Inlägg från: Sonja68 |Visa alla inlägg
  • Sonja68

    Vi som gifter oss igen....med ny.......

    Jag gifte mig med man nr 2 i april.
    Jag hade mitt stora, traditionella kyrkbröllop med 65 gäster i stor lokal, 3 rättersmiddag, vit spets o tyllklänning med släp, slöja pärlor, band, brudkrona, hästtransport och hela faderullan, vid första bröllopet, då var jag 22 år.
    Nu när jag är 40 och gifte mig med min kärlek sedan tio år tillbaka, vi har två barn ihop, så ville jag ha det på ett annat sätt. Inte ett romantiskt flick/prinsessbröllop utan ett romantiskt, trevligt, avslappnat vuxenbröllop.
    Även jag var noga med att det inte skulle bli en "favorit i repris". Hade helst bara velat vigas på en flygplats eller ett litet kapell och bara åka iväg utomlands på tu man hand. Men för min sambo var det första gången och han ville ha ett större bröllop med sina vänner och släktingar. Så det blev en kompromiss. Våra resp. familjer, samt närmsta vänner.
    Inte hela tjocka släkten. Inte alla kompisar utan bara den innersta kretsen som vi umgås med nu.
    Vigsel i en liten familjär kyrka, enklare brudklänning, enkel bukett, buffé i en herrgård. Ganska otraditonellt: Inget festprogram, ingen toastmaster, inte så många tal, ingen presentöppning. Vi hade en rolig, avslappnad fest. Folk åt gott och skrattade. Vi fick ett fint minne av vår bröllopsdag.

Svar på tråden Vi som gifter oss igen....med ny.......