Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Jag tycker nog också att det finns roligare saker än rosor att göra för pengar, men jag uppskattar dem ändå när de kommer. Men han är mer än jag för konventionella romantiska gester. Jag är nog helt enkelt okonventionell fär det mesta!

    Här har vi sprungit på stan hela eftermiddan - o mitt i alltsammans kommer min lilla skröpliga mormor knatande i en butik!

  • anne på grönkulla

    Här borde jag fixa en mingelfest för familjen o de närmsta kompisarna på lördag och vad gör jag? Läser recept, skriver listor över vad somn ska handlas o lagas? Inte jag - jag surfar!

  • anne på grönkulla

    Vi var o kollade på galet dyra smycken idag - nästa år har vi varit tillsammans i 10 år o gifta i 5, så frågan var om vi skulle fira det med varsin ring till? Men man har ju så jävla dyr smak!

  • anne på grönkulla

    Jag vågar mig t ex inte in i granntråden, men många hittills har vandrat lite mellan dem beroende på fas i livet. Så några amningsråd har jag svårt att ge, mer än att jag inte tror det lönar sig för nån att sätta upp prestationsmål på en sån grej. Men det är nog lättare sagt än gjort...

    Ja framför allt maken är dansk designnörd... här har vi mycket dyrt småplock som dräller...

Svar på tråden trettonde gången vi gjort det