• Carma07

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!

    Linum: Men å andra sidan kanske du får lite jobb gjort.

    Själv försöker jag baka med en lilltjej som tycker det är roligare att riva huset. Städa får vänta till ikväll mao.

    Bauti: Vänta bara. Snart har du en bebis som försöker sparka sig igenom magen.

    Tezz: Trevligt med kräftskiva. Fördelen med dina drinkar är att du kan dricka så många fler och ändå må bäst imorgon.

  • Carma07

    Godmorgon

    Hoppas ni alla har haft en bra helg med kräftskivor och allt ni har varit på. Själva har vi haft en bra helg. I lördags fyllde lilltjejen år och vi hade kalas här hemma. Hon tyckte det var jättekul att få paket. Igår var vi på dop för min kusins lilla tjej. Både hon och vår lilltjej var jätteduktiga i kyrkan. Efteråt var vi på lite mingel och grillmat i deras trädgård.

    Idag har jag inte riktig bestämt schemat. Funderar på en sväng till Allum.

  • Carma07

    Nibla: Usch, vad hemskt med katten. Vilken tur ändå att ni gick där och fick syn på den.

  • Carma07

    Godkväll

    Linum: Har du redan jobbat där i två år? Hjälp vad tiden går fort. Säger som Ab, klart dem vill ha kvar dig!! Jag håller iaf tummarna för dig och vad kul att få komma till Göteborg isf.

    För ett tag sedan var jag iväg och tog bort något konstigt jag hade fått på örat. Det såg ut som en stor blåsa eller vårta eller något. Jag fick den för ca 15 år sedan när jag var i Kenya och brände mig ordentligt uppe på örat. Har ingen aning om det hänger ihop med det men det var vid den tiden den dök upp och jag trodde först att det var en blåsa eftersom jag hade bränt mig.

    För några år sedan började den växa och klia och så till slut kom jag iväg och fick ta bort den. Det var som en lös kula under huden och den satt inte fast i örat. Allt som plockas bort skickas på analys och nu har läkaren fått svaret. Det är ingen som kan fastställa vad det är förutom att den är godartad. Men eftersom de inte vet vad det är rekommenderar de läkaren att ta bort en bit på örat utifall det är kvar nått på botten och kolla närliggande lymfkörtlar. Ska dit imorgon bitti så läkaren får kolla på det igen och ta ett beslut om vad som behöver göras.

  • Carma07

    Ab och Tez: Grattis på era bröllopsdagar. Hoppas ni får en bra dag.

    Nibla: Gärna en playdate med tjejerna. Lilltjejen behöver verkligen roas och blir så glad när hon träffar kompisar. Kan alla dagar utom tisdag nästa vecka.

    Läkarbesöket gick bra. 300 spänn för att två läkare skulle kolla en extra gång på örat plus klämma mig på halsen och runt örat. Tydligen har min lilla knöl skickats runt hela Sverige fram och tillbaka och läkaren i Alingsås har fått tillbaka en hel roman om vad de har gjort med den. Hon hade med en extra läkare för att kunna bolla med och båda tyckte att allt såg fint ut och hittade inten "knölstation" på halsen.

    De funderar på att kolla mig igen om ett halvår. Man får väl ändå vara tacksam för läkare som bryr sig i dagens läge. Hade jag själv varit orolig hade jag förmodligen blivit hemskickad med en treo.

  • Carma07

    Bauti: Usch, så tråkigt med Linus. Hoppas han mår bättre snart.

    Idag blir det en hemmadag och jag hoppas hinna med lite tvätt och bak. Och ta hand om äpplen. Vi har fått jättefina äpplen i år. Jag har gått och gallrat hårt bland karten i sommar och det verkar ha lönat sig.

  • Carma07

    Bauti: Skönt att det går åt rätt håll iaf. Tänker på dig och håller fortfarande tummarna.

    Igår var jag hemmaduktig och bakade bröd, lagade mat, frös in äpplen och lite annat. Och hann ändå med en tupplur på eftermiddagen. Ibland så funkar det bara. Idag är planen att städa lite och matshoppa. Och ta hand om fler äpplen om jag orkar.

    Om någon vill ha lite äpplen är det bara att kika förbi. Det finns en del som sagt och de är verkligen jättefina i år.

  • Carma07

    Godmorgon

    Här har också varit en lugn helg med ett litet kalas för lilltjejen med hennes "morsornakompisarna".

    Dejt 30/10 låter trevligt tycker jag. Tyvärr kan vi inte vara här heller eftersom jag måste kunna lämna dottern hemma med maken.

    Tez: Spännande när man börjar känna bebisen. Vänta bara tills den känns som en Alien som vill ta sig ut genom magen.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 13...typ!