Inlägg från: Anna Henrik |Visa alla inlägg
  • Anna  Henrik

    Luleåtråden del 3

    Nu har vi överlevt både svensexa och möhippa!Helt fantastiskt roligt, och på samma dag men inte tillsammans. Nu kan man släppa det och fokusera på planeringen, 5 veckor kvar.

  • Anna  Henrik

    Kul!jag såg en tjej i slöja utanför stadshuset vid 15-tiden igår, kan det ha varit du? Och på färjan var det tydligen två svensexor..din blivande?
    Vi gick på färjan vid midnatt men det syntes inte att det var möhippa, om det inte räknas att jag fick skjuts dit med en brandbil!

  • Anna  Henrik

    okej tjejer(och killar?)! Nu börjar jag få frisyrpanik..ganska långt ifrån ännu men iaf. Min frisör är mammaledig så jag kan fritt välja men började på ett säkert kort - hennes ersättare- hon vill ha 2500 kr för att fiffa brudhår!+ reseersättning eftersom vi håller till i Råneå. Jag försökte förhandla in Henriks syster och vår toastmadame i priset men om hon ska föna deras hår så kostar det 1200 kr/skalle. Jag vill jättegärna vara fin i håret men någonstans vid 1500kr går gränsen, det är ju ingen nobelfrilla jag vill ha. Lockar och länge, alltså att frisyren ska hålla!
    Är det någon som har någon frisör på lut som är snäll och billigare?

  • Anna  Henrik

    Henrik är född -82 och fortfarande ingen frisör!


    altervattnet skrev 2009-07-15 21:38:01 följande:
    Anna Henrik skrev 2009-07-15 00:13:15 följande:
    Din blivande man, vilket år är han född? Den som först kom upp i mitt huvud ang frisyrer var Amanda från Råneå. Hon och hennes mamma jobbar som frisörer i Luleå men hon är ju uppvuxen och gått i skola i Råneå, om inte annat borde ju din m2b känna hennes bror Viktor ? Hennes mamma har haft salong i Råneå tidigare, 2 klippare, men sen flyttade hon till luleå.Hon är jävligt bra på klippa!!
  • Anna  Henrik

    Vem här stod på bordet på Färjan och dansade i en rosa klänning kl.01.30 inatt?
    Vi såg också en hippa med en brud i gröna tights och gympadojor och slöja.
    Hipporna duggar tätt!

    Idag ska vi träffa prästen!!Men först bada..

  • Anna  Henrik

    Nu börjar det dra ihop sig på riktigt. Har äntligen fått tag på en snäll människa som är frisör som ska fiffa håret!
    Det är en hel del kvar att göra men det känns som att vi har koll på läget. Inte helt säkert dock...Transport från kyrkan är inte löst ännu så det funderar vi på mest hela tiden. Häst och vagn verkar svårt så nu letar vi en fin bil, förslag emottages gärna!
    Det verkar inte hända mycket här på BT...är det bara vi som är i farten? Det var bättre förr när Lillemor höll ställningarna här!

  • Anna  Henrik

    Lycka till imorgon, verkligen!Försök komma ihåg allt och berätta sen...

  • Anna  Henrik

    En vecka kvar!Gaaah!Varje dag ställer vi oss frågan: har vi verkligen koll på det här? Kanske, kanske inte. Kul ska det bli iallafall! Hade en dålig sittning med en florist på Växtriket som inte alls spelade i samma liga som mig. Vad är det som händer med branchmänniskor så fort man säger att det är bröllop?! Men allt det var glömt så fort jag träffade floristen på Bellis, bra service och mycket bra pris! Blommor- check.
    Klänningen får jag träffa för första gången på tisdag och Henriks kläder är klara. Så nu skulle vi kunna gifta oss, behövs bara att fixa lite smågrejer först..och försöka sova.

  • Anna  Henrik

    Det känns helt fantastiskt overkligt men mest härligt! Vi har varit och dukat ikväll och monterat upp discot. Imorgon kommer gästerna och sen är det bara att njuta! Det verkar dessutom som att vi har kontroll på alla grejer men man vet ju aldrig.
    Håll tummarna allihop så hörs vi när det är över!

  • Anna  Henrik

    Nu finns det lite bilder i vårt bildgalleri från vår helt overkligt fantastiska dag!

Svar på tråden Luleåtråden del 3