Inlägg från: gosbruden |Visa alla inlägg
  • gosbruden

    September 2009 del 4

    ja, detta med att OSA!
    en av sambons arbetskamrater gifter sig också i år. En annan arbetskamrat frågade min sambo frågade om det gick en epedemi på firman (chefen gifte sig förra året). Det var hans sätt att säga att de kommer på bröllopet! Lätt att förstå det liksom!

  • gosbruden

    Nej, det är ju faktiskt inte så lång tid kvar..
    Det går fort..
    Imorgon flyttar jag dessutom, vi har köpt hus.. :)
    Händer massor just nu! Läääängtar efter semstern..
    Och vill att det ska bli 12:e spetember såklart

  • gosbruden

    Vad roligt... :) Har ni packat klart då??? hehe,, kännslite konstigt, gickrunt i byn vi bor i nu idag och tänkte, jaha.. här ska jag inte bo längre..

  • gosbruden

    Jodå, det mest är nere, vi har två veckor på oss innan nästa hyresgäst ska flytta in. Vi flyttar inte speciellt långt, vi bor c:a 1.2 mil från stan nu och flyttar utanför stan fast åt andra hållet. Det blir ungefär c:a 2,5 mil till stan nu.
    Vi får nycklarna imorgon eftermiddag, så på tisdag är stora flyttardagen :) Min sambo har vart helt galen när det gäller att packa, ibland när jag letat efter något så har han redan packat ner det! Han började för måndaer sen :) haha!

  • gosbruden

    Ja, min sambo har tagit ledigt nu på tisdag så att han kan flytta så efter jobbet så åker jag direkt till nya huset. Det kommer nog kännas lite konstigt. Åka från ett hem på morgonen och sen så är alla saker på ett nytt ställe när man kommer hem sen!

  • gosbruden

    Ja, men på den positiva sidan finns ju det famtum att jag slipper släpa runt tunga kartonger och tunga möbler en hel dag

  • gosbruden

    Jag ska också gå på bröllp :) Har heller ingen vattenfast mascara i min ägo, ska införskaffa det på vägen jag med! Hoppas du får en underbar dag, jag tycker det är så mysigt att gå på bröllop!

    Sitter just nu och gör kortet till dem som gifter sig, kul att få pyssla lite.

    Annars så packar vi upp. Finns en miljon lådor (känns det som nu iaf) och jag vet inte var allt ska vara någonstans.. Vårt hus känns jättehärligt och det finns så mycket plats :)
    Hur går det för vår andra flyttare????

    kram

  • gosbruden

    Idag är jag lite sliten, var på ett helt underbart bröllop igår och vi hade så kul!!! Bruden och gummen var så fina och festen var så mysig och trevlig..

    Jag hade först tänk göra tårtorna själv, men jag känner, ju närmare bröllopet det blir, att jag vill göra så lite osm möjligt själv. Så nu vet jag inte hur jag ska göra med tårtorna alls. Min sambo vet inte heller vad han tycker är bäst. Så det måste vi fundera över.

  • gosbruden

    Vad fint allt var, jag gillade verkligen placeringskorten :)
    Jag känner mig helt låst när det gäller dem, jag har verkligen ingen ide på hur de ska se ut eller hur jag ska göra dem..
    hoppas att inspirationen kommer snart :)


    carolaj83 skrev 2009-06-20 10:07:12 följande:
    hoppas alla haft en bra midsommar har nu lagt in lite nya bilder i mitt galleri bla på ringen jag köpte i onsdags med 3 hjärtan som symboliserar min m2b och våra 2 barn sen på placeringskorten som jag gjort klart, barnens kläder och tärnklänningen
  • gosbruden

    Oj vad mycket som har hänt här på en hel vecka :) fanns massor att läsa, vad roligt :)

    Bröllopet var underbart, det var en borgelig vigsel och brudparet fullkomligt strålade av lycka! Det var en magisk stämmning över hela dagen..

    Festen var helt fantastisk, det roligaste bröllop jag gått på de hade 3 rätters där förrätten var en mini paj, grillbuffe till varmrätt och ost och kex som sista rätt, smart tyckte jag som inte vill ha efterätt, tycker dte blir mycket med efterrätt och tärta, och TÅRTAN sen, mumsig den med..
    De var så fina brudparet när de dansade vals, de gjorde som vi också tänkt göra med presenter, de öppnade inte dem på festen.
    Nu blev det mycket på en gång och kanske inte så sammanhängande heller :) haha

    Hoppas att alla haft en fin midsommar!


    emertin skrev 2009-06-15 08:28:15 följande:
    Berätta ALLT om bröllopet
Svar på tråden September 2009 del 4