Inlägg från: EhjärtarE |Visa alla inlägg
  • EhjärtarE

    Luleåtråden del 3

    Del 4 faktiskt Grattis LillemorL!

  • EhjärtarE

    Nu är det en månad kvar (igår) och det känns faktiskt förhållandevis lugnt. Jag är ledig hela sommaren så allt pyssligt kan jag sitta med hemma lite när jag vill. Det är en del saker kvar att göra, men vi gör några varje dag så det går framåt...

    Det som jag kan känna mig lite stressad över är festhäftet, vi vet iofs ungefär vad det ska innehålla, men vi har inte satt ihop själva designen än och jag vet hur petig min M2b är med det, han jobbar dessutom heltid så han har inte all tid i världen. Precis som Jörgens fru vill jag inte göra allting sista veckan!

  • EhjärtarE

    Någon som har tips på en bra restaurang (som inte är så dyr)? Vi har förlovningsdag på tisdag så vi tänkte fira lite...

  • EhjärtarE

    Inte var det jag i alla fall. Jag tror inte jag får någon möhippa, 2 veckor kvar nu...

  • EhjärtarE

    Vilken affär är det? Vem är det som gjort fel? Någon måste ju ta på sig ansvaret och åtminstone ge dig massor av rabatt! Åååh, det är så jobbigt när det blir massa oväntade problem, jag vet precis hur det känns!

  • EhjärtarE

    Nej då, vi är verkligen i farten, fast nu börjar det lugna ner sig lite. Vi gifter oss på lördag och har bara lite packning kvar idag och sedan dukningen imorgon. Jag har precis varit och gjort mina naglar och det ringer människor för en sista koll hela tiden, så nu känns det verkligen att det är nära! Trots det är jag inte så nervös... men det kommer väl. Det känns så overkligt att det är så nära, det som man planerat för så länge!

  • EhjärtarE

    Tack! Nu börjar jag bli nervös och jag har riktigt svårt att slappna av, men jag hoppas att det ska gå bra så småningom... Tänk att det är idag, det är helt overkligt!

  • EhjärtarE

    Det kommer gå så bra så! Även om det inte känns som att man har koll så fixar sig allt!

    Det är nu en vecka sedan vi gifte oss, men det känns inte som att det är så längesen... Vi hade i alla fall en helt underbar dag som tog slut alldeles för fort! Det känns lite konstigt att det är över nu, samtidigt som det känns härligt att vara gift.

    Jag vill ge en varning också. Jag gjorde min frisyr hos Erika(tror jag hon hette) på Look. Det kan jag inte rekommendera. Konslutationen tog fem minuter och hon sa bara att "vi ser hur vi gör sen på bröllopsdagen" och sen bad hon att få låna mina bilder som jag hade med mig och det gick ju bra. På bröllopsdagen hade hon slarvat bort bilderna så att jag inte hade något att visa på hur jag ville ha det samtidigt som hon verkade ha glömt bort hur jag ville ha det. Tror ni hon frågade om de där sakerna som hon sa att vi skulle bestämma på bröllospdagen? Nej! Hon bara gjorde utan att fråga hur jag ville ha det, inte ens när jag en gång sagt att jag inte var nöjd och hon fick göra om allt frågade hon om det blev bättre eller om jag var nöjd så!!! Det blev fint tillslut, men inte som jag hade tänkt mig, jag gav helt enkelt upp mina försök att förklara för henne, det kändes lönlöst och jag hade inte tid...

    Jag vill också nämna att vi beställde vår tårta från gammelstads konditori och den rasade samman lite under bröllopsdagen. När vi lämnade tillbaka ställningen kom det fram att den inte fick förvaras fem timmar i frigolitkylen som hon sagt till oss utan skulle direkt in i en riktig kyl eftersom det var en tryffeltårta. Fem timmar gällde bara marsipantårta (och det hade ju inte vi beställt så varför hon sa fem timmar till oss vet jag inte) men vi fick i alla fall ganska bra rabatt tillslut, även om hon aldrig erkände att hon hade sagt fel. Tårtan var i alla fall väldigt god och fin i övrigt!

    (Nu blev det väldigt långt) Men trots några missar blev det en helt underbar dag och man märker verkligen när man väl står där att detaljerna faktiskt inte är så viktiga, alls!

Svar på tråden Luleåtråden del 3