Inlägg från: shakynose |Visa alla inlägg
  • shakynose

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    Din klänning är inte en skapelse av Lars Wallin och bilden är inte tagen i hans showroom/atelje.

    Vet inte riktigt vad som är syftet med att hitta på en sådan sak, men jag hoppas att du vet det själv i alla fall.

    Lycka till med framtiden oavsett!

  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-18 10:52:21 följande:
    En sak till, bilderna du skickade är inte heller från hans studio.Kallas PR, om du vet vad det är?
    Jo då! Bilderna som Bride in the city länkade till ÄR från Lars Wallins showroom. Vissa av oss har faktiskt varit där PÅ RIKTIGT (PR). Om du vet vad det är?
  • shakynose

    Som sagt, jag vet inte varför du hittar på saker, och jag vill inte vara elak mot dig på något vis. Är inte avundsjuk heller, och jag önskar verkligen all lycka till er som planerar "lyxbröllop" och jag hoppas att ni kan hjälpa varandra här på BT så att det blir så perfekt som ni vill.

    Men jag tycker att det är trist om bara hälften av det ni pratar om är sant! Eller? Jag kanske har fel? Sagobröllop är ju iofs de allra bästa!

  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-18 11:18:49 följande:
    Tjejer vad har ni tänkt att ge er m2b i morgon gåva?Till alla er som bara kommer in och förstör, ni kanske kan hjälpa mig med en sak så vi blir av med er från denna tråd.Jag har bilder på mig och Wallin när han håller på med klänningen, men bilderna är förstora så jag får inte in de i galleriet hur göra´?
    Du lägger in dem i "paint" och förminskar dem.
  • shakynose
    BlomAnna skrev 2009-06-18 11:31:55 följande:
    Det är väl ingen som tvingar dig! Du behöver väl inte bevisa något för någon här eller? Din klänning är din klänning, de som tror på dig tror på dig de som inte gör det gör det inte. Förstår inte varför man ska hålla på och bevisa och hävda sig hela tiden, så länge man är ärlig mot sig själv är det ju skitsamma vad andra tycker.
    Håller verkligen med dig!

    Det skulle dock vara jättekul att få se skissen och framför allt bilder från arbetet som verkar ha gått i superspeed!
  • shakynose

    Jag tror absolut att det kan väcka avundsjuka och komplex när man flashar sina tillgångar, och säkerligen är mycket av den negativa uppmärksamheten här reaktioner på dessa känslor. Jag kan gladeligen erkänna att jag ofta blir lite avis på forummedlemmar när jag ser era fotoalbum och läser era historier. De jag är mest avis på är dock de driftiga företagare som lyckas tjäna stora pengar på bröllopsindustrin.

    Jag har dock aldrig kallat TS för lögnare eller skrythals (det är skillnad på att avslöja en osanning och att kalla någon lögnare!) och har verkligen inget ut av att få någon att må dåligt över hur mycket de har eller inte har. Eller vad de säger att de har eller inte har.

    Själv har jag inte satt en budget än och tycker att det skulle vara jättekul om denna tråd fungerade som inspiration oavsett ekonomisk situation. Det behövs drömmar också!

  • shakynose
    Emelieca skrev 2009-06-18 20:56:07 följande:
    Jag har verkligen ingen aning, skitsvårt. Gärna lite inspiration. Verkar som om det är hett med secret box för tillfället men vet inte om jag är så sugen på det, det kan han ju få nån gång ändå. Eventuellt medlemskap i någon golfklubb, men då blir det för sommaren 2010 eftersom vi gifter oss i slutet av sommaren. Någon som har nått tips på nån golfklubb(spelar inte själv nämligen)
    Wermdö ska vara bra säger de som vet här.
  • shakynose

    Fast det konstiga är väl ändå att det FÖRUTSÄTTS att alla ska bli så avundsjuka och missunsamma?

