Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Det är lätt att ta på sig för mycket ansvar för situationer och andras outtalade problem också - från båda håll... rak kommunikation är svårt.

  • anne på grönkulla

    Japp, kräftor med släkten, väldigt gott men inte smaskigt i skvallerhänseende!

    Jaja, men förmodligen vet han inte själv varför - är det viktigt? Om han bryr sig mer om personen än om könet har jag stor sympati i princip även om jag aldrig upplevt det med en kvinna - men hur straight jag än är så betyder ju inte det att jag tänder på alla män eller vilka män som helst.

  • anne på grönkulla

    Matförgiftning av svärmor lät riktigt mysko... minns en minnesvärd dito på en resa för några år sen, gjorde det fatala misstaget att äta nåt med ägg eller majonnäs (typ tonfiskröra eller nåt) o låg dubbelvikt resten av dan ombord på en buss - det var ingen höjdare alls, jag lovar. Var klen som en kattunge i dagar efteråt.

    Men salt är helt rätt!

  • anne på grönkulla

    Jag har en T700 och gillar den, men kameran suger (nu är jag noga med bra kamera och har aldrig hittat en mobilkamera som duger, är tveksam till kompaktkameror tom så att jag inte gillar den säger kanske inte så mkt). Jag vet inte vad det kosatde, det är jobbets, men jag ringer och sms:ar och tycker den funkar bra.

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det