga. Min bästa vän H höll ett tal som var så sagolikt att inte ett öga var torrt.Det bästa med att bli man och fru var festen, att dela allt med alla nära och kära. De man älskar mest. Jag har aldrig känt mig så älskad och uppskattad som igår, det var som om Panzwer och jag var omslutna av en varm kärleksbubbla. Maten var helt perfekt och det var värt varenda minut av ångest och hårt slit.Nu ska jag gå och hänga med min MAN lite!
  • Frulle

    ..och jag såg dig på familjeliv!! Vi debaterade i samma tråd!


    Villemoa skrev 2009-07-27 10:55:08 följande:
    Så vackert Panzer och vilka fina bilder på dig och H!! By the way, såg på din pres att du pluggar till lärare. Jag är åsså lärare Vilka ämnen tänker du undervisa i?
  • Frulle

    Jaa suck... Hatar såna...


    Villemoa skrev 2009-07-27 11:07:07 följande:
    ...och jag såg dig också om du menar tråden om förskoledags Vad tokig jag blev på den där människan!!! Jag tycker också att hon lät väldigt nedlåtande i det hon sa till dig, vissa människor bara mååååste vara bäst! *grr*
  • Frulle

    Jag behöver HJÄLP!!!

    Vår trädgård har bombaderats av tvesjärtar!! Jag HATAR HATAR HATAR dom!!
    Det kryllar av dom.. Vad ska jg göra???

  • Frulle

    Jaa, tänk att du är en av de klokaste jag känner!


    passionsblomman skrev 2009-07-27 11:53:24 följande:
    Jo,medan du håller på med alla dina saker, så hör du mig-hoppas jag-så du känner stöd när det är något du känner"borde jag ta bort det här?"Du är en kvinna med många bollar i luften. Jag tror du behöver räkna hur många de är ibland.
  • Frulle

    haha vet ni vad micke gjorde i fredags!! Han är knäpp.

    Det ringde en telefonförsäljare till oss vid 18-tiden.. Micke svarade: HEj!! Du, jag sitter lite upptagen nu! kan jag få ditt hemnummer och ringa dig ikväll??

    Ehh nej det går ju inte sa försäljaren!!

    Micke: nehee så du skulle inte gilla att jag ringde hem till dig en kväll?! Sen la han på!!

  • Frulle

    Men fyyyyyy..
    Jag har aldrig riktigt förstått vad det är han lider av! Jag satt här om dagen faktiskt och försökte leta tillbaka här i tråden, men utan resultat!!
    Vill du berätta lite?

    Im yours skrev 2009-07-27 13:55:42 följande:


    Min gubbe Åhhhhhhhhhhh, han ligger på sjukhus m jättehög feber. Och jag undrar om han klarar detta, känns som om döden knackar på. Usch jag vet inte, men .............. vi är många som hoppas och ber.
Svar på tråden Tantvarning 5