• Fluffytush

    Någon mer i Uppsala som ska gifta sig i juli?

    Någon mer i Uppsala som ska gifta sig i juli?

  • Svar på tråden Någon mer i Uppsala som ska gifta sig i juli?
  • Fluffytush

    Nej vi har så litet här. Plus att det är mysigare där =)

  • Sobeit

    Här är en till Uppsalabrud som ska vigas med sambon den 11/7. Knappt 3 veckor kvar. hihi

  • Fluffytush

    Spännande =) Har du börjat få bröllopsnerver än? Jag är verkligen skitnervös =) Helt knäppt.

  • Sobeit

    Nä, jag är inte nervös. Däremot är jag otroligt förväntansfull. Vi har planerat o fixat sedan augusti förra året så det tror jag gör mig lugnare.

    Vi kommer oxå att åka på en "bröllopsresa", men vi tar med alla tre barnen. Jag och mannen tar en kryssningstur istället på tu man hand.

  • Fluffytush

    Aha vad mysigt =) Jo det såg ut som att ni skulle ha ett stort bröllop. Jag antar att det där är klänningen du ska ha? Jätte fin =)

  • Sobeit

    Jo, det är min alldeles underbara brudklänning. Köpte den via Tradera och fick den uppsydd efter mina dåvarande mått. Den är nu hos sömmerskan för jag har loosat ca 8 kg sedan dess så den satt knappt uppe längre. hihi

    Vi blev inte sååå många. 53 vuxna och 15 barn.

  • Fluffytush

    Oj 8 kg inte dåligt det =) Jag tog typ bort någon cm i min klänning just för att jag inte för så länge sen fött barn och ska försöka få bort det sista nu =) Just den där klänningen har jag kollat på eller kanske inte just den men en liknande. Men nu slutar det med en annan =)

    Men 53 vuxna och 15 barn är ganska mycket. Vårat är just för familjen nu och det blir kanske runt 15. Nu blev det en hotellnatt för oss i alla fall så lite smekmånad fick vi =) Vart ska ni åka?

  • Sobeit
    Fluffytush skrev 2009-06-23 11:51:29 följande:
    Oj 8 kg inte dåligt det =) Jag tog typ bort någon cm i min klänning just för att jag inte för så länge sen fött barn och ska försöka få bort det sista nu =) Just den där klänningen har jag kollat på eller kanske inte just den men en liknande. Men nu slutar det med en annan =) Men 53 vuxna och 15 barn är ganska mycket. Vårat är just för familjen nu och det blir kanske runt 15. Nu blev det en hotellnatt för oss i alla fall så lite smekmånad fick vi =) Vart ska ni åka?
    Vi har en stor släkt och vänner från hela avlånga landet. =)

    Vi kommer oxå att ha en hotellnatt just för att vi har gäster som sover över hemma hos oss. Och det blir liksom inte så festligt med bröllopsnatten hemam då. =)
  • Fluffytush

    Nej men det förstår jag =) Har ni pratat med prästen än? Våran har inte hört av sig än och det är knappt en månad kvar.

  • Sobeit
    Fluffytush skrev 2009-06-24 07:45:50 följande:
    Nej men det förstår jag =) Har ni pratat med prästen än? Våran har inte hört av sig än och det är knappt en månad kvar.
    Vi kommer att vigas av en pensionerad präst som bor i vår bostadsrättsförening. Så vi har redan haft 2 träffar med honom. Vigselprogrammet är klart och så ska vi ha en träning i kyrkan den 4/7. Förhoppningsvis kommer även kantorn dit då så barnen blirmed på exakt hur det kommer att låta och så. =)
Svar på tråden Någon mer i Uppsala som ska gifta sig i juli?