• Pentan

    Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop

    Hej tjejer!!

    Härligt att läsa om alla era underbara ideér.

    Själv gifter vi oss med ca 65 pers på Edsbergs Slott, borgligvigsel i slottsalen på överåningen. Natten innan spenderar vi på hotell med närmasta familjen med middag och följande frukostbuffé på morgonen för alla. Detta är något vi självklart vill bjuda på för att visa vår uppskattning för dem.

    Sen blir det ganska traditionellt med 3 rätters, fri bar, DJ och fest hela natten!

    Funderar lite på favors till gästerna - vad ska ni ha? Alltså på bordet vid middagen när de sätter sig. Choklad är ju vanligt, men jag letar en liten sak som de kan ta med sig som minne. Tex graverade handspeglar för damerna... osv Tips??

  • Pentan

    Härligt med aktiviteter för barnen! Vi kommer inte ha några barn på bröllopet, lättare för oss naturligtvis att be våra gäster ordna barnvakt den kvällen då vore gäster kommer från Svergie - lite taskigt att lämna dem hemma i Italien för er del...

    Men vi kommer ha påsar för alla föräldrar att ta med sig hem till sina barn men lite roliga saker i. Hoppas att det uppskattas.

    Oj Lars Wallin klänning låter härligt! Har jag absolut inte råd med tyvärr. Men en snygg coctailklänning till dig kan ju inte vara svår att finna! Eller en lång lite slinkig klänning kanske, ren i detaljerna och bara underbart följsam runt kroppen. Eller en knäkort tuff med lite härliga detaljer, kanske en stor blomapplikation uppe vid bysten?

  • Pentan

    Beställer mycket från USA till bröllopet, så det ramlar in post-avier var och varannan dag nu! Sååå kul!! Sist var det stolsöverdrag och vackra band till, piffa upp stolarna i vigselsalen lite!

    Vi ska även ha en röd matta som välkomnar gästerna vid entrén - klassiskt vackert!

  • Pentan

    Mat som är typisk svensk och som du säger avsmakningsmeny kan säkert vara jättetrevligt och annorlunda, samt att det ger era gäster en chans att få uppleva din kultur! Roligt!

    Ska kolla i tidningen när jag kommer hem! Är det i sjöjungfrumodell?? Är ju bara så snyggt tycker jag!
    Garamaj har en väldigt fin kollektion
    www.garamaj.se

    Här finns vackra strumpbyxor!
    www.sfq.se

  • Pentan

    Maten kommer bli:
    Förrätt: ceasarsallad fast med skaldjur, hummer, kräftor och stora handskalade räkor.
    Varmrätt: Kyckling, troligen fylld (kanske med pesto, mozarella eller liknande) rött ris, grillad sparris och någon lätt sky.
    Efterrätt: Cup cakes från holysweet.blogspot.com/ med en liten minitårta till mig och min blivande!

  • Pentan

    Från Ebay USA - inte speciellt billigt tyvärr. Frakten tar död på en! Men 90 st vita stolsöverdag och 90 st satinband, långa för att knyta vackra rosetter om allt. 273 GPB för allt.


    Sundance skrev 2009-06-16 11:27:10 följande:
    Pentan: Var beställde du stolsöverdrag? Har själv letat för jag hittar inga snygga här i sverige. Åtminstone inte, som ser ut som jag tänkt.
  • Pentan

    Mycket mycket vackra!!! Sid 1 - nr 20 var nästan klockren!
    Arbetar mittemot dem så jag brukar titta ned på dreas skyltfönster och drömma mig bort!!


    mindag2009 skrev 2009-06-16 11:33:04 följande:
    De här klänningarna fastnade jag för, men nästan alla har halterneck och det vill jag absolut inte ha. Är väldigt slank med mycket bröst så jag vill inte gömma mina behag Tack för att du gav mig länken.Sidan 198101620 favoritSidan 23 517 fast utan roseten20Sidan 418
  • Pentan

    Ps Guccis rea startade i går! Jag var inne i torsdags förra veckan och fick rabbaten redan då - 3 par till 50%! Mums!

  • Pentan

    Mindag2009

    Ni gifter er veckan efter oss!! Spännande, det är inte långt borta nu!!

Svar på tråden Vi som INTE vill äta på papp-tallrikar eller ha betalbröllop