• Villemoa

    Tantvarning 5

    Har aldrig hört att foglossningar skulle komma och gå...så var det inte för mig iaf utan snarare att de eskalerade dag för dag.


    Fjosok skrev 2009-08-16 22:50:47 följande:
    På tal om foglossningar. Har läst aslla vår trashdrottning Linda "Patsy" Rosings blogg dom senaste dagarna. Mest för att hon skriver så sabla illa att det blir stor humor bara det.Men där gick det upp och ner. Foglossningar ena dagen men nästa kunde man åka till Mallis och springa runt (medan ETA smällde bomber som man sedan kunde gråta ut över i kvällspressen)Men men ...Funkar det så? Att foglossningar kommer och går under en graviditet? Kan nada om det där men det låter inte så troligt :)
  • Villemoa

    Och jag som tyckte jag hade det jobbigt...stackars henne!! Fy fasen för att ha så ont!!
    Jag hade jättesvårt för att sova sista 1½ månaden. Kunde inte ligga på sidorna för då gjorde det grymt ont i höfterna, kunde ju heller inte ligga på magen och så kunde jag ju inte ligga på rygg då kroppsvikten tryckte på stora kroppspulsådern så man blev helt snurrig. Lägg därtill grymmaste halsbrännan och du fick en Villemoa som låg och kved i sängen till en sisådär 05.00 på morgonen...men det är SÅÅÅ värt allt när man får en bebis av det hela!


    passionsblomman skrev 2009-08-16 22:49:12 följande:
    Svägerskan vet jag kunde inte ens ta sig till toa själv, än mindre uppför trappen till sovrummet. Hon höll på att pinka ner sig flera ggr då hennes karl inte direkt var blixten på att fatta att "hjälp mig NU" betydde NU.Mycket tacksam att jag inte upplevt detta.
  • Villemoa

    Har jag aldrig gjort...övat livräddning på en medvetslös docka alltså...

    På tal om Rosing the brainiac; kan bara läsa hennes blogg med glesa mellanrum. Språklärare som man är fixar jag inte hennes språk...bland annat....


    Fjosok skrev 2009-08-16 22:58:21 följande:
    Låter mer troligt det ja. Foglossningar låter så jobbigt att det borde vara dumstrut på dom som använder begreppet som "tycka synd om mig"-grej typ.Är det förresten inte lite roligt att öva livräddning på en medvetslös docka?
  • Villemoa

    Usch vad jobbigt med depressionen, har haft två sådana i mitt liv som varit riktiga prövningar. Men nu står man med både benen på jorden, oftast iaf

    Fjosok; som musikälskare och att jag faktiskt KAN sjunga så fixade jag heller inte hennes s.k sång


    passionsblomman skrev 2009-08-16 23:04:51 följande:
    Shit! Ja inte fasen är det konstigt att man småningom skiter i om det kommer att göra ont att föda, bara ungen kommer ut nån gång! Jag låg alldeles tillräckliggt obekvämt UTAN foglossning.Svägerskan har i allt övrigt mått kanon, haft jättebra förlossningar och fött tre utomordentligt friska och välartade barn, så som tur är slapp hon en massa annat skit.Själv hade jag en rejäl depression under min graviditet, det räckte som prövning för både mig och mitt förhållande,. Rent fysiskt så var det bara illamående och en uvi, annars bara småsaker som halsbränna och sånt.Tack och lov att eländet ibland fördelas lite mellan folk...
  • Villemoa

    Jag gick på Mälardalens Högskola. Läste mina ämnen som fristående kurser och sen läste jag AUO:n. Själv då?


    Fjosok skrev 2009-08-16 23:20:35 följande:
    Villemoa: kul, var gick du då? vilken utbildning?
  • Villemoa

    Och så didaktiken för vardera ämne också förstås!


    Villemoa skrev 2009-08-17 10:49:25 följande:
    Jag gick på Mälardalens Högskola. Läste mina ämnen som fristående kurser och sen läste jag AUO:n. Själv då?
  • Villemoa

    Många kramar till dig Blommis! Förstår att det är jobbigt att bara packa ner hela sitt liv och börja om på nytt på ett helt nytt ställe! Jag grät som ett barn när vi flyttade från lägenheten till huset. Det var ju till den lägenheten vi tog hem Moa första gången, hennes allra första hem, och det var lite jobbigt. En futtig jämförelse med din flytt som ju innebär ett nytt liv. Men som Sonja säger så vet jag att det kommer gå jättebra i Småland!! Kram igen!

Svar på tråden Tantvarning 5