• Daalin­g
  Äldre 7 aug 10:41
  17386 visningar
  130 svar
  Inlägg från Daaling Visa alla inlägg
  130
  17386

  April 2010 del 2

  Hej tjejer! Får man vara med? Googlade på april 2010 och fick upp er tråd. Jag ska också gifta mig i april 2010 och har börjat planera lite smått. Längtar så sanslöst mycket till den stora dagen! Och denna förlovningstid innan är ju så spännande och rolig!

 • Daalin­g
  Äldre 8 aug 15:59
  #50

  Tack för alla välkomnanden

 • Daalin­g
  Äldre 8 aug 16:35
  #51

  Jag ska gifta mig 24e april, samma dag som du pandis81! Åh vad jag längtar! Min älskling friade för en månad sedan prick idag så hela semestern har gått åt till att drömma mig bort, planera och fantisera. Förra veckan var jag och kollade på tyg till tärnklänningar och brudklänning. Vi har bestämt att färgtemat blir champagne och jag har hittat jätte fina tyger i champagne färg. Har ni valt något färgtema?

  Är sjukskriven för tillfället för att ha opererat bort hallux valgus knölar på fötterna (om ni nu vet vad det är) så jag räknar med att bli skofetischist när jag är återhämtad På ett sätt är det bra att vara sjukskriven för då finns det tid att börja planera och sånt. Har precis beställt panduro hobbys nya katalog för att få idéer på vad man kan fixa själv gällande inbjudningskort och dukning.

  Chenda86 vad fint att du ska sjunga åt din man i kyrkan! Han kommer bli så rörd! Förstår att det är svårt att hålla hemligt

  Hittade just en knäpp men rolig grej på nätet där man kan knappa in när och var man ska gifta sig, så räknar den ned dagarna åt en (tydligen är det 259 dagar kvar för mig) och 10 dagar före bröllopet får man en väder uppdatering och på själva bröllopsdagen får man en detaljerad väderprognos för varje timme. Den heter My Wedding Weather här är adressen om nån är nyfiken.

  www.weather.com/activities/events/weddings/

  Ska ni ha stora eller små bröllop? Ha en trevlig helg tjejer!

 • Daalin­g
  Äldre 9 aug 10:27
  #54

  Hej! Det blev den 24:e för den festlokal vi vill ha var uppbokad alla andra helger mellan april-oktober förutom 24 september (och så länge vill vi inte vänta med att gifta oss). Ja, så valet av bröllopsdatum blev enkelt Men det känns helt perfekt! Både jag och min m2b älskar våren.

  Vårt bröllop blir stort. Större än vi önskat, men börjar nu vänja oss vid tanken. Vi kommer bjuda 116 personer, men hoppas på att vi blir något mindre. Många som är bjudna bor utomlands och det är ju inte säkert att alla de kommer. Vi ville helst ha runt 90, men har en stor umgängeskrets och stora släkter så det blev omöjligt, men men, våra föräldrar hjälper oss med att betala 1/3 var av det hela så på så sätt blir det inte svindyrt för mig och min m2b.

  Chenda86: fina färger! Vårkänsla

  Jag blir också lite avis på alla som gifter sig nu! Man längtar ju så sjuuuukt mycket! Och alla som gifte sig igår fick helt fantastiskt väder!

  Har ni tänkt ha slöja? Jag vill ha det, men vet inte alls hur jag vill att den ska se ut.

 • Daalin­g
  Äldre 9 aug 15:35
  #56

  Nej, jag har inte bestämt klänning än. Funderar på att sy upp och ta hjälp av min blivande svåger som är kläddesigner. Har surfat omkring på bröllopssidor hela förmiddagen för att hitta idéer, men det är så himla svårt. Finns så mycket snyggt, men sen är det svårt att föreställa sig hur det skulle se ut på en själv. Jag är ju sjukskriven för en fotoperation just nu, men så fort jag kan gå utanför dörren igen så är det brudklänningsbutiker som gäller.

 • Daalin­g
  Äldre 10 aug 20:19
  #66

  Jag vet! Det är inte alls långt kvar!!! Pratade med prästen och festlokalen idag. Har börjat fundera över låtar som vi vill ha under bröllopet och till brudvals m.m. Måste hitta tårtaffär också! Åh vad kul allt detta planerande är! Ska ni ha bröllopstårta?

  Molnis - vad mysigt med små lyktor på bordet. Det ger den där extra myskänslan. Jag funderar också på att ha det. Måste kolla med lokalen vad de har för typ av belysning, om den går att "dimma". Jag har funderat över att knyta champagnefärgade band runt linneservetterna. Sen finns det även guldfärgade chokladhjärtan som man kan lägga på de vita dukarna här och där som dekoration.

  Läste en annan tråd om att ha toalettkorg på badrummet med kam, hårspray, tamponger, nagel för trasiga nylonstrumpor m.m. i och tyckte att idéen lät jättekul!

  Pandis81 - håller tummarna att din information kring planB kommer i posten imorgon

  Tjejer, har ni bestämt vad ni ska ha för klädkod?

 • Daalin­g
  Äldre 11 aug 14:52
  #71

  Åh vad roligt för dig pandis81!!!! Känner nästan själv en tår för din skull för jag vet hur underbart det känns när en pusselbit faller på plats! Speciellt när det håller sig till den budget man har. Det låter som ett bra ställe.

  Jag har bokat fotograf idag. Så skönt att kunna boka av ytterligare en sak från listan! Börjar bli så frustrerad att jag inte kan gå ut på stan på grund av min fotoperation. Längtar så himla mycket efter att få börja prova klänningar...men men, jag får se till och fixa alla andra saker som går att fixa och sen när jag kan gå om ca 2-3 veckor så får jag ta en tur på stan i alla bröllopsbutiker. Ska försöka leta upp en butik somg ör bra bröllopstårtor nu.

 • Daalin­g
  Äldre 11 aug 15:02
  #72

  Oj det gick fort! Bröllopstårta bokad. Då kan jag bocka av det från listan! Ser redan fram emot att till affären för provsmakning av olika alternativ

 • Daalin­g
  Äldre 11 aug 15:31
  #74

  Är det i Stockholm du letar runt efter tårtor? Jag kan ge dig lite tips i sådana fall!

 • Daalin­g
  Äldre 11 aug 15:35
  #76

  Hur får du till den där gröna smileyfacen?

Svar på tråden April 2010 del 2
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.