• Wingtear

    Tantvarning 5

    Va fa-fabian? Jag sökte på tant men hittade ingen ny tråd. Funderade om ni hade pensionerat er allihop och startade en. Nu får jag gå och be dem ta bort den.

  • Wingtear

    Som om inte allt annat trubbel med festen varit nog, nu har mannen åkt på diarre...
    Det enda som fattas är väll att jag blir biten av en huggorm när jag plockar ormbunkar (till bordsdekorationer) på lördag.
    Om jag inte blir nerhuggen på finlandsfärjan inatt då...

  • Wingtear
    Cantaton skrev 2009-07-09 11:24:28 följande:
    Kan "ngn av de andra" länka mig? Pleeeease
    Mig med!!!
  • Wingtear

    Inte hunnit läsa sen sist jagh skrev, och hinner inte nu heller. Ska och hämta hinken med jordgubbar som jag har beställt till festen och sen drar vi iväg dit för att fixa det sista innan vi far hem och gör oss fina!

    Kom bara till bt för att printa karta till bordsplaceringen, då vi bara placerar vissa... Alltså de som absolut inte ska sitta nära varandra samt honörsbordet.

  • Wingtear

    håhå jaja...
    Vem slocknade först (och som enda kan jag väll tilläga) på festen i lördags? Jo, den gravida bruden. Eller brud och brud, har ju varit fru i 6½månad nu...
    Krångel med magen så jag vågade inte äta annat än osötad blåbärs soppa (BLÄ!) och en apelsin, fick snällt titta på när andra mumsade potatissallad, rostbiff, gravat kött och varmrökt (färsk, samma morgon) lax. Vågade mig på en ostsmula samt en mini tårtbit, fick betala med mera ont... Missade alltså även nattmaten.

    När vår frivilliga kökspersonal gått hem la jag mig på golvet i köket. Mannen fick mycket ovet för det, hans vänner tyckte att han skulle få mig att lägga mig i bilen.
    Bara onyktra personer skulle få för sig att ett bilsäte skulle vara bekvämare för en grinig tant än ett stort golv där man kan sträcka ut sig vart man vill.

    Igår gick städningen bra, tog oss lite mer än 3 timmar på 4 personer, och då hade vi en lååång kaffepaus i solen mitt i. Idag bråkar magen igen, och jag sitter i badrummet med laptoppen. Mannen är ju lite yngre och tekniskt kunnig, så han fixade surfing åt mig här inne. Riktigt ormbo av kablar kan jag säga er

    Blomman: Hur gick det med ditt hus? Jag har varit borta för länge för att orka leta tillbaka till var du nu har berättat om det redan. Det såg ju sagolikt ut på bilderna!

Svar på tråden Tantvarning 5