Inlägg från: Rebellen75 |Visa alla inlägg
  • Rebellen75

    September 2009 del 4

    Nu har jag hittat hit Idag har vi haft fotbollscup så jag har varit ute i det härliga vädret hela dagen Kl 8-17.30. Men vi skulle nog ha smörjt in oss med något för nu är vi röda som kräftor hela familjen. Sån där riktig fin bränna man får när man haft t-tröja på sig. Hoppas man kan få bort ränderna på något sätt i sommar. Ha det got, Nu är det dax för sängen

  • Rebellen75

    vi kommer att behålla våra egna namn. Jag och barnen har redan samma namn och gubben han vill "drass" med sitt utländska namn. Han byter nog om han blir arbetslös någongång i framtiden. Hemskt men tyvärr sant

  • Rebellen75

    Här har det tillkommit mycket nytt - kul.

    Välkomna till tråden.

    För mig går det segt just nu men jag ska nog hinna med allt tror jag.

  • Rebellen75

    Hej alla

    Har inte varit in här på evigheter. Paniken har ännu inte kommit men jag känner att jag har mycket ogjort. Så nu min sista sem vecka får jag sätta fart. Har varit i Grekland i tre veckor och bara tagit det lugnt.

  • Rebellen75

    Har varit en sväng till IKEA och såg lite saker till borden, ska först bara prata med min tostmadam, hon har en inredningsbutik, och se vad hon har. Behöver ljus, dukar, och annat krimskrams.

    Måste köpa mig en underkjol det hade jag förträngt - sedan ett par snygga skor men helst utan klack, blir annars längre än gubben min.

    Klänningar till v tvååra barn, grabbens kläder är redan fixade.

    Musik- funderar på ett band hoppas de är fortfarande lediga kostar 6000kr

    Vin och sprit

    Och sedan allt som har med bordsplaceringen att göra.

    Sedan kommer jag väll på en massa saker som jag har glömt.

  • Rebellen75

    Jag tror de flesta känner samma sak. Visade min gubbe dit inlägg för det stämde så bra in här också. Fick ett smile tillbaka. Försöker hitta in och ut musik + psalmer, för vi ska träffa kantorn i morgon och han bara säger: Välj något jag bryr mig inte. Jag vet inte. Du har ju gått i kyrkan mer än mig.
    Jaaag kan bli tokig.


    TesshjärtaFred skrev 2009-08-12 21:50:58 följande:
    Åh tjejer, jag måste kolla om ni upplever samma. Vi har verkligen jättemycket kvar att göra, och jag är apstressad. Men min blivande han verkar liksom inte bry sig om det. Han tar sig inte för att göra någonting och när man frågor om nånting så säger han att han ska göra det i morgon... kanske...Jag blir galen av stress av hans nonchalanta stil! Jag har sagt att jag känner mig jäktad men det verkar inte gå in. Vad göra?
  • Rebellen75

    Idag har vi träffat kantorn så nu vet vi åtminstone vad vi ska ha för musik i kyrkan.

    Vi har också tänkt att ha tårta senare på kvällen pga att vi får fler gäster vid 21 tiden. Då kommer min sambos jobbarkompisar ca 40 st och firar oss och att han fyllt 40 år.

    Imorgon ska vi förbi systemet och beställa vin så nu är det bara och sätta sig ner och räkna ut hur mycket man behöver

  • Rebellen75
    StillÅ skrev 2009-08-13 21:37:12 följande:
    [citat]Idag har vi träffat kantorn så nu vet vi åtminstone vad vi ska ha för musik i kyrkan. Vad ska ni ha för psalmer i kyrkan? Sommarpsalm, eller är den förbi då?Finns någon "höstpsalm"? Vi har ingen aning och vill gärna ha förslag.
    Vi kommer att ha psalm 84 och 411 vet inte vad de heter men de är kärleksrelaterade. Min syster kommer sjunga Lyckorus med Elin Sigvardsson och The Rose fast på svenska. Ingångsmars kommer bli Puludium i C -dur ( inte helt säker på stavningen ) och ut kommer det vara Trumpet Ture ( Tune ) pampigt var det ialla fall och kantorn har ju skrivit upp det så strut samma om jag inte riktigt kommer ihåg.

    Om du går in på kyrkomusik.se kan man lyssna lite på varje låt iallafall.
Svar på tråden September 2009 del 4