• mc2

    trettonde gången vi gjort det

    Igår var en sådan där gulddag på jobbet. En tvåveckors showstopper var eliminerad. Och allt löste sig av en....... dröm. Sonens matskrik på natten gjorde att jag faktist kom ihåg drömmen. Är det inte märkligt? Vad GÖR hjärnan på natten egentligen, borde den inte vila då?

    Vad händer annars i landet?!

  • mc2

    Igår blev det itne mycket gjort, både jag och min fru satt bara och stirrade rakt ut i soffan efter att barnen lagt sig. vi var SÅÅÅ slut. Tur att det bara är idag kvar, sedan är det helg. :)

    viktualia:
    Häftigt! Förutom att du spyr som en gris då....Fast det kanske gör det lite mer uthärdligt när man sett den? Vet ni vad det blir? Grattis igen!

    Anne:
    Aha, du har ett sådant jobb. Min fru hade det samtidigt som jag veckopendlade till Göteborg... En period såg vi inte varandra på fem veckor.... Känns som den tiden är passé fast det är ju rätt kul att resa med, ett tag. :)

    Muffin: Hihi, det låter rätt gulligt ändå. :) Hoppas dejtkillen är en trevlig prick! Hoppas "samtalet" går bra så han inte får kalla fätter eller så, lät som en jobbig sak att ta upp men du fixar det! Tänk att det ska vara så svårt när man är kär. :)

    Nä, dags att jobba vidare. Trevlig helg allihopa!

  • mc2

    viktualia:
    Aha men inte desto mindre spännande! :) Det är heltmärkligt att det finns något levande inne i "magen". Lycka till och hoppas illamåendet ger med sig. Vi hade några piller mot det men jag kommer inte ihåg vad de hette. Fast min fru tog dem inte i alla fall så vi vet inte om de fungerade bra heller så.... ;o)

    APG:
    Oj! Vad jobbigt! Hoppas ni får mer tid ihop snarast möjligt!

  • mc2

    anne på grönkulla skrev 2009-08-13 12:42:28 följande:


    men här står 20 enorma rosor som maken köpte till mig tills jag kom hem igår!
    Vilken snäll man du har. :)
    Och... 35, det är ju ingen ålder!!! :)

    Själv har jag en fru som tycker det är bortkastade pengar att köpa sådant... Inte så romantiskt va?..... :'o| Fast fotmassage går hem. ;)

    Hur gör man dessa roliga smileys som ni lägger in i era inlägg?
  • mc2

    Oj, nu ligger man lite efter känns det som.

    N78: Jajjemensan. Är man nörd så är man. *ler* Tack för smileytipsen. Hoppas det blev något gott till middag! Tack för det varma välkomnandet.

    Muffins: On the rebound... Det lät bra! Man ska ALDRIG ge upp på kärleken! Det gjorde jag en gång för länge, länge sedan. My biggest mistake. Du får känna dig för. Önskar jag hade några tips på hur vi män tänker men.... Själv önskar jag att min fru tog mer på mig. Tänk att det ska vara så knepigt det där. Man får försöka prata så mycket det går, ibland är det omöjligt att veta hur/vad den andre tänker. Håller tummarna så hårt att jag knappt kan skriva. :)

    APG: Mmh, jag tycker om att få blommor jag med! Då och då. Mibngelfest? Kul! Hinner du inte får du fixa ett knytmingelkalas istället.

    Önskar vi kunde ha mer middagar hemma men vi bor så trångt. Allt går om man bara vill, ajg vet.... Fast vi brukar laga mat och bjuda in oss hos våra vänner istället. We bring food, om ni fixar sittplatser. En perfekt lösning på det hela.

  • mc2

    Anne: Och så ska den nyblivne pappan köpa en briljant/diamant till till ringen på första mors dag.....

    Någon som har barn sedan tidigare som hade det struligt med amningen? Min fru håller på att gå under för att amningen inte fungerar, hon är jättefrustrerad. Likadant var det med första barnet, hon totalvägrade amma på dagarna från månad fyra och helt från månad sex. Hon mår jättedåligt av det. Någon som har tips?

  • mc2

    APG: (Eller ska jag kalla dig anne?) Coola smycken! Dansk design har alltid regerat!

  • mc2

    Hehe, jag är lat och förkortar så mycket jag kan.... Då ska jag försöka lära mig "namnen" Folk kallar mig för Moschler, så feel free....

  • mc2

    Jo, det är sant. Vi ger tillägg vi med. Det gör ju trots allt att även JAG kan vara med och mata och ge den extra närheten vid måltider. Jag försöker oxo säga att det är okay men hon blir ledsen för att de inte vill amma.. Men nu ska jag inte prata om det mer här! Ska leta upp tråden.

    Någon som sett häftiga stjärnfall i veckan? Perseiderna ska tydligen ge en grym show nu men här har det varit mulet...

  • mc2

    Viktualia:
    Hihi, det gör inget. Ett ställe där jag tror det är mest killar som chattar med varandra om problem är nog på FlashBack. Många tror bara FlashBack-sidorna handlar om att hacka program etc, men det finns ett grymt stort forum där om allt möjligt.

    Jag var bestman på ett bröllop i juli, så det var då jag kom in här på BT. Råkade se "senaste inläggen"-sidan, sedan var jag väl fast. :o) Chattade mycket när jag var yngre... Egentligen är det väl en verklighetsflykt att slippa vardagen ett tag, fast först när dagens sysslor är gjorda förståss... *ler*

    Verkar vara lite blandat, många som är gifta som fastnade här tror jag. :)

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det