• sunzhine

    Här kliar det oxå o fingrarna, men det ligger lågt just nu p.g.a att vi håller på o tapetserar om i köket så mycket av min lediga tid går dit. I helgen jobbar jag, hoppas kunna sitta o planera lite då

    Vi har ändrat datum nu fårn sept. till augusti, nu e det den 7:e eller 14:e augusti som gäller, blir o bestämma oss helt under veckan så vi kan boka lokal o kyrka.

    Fick igår vet att en av mina underbara barndomskamrater oxå ska gifta sig i augusti nästa år, hoppas inte det blir samma datum, vill verkligen ha med henne på mitt bröllop...

    Nä dags o väcka äldsta dottern så hon hinner till skolan o se åka o jobba själv...

  • sunzhine

    Januari 2010:
    Ninni84r 9/1
    Mariavw 23/1

    Maj 2010:
    Lill larsson 22/5

    Juni 2010 :
    yatzy86: 5/6

    Juli 2010 :
    Fenixx: 3/7
    Krystal: 3/7 (ev 7/7)
    Tokisen: 10/7
    Sarahkka : 31/7

    Augusti 2010 :
    Sunzhine: 7/8
    Sundance: 14/8
    humlan66 : 28/8 ( ev 21/8)

  • sunzhine

    Det blev den sjunde passar bäst med barnens födelsedagar, yngsta fyller 4 den 16/7 o äldsta fyller 9 21/8 så tror det blir bra!

    Imorgon ska vi ut o kolla lokal, ser fram emot det, ska nog kolla kyrka o så oxå om jag hinner med... kliar i fingrarna nu.

  • sunzhine

    Jag har inte bestämt om jag ska ha nån tärna, vi ska ha våra två barn som brudnäbbar och sambon ska ha best man. Jag var brudtärna på min systers bröllop för 6 år sedan men tror inte hon förvänar sig o va det på mitt och jag själv känner att jag e nöjd med mina döttrar. Men samtidigt är det ju skönt o ha en tärna som hjäper till o fixar o styr, visserligen gör min vännina det redan nu så på sätt o vi får jag den hjälp jag behöver... Hmm nån som fattar hur jag menar?

    Idag ska vi kolla lokal, försöker få tag på kyrkan nu men bara telefonsvarare om att det är stängt 10/6 men det e ju den 11:e idag!!! Vill boka kyrka NU!!

  • sunzhine

    sarahkka- det var en jättefin ring du hade i galleriet! Kul o kika ringar, ska vi göra en dag under semestern, längtar så :)

  • sunzhine

    Har nu fått tag på kyrkan så e hon som har hand om bokningarna sjuk till på måndag! Hon i receptionen försäkrade att tiderna inte skulle ta slut till nästa sommar men jag är nojig för tänk om nån annan bokat in samma dag o tid

  • sunzhine

    Hej på er. Jag sitter på jobbet nu, har jour inatt, det värsta passen av alla, ett 24 timmars pass. Imorgon kl 9 ska jag ringa o boka kyrkan, hoppas verkligen att vår dag, tid o kyrka är ledig! Jag har inte helt bestämt klänning,beror nog lite på den om jag ska ha slöja eller inte, ska jag ha en så vill jag ha en kortare modell o en man fäster bak i håret. Då kommer nästa problem jag till nog ha utsläppt hår, lockar o så vet inte om det ses knäppt ut när man inte har hela håret uppsatt?

  • sunzhine

    Pandis-hoppas det löser sig för er o att det inte är nåt allt för allvarligt! Jag har bokat kyrka idag, fanns en tid kvar o det var den tiden vi ville ha :). Men vi skulle inte ha nåt möte med prästen förrän 1-2 v. Innan,tycker det Låter lite sent men får väl ha allt planerat innan...

  • sunzhine

    Humlan- var har du köpt din klänning? Har du beställt från nätet eller köpt begangnad? Blev ju nyfiken nu

    Sundance- Ja du det där med budget är inte lätt, vi har gemensam ekonomi så för oss är det inga som helst problem, jag vet att pengarna finns. Svårt o spendera hans del av pengarna när de inte finns, men samtidigt lovar han ju att det ska finnas 50 000 kr så... Svårt det är. Berätta om din oro för din sambo o att inköp måste göras hela tiden.

    Mysifer- Kul att klänningen e klar, vill oxå beställa en men e för feg o vågar inte ifall jag hittar nån annan som jag gillar mer men i höst kommer jag nog beställa den, har typ 15 som jag gillar, ha ha

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7