• Ore

    När syns gravidmagen?!

    Jag är smal, och är i slutet av fjärde månaden och har en tydligt större mage. Minst 10 cm extra runt där midjan är som smalast. Har inte så stora bröst (B-kupa) men i profil så går magen ungefär lika långt ut som brösten.

    De tre första månaderna ska magen mest vara svullen, bebisen ligger så pass djupt in att livmodern inte sticker ut utanför bäckenet (höftbenen). Fast är man smal som jag så syns det då också, mina kollegor tyckte att det syntes redan i vecka 7-8 på mig...

  • Ore
    HurraViSkaGiftaOss skrev 2009-06-03 11:12:26 följande:
    Jag skulle inte gifta mig gravid.
    Jag håller med. Man får ju välja helt själv, men jag skulle inte velat gifta mig när jag mådde som mest illa och var som tröttast (vecka 7-13 ungefär).

    Har nog också alltid haft tanken att fira ordentligt under bröllopet, med allt vad det innebär. Studsa runt på dansgolvet, skåla i champagne och allt sådant. Även efter att illamåendet har gått över så har jag tyckt att det periodvis "drar" mycket i magen, med hyfsat starka smärtor. Så pass att jag helst vill ligga ner i alla fall, kanske inte så jätteskoj heller.

    Om jag har fått något större bröst så är det ganska marginellt, det jag märker är att mina vanliga BH:ar sitter litet tight, men inte tillräckligt för att jag inte ska kunna ha dem.
Svar på tråden När syns gravidmagen?!