• Fenixx

    Bröllop 2010 nr7

    hmm ja kan tro att det måste kännas lite trist...
    verkar tyvärr inte vara för ovanligt när man läser i trådar här på bt. känner att vi haft tur med våra runt oss. min tärna kan jag tyvärr inte träffa så ofta då hon bor i oslo, men när jag berättar och visar saker så är hon på.

  • Fenixx

    ja jag tror också att folk har svårt att komma in det hela då dem säkert tycker det är såå långt kvar. lätt för dem att tänka som kanske bara har nån enstaka uppgift att hjälpa en med. vi själva har ju 1000 saker känns det som.

    sundance>> ja vi ska ha utomhusvigsel. sa jag att vi beställt fint väder`

  • Fenixx

    vad kul att ni bägge gillade ringen!
    vet när man kollat på bilder på nätet och sen sett ringar i verkligheten så var dem inte alls fina. så jag kände att det var tur att jag såg dem så jag inte hade köpt innan.

    sen har jag lite småpanik då våran festlokal tydligen har lite problem med ägare/serveringstillstånd osv. visst är ju 1år kvar, men man blir ändå nojig att vi inte skulle kunna vara där då det är en såå fantastik lokal. så håll tummarna att det ordnar sig!
    dock har vi fortfarande första lokalen vi kikade på bokad som backup.

  • Fenixx

    ingen aning faktiskt...har mailat dem och även messat en som jag vet jobbar där för att höra lite mer. visst..dem hinner kanske fixa det för en av deras största inkomstperiod är ju vid julborden så innan dess lär man väl veta mer.
    åh vi vill ju så gärna vara där...

    i annat fall så har jag klart i huvudet med dekoration osv i 1a lokalen och där var det ju fantastisk utsikt och stor uteveranda osv. så alla ställen har ju sina för och nackdelar.

    men fortsättning följer...

  • Fenixx

    mmm sambon läste om sakerna runt strulet och tror ändå det kommer fixa sig. men jag är jättenervös då man äntligen hittat det perfekta stället.... alltid är det något i ens liv som ska krångla.

  • Fenixx

    nu ringde våran toastmaster och ville träffas idag och diskutera lite. så vi ska iväg på fika och tjöta lite. skoj.

  • Fenixx

    maj2010>> men uch då, förstår att du är orolig. hoppas han kryar på sig fort.

    sunzhine>> precis...tiderna kanske inte är slut, men just den dagen och tid som en själv vill ha är man ju orolig att nån annan kanske tar!

    nu har vi haft träff med våran toastmaster och hans fru. och bägge 2 är jätteentusiastiska över bröllopet och har redan börjat planera och kolla in saker.

  • Fenixx

    sundance>> "reservlokalen" var egentligen den vi hade bokat först. men kände att vi lika gärna kunde ha kvar bokningen då dem sa att det var lugnt att avboka närmare inpå om det var nåt. så sitter vi inte helt i klistret om det nu skiter sig med 1a valet.

    ja våran toastmadame ska få sitt 2a barn nu i början av juli(jag har sagt att det sääkert blir 3juli, vårat tänkta datum) men hon lovade att dem skulle isåfall ha 1års-kalaset en annna dag.

    så hon kommer nog bli mer i planerandet längre fram så. därför känns det bra att man ändå har 2st som är toastmadame/master ur olika familjer så dem kan dela upp det lite så.

  • Fenixx

    bettertogether>> mysigt att fixa med blommor och gå på bröllop.

    angående färgtema så hade ju brunt och grönt passat in där med solrosor osv.

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7