• mysifer

    Bröllop 2010 nr7

    hittade också hit nu Fenixx vilken pärla du är som tog tag i ny trådstart!

  • mysifer

    sambons kläder är nu klara, han hämtade ut sin tröja idag
    imorgon ska jag prova min ring och lämna in förlovningsringarna för putsning.
    på söndag ska vi åka till kungälv igen och försöka bestämma exakt var vi ska ha vigseln.
    det händer saker hela tiden nu!

  • mysifer

    hej tjejer!

    här skrivs det i ett rasande tempo! jag är hos mina föräldrar igen efter en tur till halmstad och svärmor & co. har varit riktigt mysigt men är trevligt att få umgås med sina föräldrar med som jag inte träffar så ofta. vet ni vad?
    min klänning är klar!! fick mail från sömmerskan i eftermiddags och den är klar att skickas. fick två bilder också och den är såååå fin naturligtvis har jag lagt upp dem i galleriet så nu ska jag bara sätta in pengar så skickas den så att den är framme denna eller nästa vecka. dessutom får jag den av mina föräldrar fick jag veta nu idag så gissa om jag är lycklig just nu!

  • mysifer

    tack Mijah kan inte vänta tills jag får prova den med skor och smycken. har en känsla av att jag inte kommer vilja ta av mig det när jag väl hsr det på


    MissMijah skrev 2009-06-16 20:24:03 följande:
    my: underbar klänning. den kommer klä dig så bra! var och beställde blommor idag. och jag är så glad! Det stället vi var på, jag fick sånna goda vibbar direkt, och hon vi pratade med var så underbart go och trevlig. så det känns så tryggt och bra och jag tror blommorna kommer bli kanon!
  • mysifer

    tsck för era snälla kommentarer jag är så nöjd med den på bild. nu ska jag bara få hem och prova den också. min ring är färdig idag så den ska skickas och vara framme nästa vecka. snart är hela utstyrseln på plats!

  • mysifer

    fast det festhäftet får du väl leja hjälp till

    ja när jag väl har allt hemma kommer jag vilja gå runt som brud i flera veckor! är ju extra spännande eftersom jag faktiskt inte sett ringen alls utan bara beskrivit hur jag ville ha den. sen fick jag prova själva råämnet de gjort för att kolla så att den passade men det var långt ifrån den färdiga ringen.


    Fenixx skrev 2009-06-17 21:06:34 följande:
    åh spännande att få se sin ring snart med mysifer!!själv har jag suttit hemma idag och gjort ett mindre enkelt festhäfte inför midsommar då några vänner kommer hit för mat och dryck. bra chans att öva inför det stora provet med att göra festhäften inför bröllopet sen som blir betydligt mer att fixa med haha.
  • mysifer

    många det är på listan nu. så kul
    själv har jag precis suttit en stund med båda mina ringar på mig för vi hämtade ut vigselringen ikväll. den är så fin tyvärr var det svårt att få bra bild på den så får väl vänta tills fotografen har tagit och lägga ut här sen.

  • mysifer

    idag beställde jag brudbukett! kommer att bli jättefin, en blomboll. hur den ska se ut i övrigt är lite hemligt eftersom Fenixx hänger här inne och hon vet allt annat så blommorna får bli en överraskning

  • mysifer

    här är det inte mycket kvar nu..mindre än 3 veckor till den stora dagen och saker blir klara hela tiden. förra veckan kom ringen, i helgen beställdes buketterna, igår kom klänningen och idag beställde jag tårta. det som är kvar är småsaker egentligen, köpa såpbubblor, köpa biljetter till medeltidsdagarna och så se till att komma till frisören. har säkert glömt nåt jag kommer på snart igen men som sagt, mest småsaker.

  • mysifer

    har också varit borta några dagar men skummat sista sidan nu. om mindre än två veckor står jag med silvriga ballerina och byter till min älskades efternamn

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7