• Igia

    September 2009 del 4

    Vi ska dansa vals och förhoppningsvis har vi ngr bland gästerna som ska spela dragspel åt oss... Men det är lite spåneri vi kom på i helgen så inget är bestämt .mkt spän och lite bestämt hos oss. Måste oxå bestämma vilka sånger vi vill ha under vigseln och vem ska sjunga. Har ev en kör som ska sjunga men det är bara kvinnor och jag hade hoppats på att det skulle vara ngr män med oxå... Men men. Har ju en kompis som kan sjunga men vet inte om han kommer eller inte så jag vill inte fråga än.

  • Igia

    Välkommen!

    Det tror jag inte, men om det är så att du får med dig sambon så kanske det kan vara bra att titta på lokal och kyrka om man nu vill ha det. De bokas fort och om man vill ha en spec så börja där för att se att det är ledigt.
    Fundera oxå på klänning. På vissa ställen är det 3mån lev tid och på vissa en vecka...

    Lycka till!


    CiaLovesAndreas skrev 2009-07-07 10:25:37 följande:
    carolaj83 skrev 2009-07-06 22:33:33 följande:
    Åh Skulle vilja börja planera allt nu. Iofs gör jag det redan i mitt huvud Bara det att sambon inte riktigt är övertygad. Skulle kunna få hjälp med massor så det blir lite billigare. Som t.ex. hår, musik, foto, solist till kyrkan, ringen ör redan utsedd. Men sen är det ju resten då...
  • Igia

    Hmm, som jag misstänkte men synd att det var så...

    Vi har inte kommit fram till nåt bra när det gäller resa än men det kommer förhoppningsvis...


    TesshjärtaFred skrev 2009-07-07 15:06:36 följande:
    Angående en tidigare diskussion angående efternamn. Jag ringde till skatteverket i dag och frågade. Och om man tar ett helt nytt namn via prv så kan man inte ta tillbaka sitt flicknamn om man skiljer sig. För de gamla namnen raderas och ditt nya namn kommer stå som ditt namn även som ogift. Jättekonstigt, men så är det tydligen.
  • Igia

    Välkomna alla nya!

    Vi kommer att dansa vals. Jag har dansat i hela mitt liv så jag ska bara hålla lite kurs med sambon så ska nog det lösa sig.

    Imorgon åker jag på semester i två veckor. Ska bli så skönt!

    Ha en underbar sommar nu tjejer och koppla av lite från bröllopsbestyren

    Kram

  • Igia

    My: Jättefin klännig.

    Vi har precis kommit hem från semestern och vi passade på att handla i Tyskland innan vi for hem. Så nu är all alkohol klar.

    Vi hade en fin liten överraskning när vi kom hem kl 03. Hela hallgolvet och badrumsgolvet var fyllt med plastglas fulla med vatten. Sängen var det lite kottar i och pyntat med hushållspapper från golv till tak. Hela lgh var full med ballonger. Bilen var inslagen i hushållspapper och ett stort hjärta på. Mina kära tärnor och en kompis hade haft fullt upp här hemma Det var rätt roligt fast man var så trött haha.

    Annars har våra ringr kommit och jag väntar fortfarande på min klänning som skulle kommit för snart 4v sedan. Ligger på de rätt bra just nu.

    Ska på bröllop på lördag, det ska bli roligt för jag har varit rätt så involverad i deras planering

  • Igia

    Min ska ha frockcoat från Cavaliere. Jättefin blev han och vi hyr och fick ett mkt bra pris inkl skor till honom Har tyvärr ingen bild då vi inte fick fota där vi hyr. Tittade på deras hemsida men den fanns inte med där... Han kommer att ha svarta byxor, en svartmöstrad kavaj, frackskjorta, blågrå plastron och näsduk.

    Vårat festhäfte gör toastmaster tillsammans med tärnor och värdpar. Ska bli roligt att se hur det blir.


    emertin skrev 2009-07-23 21:15:07 följande:
    Hej tjejer, jag försöker som bäst förmå min sambo att förstå att det är läge att börja titta på kläder till honom + att han är ansvarig för festhäftet och inte ens börjat fundera.....Vi var på ett jättetrevligt bröllop i lördags, härligt att få lite inspiration så här när det börjar närma sig.Vad ska era blivande män ha för kläder? Vill gärna se bilder för att få inspiration om det är möjligt.
  • Igia

    Vi betalar 2900 inkl allt. Eller ja, strumpor och boxer får han stå med själv Då ingår även skorna och allt annat man ska ha till...

    Min klänning har inte hller kommit och den skulle ha varit här i slutet på juni eller början av juli. Nu har jag börjat ledsna lite på de men jag har bra kontakt och den som jag hade kontakt med förut verkar ha slutat så jag har fått en ny. Hon är jätteduktig och dubelkollar allt, verkar inte som om den första tjejen hade så stor koll... Men det ska komma bilder nästa vecka hoppas jag.


    emertin skrev 2009-07-24 12:41:44 följande:
    Vad betalar ni för din mans kläder?Min har fått för sig att han vill köpa allt, känns lite onödigt... fast samtidigt ska väl jag inte säga något med tanke på att jag köpte min klänning
  • Igia

    Då hyr vi allt. Vi får ha kläderna en vecka eller kanske lite längre eftersom vi ska åka en bit. Med en vecka är standard hos henne.

    Vi började med låtlistor igår. Kommer att ha två DJ's som ska spela. Det blir mkt blandat hos oss. Vi kommer ha både gammeldans, dansband, schlager, "nyare" låtar, rock och en å annan techno...
    Vi kommer dansa traditionell brudvals som följs av flera valslåtar och sedan lite bugg och foxtrot. Mest för att även få igång de lite äldre Sedan blir det blandat med allt. Kommer ha en liten stund med gammeldans i mitten nånstans.

    Vi har inga barn men ska sova tre nätter på hotell. Känns mkt skönt ffa att ha söndagsnatten på hotell oxå.


    emertin skrev 2009-07-26 15:41:16 följande:
    Då hyr ni allt? Hur länge får man ha kläderna?
  • Igia

    OJ!
    Men har inte erat osa gått ut? Men hur många får ni egentligen plats i lokalen och hur många hade ni tryckt in? Tänkte att två pers kunde pajja allt...


    carolaj83 skrev 2009-07-28 09:57:33 följande:
    FAN FAN FANvår festlokal är alldeles för liten, men vi hade iallafall lyckats få in alla pers i en bordsplacering som funkade så igår dk de upp 2 nya gäster, min syrras kille(dom blev ihop efter att inbjudningarna skickades ut)och en kille som trodde att hans ex hade osat honom, men vi trodde att han inte skulle komma....vilket innebär att vi måste hitta en ny lokal
  • Igia

    Välkommen!

    Vad roligt! Hur långt har ni kommit?


    påtiden2009 skrev 2009-07-31 08:17:30 följande:
    Hej på er alla i tråden! Jag tänkte hoppa in här om det är OK.Jag ska oxå gifta mig i september (12/9) men jag är inte så långt kommen i planeringen och börjar känna mig lätt stressad...
Svar på tråden September 2009 del 4