    Ärligt talat: Om jag kände någon som var så snorrik och som skulle gifta sig, så skulle jag bli grymt besviken och förvånad om jag blev bjuden på knytkalas i parken istället för en weekend i Palm Springs!

  • shakynose

    Det enda jag kan tänka mig att folk stör sig på är när klädkoden är obekväm. Om ens bekanstskapskrets ofta festar i frack så är det väl helt okej, men det finns ingen anledning att höja klädkoden bara för att man har råd att ha ett stort bröllop på ett fint slott. Då kan jag tänka mig att man som gäst tycker att det är onödigt snobbigt (mest eftersom man blir tvungen att lägga ut en massa pengar själv).

  • shakynose

    Jag ser det också lite såhär:
    Jag hoppas verkligen inte att mina vänner tror att jag är så avundsjuk på dem om de har det bättre ställt ekonomiskt än jag.
    Jag har ju valt mitt liv och det är nästan lite förolämpande om någon tror att jag hellre skulle vilja ha det dom har. Särskilt de som är mina vänner borde veta bättre.

    Jag blir avundsjuk på grejer flera ggr om dagen. Och det handlar nästan aldrig om pengar eller materiella saker, men det händer såklart det med. Men det innebär ju inte att jag är missnöjd med det jag har! Det innebär bara att livet är för kort för att jag ska hinna göra allt jag önskar!

    Visst, avundsjuka kan föda ont blod, men det är inte så himla schysst att förutsätta att människor inte kan hantera avundsjukan heller.

  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-19 07:30:26 följande:
    Men du har ju inte avslöjat någon osanning.Jag gav dig en förklaring och med den inte räcker för dig så får du be om mer.
    Ja, eftersom bilderna du visar varken är ifrån Lars Wallins showroom eller hans atelje, och eftersom jag inte tycker att klänningen (även om den är fin) ser ut som något från honom, så får du faktiskt komma med mer för att övertyga just mig.

    Det är som sagts tidigare inget du är tvungen till, men du utlovade en skiss redan innan jag kom in i tråden, så varför inte lägga in den i galleriet tillsammans med bilderna från arbetet? Det skulle vi nog alla tyckt varit roligt och lyxigt!
  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-19 10:08:48 följande:
    för det första så är det hans Ateljé!!! (där klänningen sys,har aldrig faktiskt varit i hans Showroom) sen är det efter min OCH hans design. Jag visste hur jag ville att min klänning skulle se ut sedan har han lagt till och dragit i från vissa saker.Ja, jag har nu scannat in skisserna men jag har ännu inte lärt mig hur man ska ändra format på dom så jag får in de här.Men egentligen så ska jag faktiskt inte behöva bevisa något för dig alls och snälla om du inte vill vara här inne på denna tråd för att planera bröllop så skriv inte något. Jag kommer från och med nu att anmäla ALLA OT inlägg. Alltså de som inte har något med bröllops planering att göra.
    Nej, det är inte i hans ateljé. Showroom och ateljé ligger i samma hus, och det ser inte ut så där. Om du inte vill visa bilderna så, fine, men det skulle ju avsluta hela diskussionen OCH alla tvivel om du kom med bättre bevis.
  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-19 10:33:28 följande:
    Och du är en nära vän till han va?Har sett ALLA hans lokaler och varit inne i ALLA rum?
    Nej, det är jag inte. Men det ser som sagt inte ut som hans lokaler alls.

    Men om detta innebär att vi får komma backstage hos rikets främsta designer så blir jag ju jättenyfiken! Jag vill inte något illa som sagt, och jag tror inte att du är en lögnare eller ett troll, men det skulle vara jättekul att se skissen och bilder från arbetet!
  • shakynose
    mindag2009 skrev 2009-06-19 10:51:42 följande:
    Nej nu tjejer och "bråkstakar" nu ska jag hämta hunden på dagis och dra ut på landet!Ha en underbar midsommar afton.
    Detsamma!
Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop