Inlägg från: gosbruden |Visa alla inlägg
  • gosbruden

    September 2009 del 4

    Vi ska nog ha Keep holding on med Avril Lavinge men jag vet inte om vi är helnöjda med texten.. måste lyssna lite mer på den..


    emertin skrev 2009-06-20 14:00:54 följande:
    är det någon som har några bra förslag på brudvals?! har ingen aning om vad vi ska ha för musik....
  • gosbruden

    Tänk vad lustigt det kanvara, imorse hade jag panik över placeringskorten, allt låste sig och det blev bara blä av allt. Men sen så kom min sambo till räddning. Nu har vi en klar ide över hur de ska se ut!! :) Är så glad över att det släppt nu! tänk att en liten sak kan bli så stor ibland...


    carolaj83 skrev 2009-06-20 12:59:40 följande:
    hade också helt stop i huvudet vad gällde placeringskort men var till panduro i onsdags så vi köpte, lite hårdare a4 papper vita, sen långa band i sammet färdigklistade och sen en guldpenna, så enkelt och vi blev supernöjda
  • gosbruden

    Ja, folk har tjatat på oss med, men vi ville dansa från första början så jag vet inte varför folk fortfarande ska tjata för.. :/


    carolaj83 skrev 2009-06-20 20:45:45 följande:
    vi ska inte dansa vals, hoppas gästerna kan acceptera detta utan tjat, kommer bli fly förbannad om folk ska tjata
  • gosbruden

    Vi har skickat inbjdninarna och har sista OSA datum den 30 juni :) Det är några som inte har svarat än men det är ju en vecka kvar..


    emertin skrev 2009-06-23 21:59:18 följande:
    Har alla skickat ut inbjudningskorten? Jag ska skicka våra imorgon, har avvaktat eftersom vi tänkte skicka med ett infoblad men nu blir det så att vi mailar ut info om en vecka istället. Hoppas bara att folk inte har spamfilter..... Men det får lösa sig.
  • gosbruden

    Den 12/9.. vi ville ha sista OSA datum då för att kunna fixa mycket till bröllopet under vår semester som börjar v. 28..
    Skönt att vara ute i god tid :) för mina ömtåliga nerver ;) hihi


    emertin skrev 2009-06-23 22:09:48 följande:
    gosbruden - Oj, redan 30 juni.... när gifter ni er?
  • gosbruden

    oooh, det skulle jag aldrig klara, då har vi massor på jobbet och då har jag ingen energi til att fixa placeringskort och bordsplaceringen och annat.. om det vore en lugnare period på jobbet hade vi nog också haft senare OSA :)

    Hur går det annars med alla planer då??


    emertin skrev 2009-06-23 22:16:49 följande:
    gosbruden - Vi gifter oss 26/9 och har osa en månad innankänns inte som att vi har så mycket att fixa....
  • gosbruden

    Idag ska vi till stan! :) karlns kostym ska hämtas ut, manschettknappar ska köpas och vigselringar ska beställas :)

    Hoppas att ni fr en härlig dag i det fantastiska vädret!! :)
    Kramar

  • gosbruden

    Hej brudar..
    jag har nu börjat min semester :) Det är skönt men i övrigt känns det inte bra alls. allt planerande känns bara tungt. Får panik bara jag tänker på alla jag ska placera runt borden.. uschamej! :(

    Cookie27: vad kul med ringen. Skulle nog inte hellerkunna låta bli att prova den massor :) Hoppas bröllopet är roligt :)

  • gosbruden

    emertin skrev 2009-07-05 21:01:53 följande:


    Va tråkigt att du känner så Jag har det inte heller så lätt med bordsplaceringen, hoppas att min karl hjälper mig nu när han har semester....
    Ja, nu har jag fått förstärkning, vi har setat och pysslat tillsammans en stund men det lär nog ta tid det där.. känns iaf lite bättre nu, skönt att man är två om det iaf :)
  • gosbruden
    emertin skrev 2009-07-06 10:26:07 följande:
    Hur många gäster ska ni ha på era middagar? Vi kommer att bli ca 30 personer totalt...
    Vi kommer att vara 74 totalt medräknat mig och blivande.. :D

    Vad gäller psalmer så har vi inte helt bestämt oss än..
    Vi väljer mellan:
    84
    289
    510

    Vi ska träffa prästen den 28/7 så då komer vi ha bestämt ordentligt.. :) Vi ska också ah vigselprogram och fest program.

    Var på ett bröllop där man inte fattade något som hände för rästen rushade igenom allt och man visste inte var man skulle sjunga eller bedja eller något alls. Vår präst är inte ett dugg som den prästen men vi vill iaf ha vigselprogram!

    Vi ska nog inte dansa vals, men ska dansa till keep holding on av avril lavinge, får se om vi kan valsa till några steg eller inte ;)

    Nu blev mitt inlägg lite långt men ska avsluta med att jag beställt min vigselring idag, och när den kommer till butiken ska vi skicka in den till gravyr och samtidigt beställa vigselring till sambon :) wohoooo :)
  • gosbruden
    ElinK skrev 2009-07-17 10:45:05 följande:
    Västerås brudar, försökte starta en annan tråd men fick inga svar. Vi hade bestämt vart ifrån vi skulle ta maten. Sen beställde jag från det stället när jag skulle ordna catering till jobbet, och det var FLOPP! Den jag pratade med kunde nästan ingen svenska, jag fick inte fram att det finns folk som inte äter gris så det var griskött med. Fick inte utforma menyn något alls. Bad om varm mat, fick bara kall. Dom tycktes ha en färdig meny, dom inte kunde ändra på något vis. Har någon tips på vart jag ska kolla upp god catering mat?
    Här har du en västeråsbrud men kan tyvärr inte tipsa dig så mycket! Kolla runt på olika restauranger i stan och kika vad de har för utbud. Vi ska inte ha catering själva så jag har inte så stor insyn i vad det finns för firmor. Det fins en tråd för de som är från västerås, där kanske de kan hjälpa dig mer.. :)
  • gosbruden
    MyochErlend skrev 2009-07-19 10:21:49 följande:
    Tack tack :) Jag längtar tills jag ska få ta på mig den igen :D
    Det förstår jag! Den är superfin :)

    Idag har vi skickat iväg ringar till gravyr. Fick prova MIN ring också för första gången i rätt storlek! :) längtar efter att de ska bli klara :)

    Nu ska vi ta ett pass med bordsplacering :/ känns inte lika uplyftande!! men det ska ju göras det med ;)
  • gosbruden
    carolaj83 skrev 2009-07-28 19:53:15 följande:
    förresten, var hittar jag bra sidor på nätet och kolla på bröllops frisyrer?
    jag tycker att www.projectwedding.com är en riktigt bra sida med många bilder :)
  • gosbruden
    carolaj83 skrev 2009-07-30 09:10:38 följande:
    gosbruden-tack det var den sidan jag var ute efter, men hade glömt namnet
    Vad bra att man kunde hjälpa till :) vad härligt att höra att det löste sig med festlokalen också!!
  • gosbruden

    Jag säger som Tindre, har inte kalla fötter men igår när jag vaknade kände jag en paniiiiiiiiiiiik!!!!! Om 5 veckor ska jag gifta mig med min älskling! Det är inte bröllpet som är jobbigt men alla andra detaljer som ska falla på plats! T.ex. att alla placeringskorten blev skit och jag nu måste göra om dem.. :( inte kul! men allt löser sig! Jag har mina listor!

    Det är just det där som du säger MY, det känns som att det ska vara lång tid kvar men det är ju inte det alls! Och när jag kom på det fick jag panik! Hoppas att ni alla får en fin söndag! Själv ska jag ut i solen och försöka fixa till min bränna. Min klänning går lågt i ryggen, och jag har tusen olika streck just nu från sol på ryggen! :)

  • gosbruden

    september2009bröllop: Jag har varit i mitt vackra västmanland! :) här har det också varit tråkväder, speciellt den första veckan jag hade semster! :(
    Men den här veckan har det varit strålande sol och som förskollärare som är ute hela dagarna med barnen så har jag varit i solen mycket! Men jag är ju pucko och har haft på mig linnen med olika axelband så jag har vita streck efter vanliga, korsmärken och efter min bikinitopp då vi var och bada med barnen i veckan! :)

    Idag ska vi ta en roadtrip blev det bestämt, vårt panduro är inte öppet idag så vi ska åka till en stad i närheten! :) håller tummarna för att hitta det vi behöver! Sen är vi typ klara med bordsplaceringen!

Svar på tråden September 2009 del 4