• makupala

    Bröllop 2010 nr7

    nu har jag också hittat hit!

  • makupala

    Hej tjejer!
    Känns som om jag kommit av min lite i mitt planerande.. Trots att det bara är 62 dagar kvar tills den stora dagen.. Vet inte varför. Men jag känner mig bara som ett stort frågetecken.. Och ingen har direkt erbjudit sin hjälp att fixa saker och ting innan.. Böjar på ett nytt jobb imorgon också.. Kanske lite mkt just nu.. Men hoppas jag kommer igång snart igen.. Har lite jag skulle behöva ta tag i.. T.ex. blommor och tårtan..
    Tack för att jag fick babbla av mig lite..

    Kram på er!/ Tessan

  • makupala

    oh sånt har jag också funderat på.. har en son på 1,5 år.. vad ska era pojkar ha på fötterna? behöver inspiration?


    MissMijah skrev 2009-06-15 19:53:36 följande:
    Hittade barnens skor idag
  • makupala

    beställde alla blommorna nu i veckan och ska strax klicka hem sonens kostym.. har skickat ut mina tärnor att kolla upp lite olika tårtor för att få lite hjälp.. men just nu känns det bra igen.. hämtar ringen på fredag, 26/6.. Spännande!!

  • makupala

    någon som har ett bra tips på morgongåva till m2b? och även ett bra tips på present till hans bestman..

  • makupala

    min klänning hänger i garderoben i en sån där klädförvaringspåse från Ikea, tycker det fungerar kanon! Ska sedan när det börjar närma sig ånga den lite för att få ut den sista rynkorna.. annars hänger den fint där..

  • makupala

    förresten, skickade in hindersprövningen igår!! ahhhh... pirrigt!

  • makupala

    jätte fin klänning o slöja!!


    FruHögstadius skrev 2009-06-27 20:04:07 följande:
    maj2010- Grattis då har du gjort som jag , hiih var nämligen och testade klänningar idag jag med, och gissa vad jag kom hem med, jo inte bara en slöja som det var planerat utan även en klänning !ska strax fixa ut lite bilder på bloggen (isabellehedman.blogg.se) och kanske även någon här i galleriet.fick med den hem idag och totalt gick vårat bröllopsköp på 2295:- (klänning 2000:- och slöja 295 dock måste jag sy in klänningen över bröstet eftersom alla klänningar från 34 till 38 var på tok förstora för mina bröst. Men det skulle inte vara några problem.
  • makupala

    har nu suttit o pysslat lite och är äntligen klar med vårt festhäfte! skönt! nu kan man stryka det från listan på saker kvar att göra..

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7